הוא מת....

קאטי22

New member
הוא מת....

הפורום מת.....ןעכשיו לחלוטין!!!!!!!!!!!!! יהי זכרו ברוך!!!!!!!!!!

יאלללללללללה...

מה עובר עליכם??? מה זה הדיכי הזה??? טוב שלא, ההודעה האחרונה שכתבו פה הייתה לפני 3 ימים וגם אז ההודעה הזאת הייתה כדי להעיר את הפורום קצת... אז יאללה תתחילו לתקתק...!!!

Lorly

New member
נמאס ליייייייייייייייייייי

אני כ"כ נוסטלגית עכשיו (רואה סרטונים של DA) וגררררר אני רוצה ת'סדרה! היא הייתה כ"כ טובה כמו שכולם בפורום הזה יודעים ואני עוד אכנס חזק ברשת פוקס! עוד 20 שנה אני אהיה מנהלת הרשת הטלויזיונית הבכירה בארה"ב ואני עוד אראה להם!!!! *הלכתי לבכות*

יאלללההההה!!

את מה זה צודקת!!! wake up people!!! שיהיה. תמונותתתתתתתתת!!! גרררר.. סקסי שלי... :]]

Lorly

New member
K אז סתם משהו שקשור לסמולוויל..

אני לא רושמת את זה בפורום של סמולוויל, כי, טוב אין לי סיבה, הפורום הזה זקוק לאיזו דחיפה. טוב אז, יש שמעות או השערות שהדמות של ג'נסן בסמולוויל (ג'ייסון) היא רעה, אפילו כתבו על זה מן מאמר באתר שהוספתי למטה. תקראו אותו כי לפי מה שקראתי הכיוון ממש ממש טוב, וזה יהיה מעניין אם ההשערות נכונות. מה אתם חושבים???

באמת חומר טוב למחשבה....

כבר יש בסטר וורלד או איפה שהוא את הפרקים שג'נסן ( ההורס, הכוסון, החתיך העולמי, בעלי לעתיד (אנחנו מאורסים) והמתוק שלי) מופיע? חחחחחחחח תחרזירו תשובה... בנתיים ... תמונה למחשבה....

מממ..

אחותי (זאת שגרה בארה"ב כן כן כבר הזכרתי אותה) אמרה לי שג'יסון לא רע. הוא טוב ומצחיק. אבל זה חומר טווב למחשבה. במיוחד שמדובר על ג'נסן בעלי לעתיד.את התבלבלת הוא בעלי :] ואנחנו בהליכי נישואין כבר אז אל תנסי לסכסך :)

Lorly

New member
בסטאר וורלד הולכת רק העונה ה-1

ביס וויקנד העונה השניה, ובעזרת השם (אמן) העונה ה-4 תגיע עוד שנה! וכאילו, הדמות של ג'ייסון לא רעה, הוא חמוד נחמד וכו' וכו' אבל יש השערות שהוא קשור ללקס לות'ר והוא רק משחק אותה מאוהב בלאנה ובעצם... בקיצור הכול כתוב במאמר.

שמעי...

את יכולה להיות צודקת. אבל בינתיים הם עוד לא צילמו את אמצע העונה הרביעית אז אף אחד לא יכול לדעת :\ תעלומה. נו שיהיה... אני חייבת...
שקסי.

Lorly

New member
כה ברור

אבל זאת לא השערה שלי, זאת של אחד הכותבים באתר ואני דיי מסכימה עם זה ואני חושבת שזה יהיה ממש ממש מגניב אם זה נכון. ג'נסן רע. שקסי.

מממ..

אני לא חושבת שהוא רע. אבל יש מצב שיהיה מהפך ענקי שבו ג'ייסון מתגלה כבוגד. כדמות רעה. שזה דווקא נשמע מתאים לג'נסן :]]

למעלה