הוא מתקרב בצעדי ענק.

Snake Bandage

New member
הוא מתקרב בצעדי ענק.

ואני מבינה שאני היחידה שצופה בערוץ הילדים כל היום. נו, הרי אני פתטית וחסרת מעש ואתם בבית הספר או בצבא או באוניברסיטה או במה שזה לא יהיה. מי אמר שלא דופקים את ילידי הסתיו. אז כן, יש פרסומות. בקרוב: נארוטו. ומה שהורג אותי שהם מגייסים דמויות אנימה פופולריות מהערוץ כדי לפאנגירל על נארוטו. כבר התעללו בסאקורה מהסדרה בעלת אותו שם, ואני חושבת שעוד דמות אחת לפחות זכתה להתעללות מקוממת מצד מחלקת הפרומואים של ערוץ הילדים. אם הם יגייסו גם את גוקו ואש למטרה, אז אני אהיה במקלט גרעיני אם מישהו יצטרך אותי.

Dark Neko

New member
ראיתי בפרסומת את הקול שלה ../images/Emo41.gif

ופתאום היה יריות כאלה ושמעתי מכל כיוון יריות כאלההה!!! וגם וגם וגם בכיתי מאוד מאוד!! איזה קולות! חבללל! כל כך חבל זה נראה פתאום מאנימה כמו שידור של ערוץ הופ! (אבל לא בכיתי ביקשתי צומי) הו...האימה... T___T חח אני אוהבת את הקול של גוקו משום מה אבל בלי לסקול! סקלתי כבר את עצמי

Snake Bandage

New member
אה. אז זו הייתה הדמות השנייה.

*מתחילה לארוז לקראת המעבר למקלט גרעיני*

Dark Neko

New member
אני כבר ארזתי.. ../images/Emo41.gif

*ערוץ הילדים רודף אותי* *רצה*

ayana

New member
הם עשו כבר

עם סאקורה, גוקו, אש ויוגי... מעניין מי עוד

remundo

New member
אה, בטח יהיה גם השמן הזה מבייבליד

נו, טאיסון ^^" (היי, למישהו אכפת להעלות את הפרסומות אלה ליוטיוב בשביל מסכנים שכמוני? כן, אני רוצה לראות את זה בעברית כשזה ישודר, לפחות רק פרק אחד. כבר כתבתי את זה כאן יותר מידי אבל נראה לי שלא רק אני מאוד סקרנית כאן.)

A K I R A

New member
כןכן שמשהו יעלה את הפרסומות לנאט

פליז T_T אני רוצה גם להיחרד =|

remundo

New member
לא ראיתי את העונה השניה בכלל

זה היה בתקופה שבה היו לי רק ערוץ 11 ו 22. (רגע, אני עדיין חיה בתקופה הזאת ם.ם") מה שכן, שמעתי שאת העונה השניה עשתה כבר חברה אחרת (ציירים אחרים, אנימטורים אחרים וכו'..) בכל מקרה, אם בייבלייד אמורה להיות מבוססת על מנגה כלשהי אז מן הסתם אחת מהחברות האלה לא ציירה אותו כמו שצריך. (או שהוא באמת עשה דיאטה בין לבין ם.ם)

Snake Bandage

New member
אוי ואבוי.

*אורזת מזוודה* עכשיו אני רק צריכה למצוא מקלט גרעיני ואני מסודרת. ;-; אני רק שואלת את עצמי כמה כסף הם שילמו כדי לשכור את המדבבים המקוריים לעשות את הזוועה הזאת... לפחות, המדובבים של סאקורה וגוקו היו המקוריים, עוד לא ראיתי את הפרסומות עם אש ויוגי (ידעתי, ידעתי!). האמת שהמדבבת של סאקורה מסתובבת לפעמים בתפוז אז אפשר למצוא אותה ולשאול אותה. אש ויוגי לא סבלו מספיק? קודם 4Kids ועכשיו זה. ;-_-

lgmtk

New member
OMG JESUS FUCKIN CHRIST!

Adi seriously now, stop acting like its the end of the frickin world, no one is going to die if they will make a bad voice acting and we all knew it will happen. deal with it, stop acting like its a damn doom's day. 'nuff.

Snake Bandage

New member
שמת לב שאני לא עדי, נכון? ;XD

אני אהיה משועשעת מהדיבוב, האמת. הצרה היא שהם מכניסים משפטים טפשיים לפה של דמויות מסכנות שלא עשו שום דבר ולא קשורות בכלל לנארוטו. הפשע שלהן הוא שהן מסדרות אנימה נורא פופולריות. מובן שאני מסוגלת להתמודד עם זה, אבל זה מטגן לי את המוח.

למעלה