הוא עזב אותי!!!!!

דרו

New member
הוא עזב אותי!!!!!

מהיום להיום....לפני שבוע היה לנו כל כך טוב, והוא כנראה נבהל...ומיום שישי כבר לא ענה לי ממש וניהל שיחות קצרות...אתמול היה אמור לבוא אלי ולא בא, כי 'צריך להיות עם עצמו' מאחר שזה היה כבר כמה ימים לאחר התנהגות מאד קרה, נפגעתי וביטאתי את זה...היום בבוקר התקשרתי - ושאלתי מה קורה....הוא אמר שרוצה להפסיק הקשר כי אינו בנוי למיסודו, ואני רוצה למסד... בכיתי, כעסתי שאחרי שנה ורבע הוא מנתק בטלפון - ביקשתי שיתחרט - הוא התקשה והתאבן... זהו!!! כרגע אני בעיקר כועסת....מי שנפרד כך - פשוט לא ראוי... זקוקה לתמיכה!

עצוב ../images/Emo4.gif

אם זכור לי נכון את רווקה הוא גרוש שאלת כאן לאחרונה על הקשר וציפית שתתקרבו לאט לאט יותר... חושבת שהרגשתי כבר אז משהו לא טוב ואפילו כתבתי לך אחרת מכולם, ולא בגלל שלא פירגנתי אלא בגלל התחושה שהרגשתי. מצטערת לשמוע אל תיקחי קשה כל דבר שצריך להגמר נגמר ואחרי הכל יבוא טוב יותר

r e d head

New member
../images/Emo24.gif

שולחת לך
זה עובר במשך הזמן אוספים כוחות ומתחילים מחדש

*יערית

New member
צר לי לשמוע...../images/Emo141.gif

על הדרך שבו הוא בחר לסיים את מערכת היחסים בינכם {יש הרבה שפנים בעולם} יש דברים שלא ניתנים לקחת בכוח..ואת פשוט צריכה לשחרר אותו על פי רצונו..הפגיעה היא בהחלט בדרך שבו הוא בחר לסיים איתך ..זה לא הוגן ..אולי הוא חושש לראותך ושוב להישבר ויבטיח לך דברים שהוא לא יכול לקיים. אז הכל לטובה..אחרי הבכי והכאב והחלל הריק.. תסיקי מסקנותיייך...תתחזקי....ואולי אהבת חייך תגיע אליך מבלי שתצפי לה ברגע שלא תצפי לה.

angel151

New member
כל אשר נותר לי לאמר לך ../images/Emo39.gif

כן קשה קשה הפרידה הזו.. כל כך מרגישה את הכאב שלך את גם כועסת ובצדק.. אבל כן קל לי להגיד ולא ארצה להגיד לך תהיא חזקה כי את לא ! עכשיו אבל הזמן מרפא.. הזמן יחלוף תקבלי את בחירתו.. והאמיני לי האמיני בעצמך שאת ראויה לאחד יותר טוב יותר אוהב שירצה אותך לתמיד ולהכי שבעולם והוא ימשיך את דרכו.. אולי עוד יתחרט וירצה אותך חזרה.. אז או שתרצי או שלא.. אבל את תבטיחי לי ולמען עצמך שאת לא נשברת כי את חזקה! קבלי בנתייים את
ואת ה-
דברים טובים שב-
כי את ראויה ל
מענת.

לזקוקה לתמיכה...

לא אכביר במילים דרו יקרה רק חיבוק מהלב שיאמר.... ילדה... עוד תאיר לך השמש עוד יאיר לך היום עוד יחייכו לך החיים... לגבי האיך...איך ניתק את הקשר.. זו לא הדרך לטעמי... אבל...כנראה לא היה מסוגל אחרת.. כנראה

דרו

New member
אנחה

אני פה...מבינה יותר ומרגישה שמאז הבוקר עברו כבר שנים...אם אדם עזב אותי כך...הוא לא ראוי...הוא נוצח על ידי הפחדים שלו...אני רוצה להתחזק מספיק כדי שאם ישוב, אהיה חזקה דיי לדעת שלא עוד...

האלי

New member
כתף קופצת

תשאלו את מייקי, זה היא המציאה את הביטוי הזה. רק שומע זקוקה לתמיכה, טראח קופצת הכתף... בואי שימי את ראשך, אנגב את דמעותיך ואחבק חיבוק של חברים. אבל לפעמים יש מקום להושיט כך יד למי שמבקש תמיכה. בואי דרו, שימי ראש, בטח ביום אחר הדברים יראו הרבה יותר טובים.
שלך, האלי.

ארלה4

New member
אני מוסי לכתף הקופצנית של האלי את..

