הוא עזב אותי

לירונר

New member
קרה משהו ../images/Emo35.gif

אנחנו פה בשביל לשמוע...

Original Sims

New member
היי - הסברים

תודה אני פשוט קיבלתי מכתב מהבן זוג שלי והבנתי ממנו שהוא עוזב אותי - עד שהתברר שהבנתי לא נכון אני כל כך מאוהב בו, הוא הפנטזיה שלי לא הרבה מצאו בן זוג בדמות הפנטזיה שלהם... אם אני אאבד אותו זה יהיה באמת הסוף עליי. תודה על העזרה בכל אופן

אבא גאה

New member
האם אי פעם שקלת להתאבד

כי בחור עזב אותך? אני מקווה שזה רק דרך להתבטא, כי אם לא, אני ממליץ ללכת לטיפול....ועדיפה שעה אחת קודם. כי זה עוד יקרה, יהיה איזה בחור שיעזוב אותך.... זה לא אומר כלום עליך, כמובן. גם את דודי בלסר היתה מי שזרקה... ואם את אלברט איינשטיין.....

Original Sims

New member
לא, בעצם זה יותר מסובך

אני צריך להסביר את זה יותר, בינתיים אני מודאג רצח עד שאני אקבל אות חיים ממנו... :-O משתדל להתרכז בלימודים שלי, למרות שזה ממש לא כל כך הולך ... מצטער שאני מציק עם ההיסטריה שלי - אבל אין מה לעשות זה מה שאני LOVE ME FOR WHO I AM

אבא גאה

New member
אוקיי - וצייר לי סנריו

מה קורה אם הוא מודיע לך שהוא מאוהב במישהו אחר?

Original Sims

New member
אני לא כל כך חושב

שזה יכול - כרגע כמו שאני יודע הוא ממש בודד - הוא אמר לי את זה כשהוא אמר לי שהוא שמח שנפגשנו אבל אם הוא לא רוצה להיות איתי ... אני לא יודע כרגע מה אני יכול לעשות מן הסתם אני יעשה הכל כדי שייתן לי עוד הזדמנות

Original Sims

New member
אם אתה שומע או קורא

בבקשה בבקשה בבקשה צור קשר - כבר יומיים אני שולח לך הודעות מתקשר אלייך, משאיר לך הודעות במשיבון - אבל שום דבר - לא קיבלתי ממך אף אות חיים בבקשה צור קשר !
אני מודאג עד מווווות!!!!

Original Sims

New member
../images/Emo2.gif

מצטער שאני מציק שוב - אבל אני פשוט על זה מסתובב לי בלב כל כך חזק אני מרגיש שאני הולך ליפול כל רגע

טל קר

New member
לא הבנתי, גם יש לך בן זוג, וגם

אתה מאוהב בהוא מהמכללה ובטוח שהוא גבר חייך? או שאתה בתורנויות שבוע שבוע? בכל אופן מההודעות שלך אתה נשמע כמו פקעת עצבים שמחכה להתפרץ, אתה דואג לעצמך? אולי כדאי לך באמת לפנות למישהו מקצועי שיוכל אולי לעזור לך למתן קצת את הHIGH והLOW, כי אתה נשמע מחוץ לפרופורציות לחלוטין.

Original Sims

New member
רק רגע רק רגע סדר בבלאגן

המרצה לחשמל =לא= יכול להיות הגבר של החיים שלי - הוא המורה - וכמו שאמרתם שאני לא אעיז לפנות אליו אז איפה כאן הגבר ? הוא בכלל לא משחק שום תפקיד - אומנם אני מאוהב בו - אבל לצערי זה כמו שאני מאוהב בדודי בלסר - זה חסר סיכוי (אלא אם כן אני אלך לדבר איתו משהו שלא נראה לי שאני יעשה - במיוחד עכשיו כשיש לי בן זוג ואני תפוס לכולם!! כולל למרצה לחשמל) אני אודה אם לא תשמשי במושג הזה - עובר שבוע שבוע מגבר לגבר כי המשתמע מזה שאני פרוצה ממין זכר ועל זה אני לא אהיה מוכן לעבור לסדר היום כי אני ממש לא כזה. טוב, אני די כאן על הסף - דברים נופלים עליי כמו גושי בטון קודם כל דודי בלסר של המכללה אחר כך הבן זוג שלי - שעד שפגשתי מישהו שהוא פנטזיית החיים שלי והוא לשם שינוי גם חולה עליי (לפי איך שהוא מתנהג) ועכשיו פתאום אני לא מצליח לתפוס אותו (למרות שזה יכול להיות שהוא עסוק עכשיו) - זה די משגע - כך שאני לא הייתי רואה מישהו אחר שהיה מצליח לשמור על איזון כלשהו ! ובכלל - טוב כשאני שם אני שם עד הסוף מה אפשר לעשות

Guy K

New member
../images/Emo18.gif לעצור בצד ולהכניס לניוטרל

צר לי אבל זה לא נקרא לעשות סדר בבלאגן, יורו מחמדי. אני עדיין תוהה על טיבן של הדרמות שעברת לאחרונה. אז תעזוב את המחשב רגע, לך תשטוף פנים, תעשה לעצמך נס קפה ותחמם רוגעלעך בטוטסר אובן (לא לשכוח לנקות את הפירורים למטה לפני שמכניסים את הרוגעלעך) ואחרי שעשית את כל זה - רק אז אתה יכול לחזור ולהסביר לנו מההתחלה ובצורה מסודרת: מה קורה איתך? פרטים, הסברים, תיאורים פיסיים - הכל יתקבל בברכה.

Original Sims

New member
../images/Emo2.gif ..................... ../images/Emo2.gif

שלום לך מתוק - קודם כל אם אפשר בלי יורו - אני לא יורוסימס כבר הרבה זמן - תודה טוב, על מה התהייה על טיבן של הדרמות ?

למעלה