יד אחת לטפוח לך על הכתף בעדינות ולומר לך כי התגובה שלך שם למעלה לדברי חברי הבית נכונה ובריאה קחי לך זמן.. זה בסדר לבכות , זה בסדר לכעוס והכי בסדר זה להבין את עצמך אולי גם אותו?.. ולתת לזמן לעשות את שלו.. מגיע לך יותר טוב ,,יותר אוהב!!!!!!!!

ANGEL LOVE

New member
חשיבה בריאה ../images/Emo22.gif

וטוב שאת מתחזקת על פי דברים הכתובים כאן את יכולה ותעברי ימים אלו בלי בעיה אנחנו כאן לתת כתף,כרית, ולבלבל לנו את המח
אבל מה אני אוהבת שגם את וכולם כותבים דברים מהלב ורגש לפחות. אני כאן גם בשבילך. ענת

maof

New member
דרו יקרה../images/Emo39.gif

מותר לכאוב ...מותר לבכות...... הדרך שהדברים נעשו לא מכובדת ..... אבל לפעמים הדברים שנעשים בצורה זו... אולי הם לטובה ..... בגלל הבריחה שלו והפחד להסביר ולהיתמודד וחוסר הרצון להבין למה?? אולי זה היה הדבר הנכון שיעשה עכשיו ולא בעוד שנה או שנתים אם כל הצער והכאב אולי זה הגורל שמנחה אותנו לעבור פרק מסוים בחיינו בכדי להגיע ..... לזמן הטוב יותר כדי שנדע להעריך את האושר מעןף

דרו

עכשיו זה כואב ועצוב קשה לך לראות מעבר לכאב הזה אבל הזמן יביא הקלה הזמן יביא נחמה ומי יודע , אולי גם תביני שמי שמסיים יחסים בצורה כזו לא שווה אותך מגיע לך יותר לכל אחד ואחת מגיע יותר ועד שתצליחי לראות יש לך כאן הרבה כתפיים לשים עליהן ראש ואם תרצי גם קצת דברי הגיון , רק תגידי

דרו

New member
צריכה עזרה ודברי היגיון

כי אני כבר שעה בוכה ולא מבינה - איך בנאדם שעד לפני שבוע אמר שנגור יחד ושהוא אוהב אותי פתאום ככה...בטנה שלא בנוי לקשר ולא יודע אם ירצה שוב להינשא ו או ללדת ילד 0 ובעצם שאני עוד אודה לו בעתיד... לא ציפיתי לסטירה הזו - הםרידה היתה אופציה שמעולם לא דובר בה... אז אני מדברת עם חברות כל היום...אבל כשאני לא מדברת אני בוכה... מתגברת על המחשבה של להתקשר ולבקש שיחזור בו כי בעצם יודעת שהוא לא ראוי ומפחדת - כל כך מפחדת להישאר לבד...

מצוטטת

New member
דברי היגיון ביקשת

וזה מה תקבלי..... אז נכון, מודה איני נמנת עם אלו הרואים ת'כוס חצי מלאה - מודה! וכתבו לך כאן ים של מילים על מותר ונכון...וגם על מה שלא אבל את.....בואי תתקרבי למסך למה אני מאד הייתי רוצה שתפנימי את המילים שאני הולכת לשלוח לך מהמחשבות שלי...מהבטן===>מההיגיון. אז לדעתי דרו, האיש לא עזב האיש אני אפילו לא בטוחה שנטש האיש פשוט קיבל "רגליים קרות" לא! זה ממש לא בסדר......נו אז זה ישנה אם נואמר זאת עוד מיליון ואחת פעמים...... עכשיו, רגעעעעעעעעע לא להתנפל עלי.... לדעתי, האיש פשוט קיפל ת'זנב וברח......לא, לא מצדיקה בטח לא מרחמת....בעצם אולי כן?! אחת מהשתיים: או שהאיש לא בנוי למחוייבות ארוכת טווח===> אז מה אם תכנן במילים אחרת? או שהאיש בכלל לא בשל.... ובנוסף לא הצליח לשתף, אותך, האדם הקרוב לו עד אתמול. קל יותר לשמור על האופציות "פתוחות" ועל אדם כזה ליבי עליו.... עכשיו, אחרי כל הנאום החצי פסיכולוגי אעלק בואי ת'סתכלי לי ללבן של המסך ותגידי לי את? לאחד כזה את רוצה להתקשרולבקש שיחזור? עם אחד כזה את רוצה להמשיך לחיות בלי לדעת מה "ילד" יום? והכל בשביל לא להישאר לבד? תגידי לי את? ואת זה אומנם כתבתי ככה על רגל אחת בלי כל הגהה. כי ביקשת היגיון , ועזרה בחשיבה. ואני אחכה פה לשמוע איך אחרי כל האמירה הזו איך את מרגישה.

למעלה