הוא משחית!!!!

masorti

New member
השמאל נתן למחבלים בסיס בשטחים...

ומבסיס טריטוריאלי זה יכלה הרש"פ לקנות ולייצר ולהבריח נשק ואמל"ח בכמויות סיטונאיות. תפסיק עם הטימטום ראש סיכה תתחיל להשתמש במה שיש לך בראש ואני לא מאמין שאין לך משהוא בראש רק חינכו אותך לא נכון . אתה מבין מצוין שאלמלא היתה לפלשתינים שליטה צבאית בחלקים מא"י, הם לא היו מסוגלים להתארגן ולהתחמש בהיקפים הנוכחיים. ושליטה צבאית זו היא תוצאה ישירה של הסכמי אוסלו.

אריק ל

New member
שוב חזרנו לזה?

1,000 הרוגים תחת ניהול כושל של משרד הבטחון ע"י יו"ר העבודה פואד בן אליעזר. ובקשר ללבנון - אולי גם נאשים את משה דיין בכל הרוגי מלחמת ששת הימים וכל ההורגים מאז שישראל מחזיקה ביש"ע?

רונאל1

New member
שרון אשם בהרוגי לבנון

וזה קייס מאוד שונה מכל מלחמה אחרת, כי כאן שגעון גדלות והפרת הוראות ראש הממשלה מצד שרון, הביאו עלינו אסון כבד ביותר. לגבי פואד והעבודה יוזמת הגדר - אני מציע שתכתוב מכתב לאורי אריאל וחבריו לליכוד שהתנגדו לבניית גדר ההפרדה היעילה ותגיד להם כמה הרוגים להערכתך יושבים על הראש שלהם.

אריק ל

New member
אז מה שהפר הוראות?

הרי זמן קצר אח"כ פוטר וצה"ל נסוג לדרום לבנון. אתה מאשים את שרון בהרוגי לבנון כאילו לא היה בכלל צורך להכנס ללבנון. וחוץ מזה, הפרת ההוראות הזאת גרשה את אש"ף מחוץ למזרח התיכון בפעם הראשון ב-20 שנות קיומה עד אז, לגלות ארוכה ובלתי מזיקה של 10 שנים. הכניסה ללבנון הייתה הכרחית. אלא אם כן לדעתך ישראל הייתה צריכה לשתוק על ההפגזות הארטילריות על יישובי הצפון. בקשר להשארות צה"ל בלבנון למשך 17 שנה - הרי שאני יכול באותו אופן להאשים את פרס (ששלט אח"כ 4 שנים), ואת רבין, ועוד פעם את פרס. למעשה, פרס שלט מייד אחרי מלחמת לבנון, כחלק מהרוטציה שלו עם שמיר. ולא ראיתי אותו מוציא את החיילים החוצה, מתי שעוד אפשר היה לעשות זאת ללא גרימה להתלקחות אינתיפדה בקנה מידה הנוכחי. היציאה החפוזה של ברק אולי אועילה בציר אחד של אסונות ישראל - ההרוגים בלבנון, אבל הכפילה צירים רבים אחרים, בינהם ניפחה שרירים אצל הפלסטינים (מה שגרם לפריצת האינתיפדה), והפכה את החיזבאללה, עם 13,000 טילים שמגיעים עד לבאר שבע, לאיום אסטרטגי עליון על ישראל. מעניין מה יקרה כאשר סוריה או איראן יתנו ראשי נפץ כימיים לחיזבאללה. האם 13,000 טילים בעלי ראשי נפץ כימיים שמכסים את הרוב המוחלט של אוכלוסיית ישראל לא ידירו שינה מעיניך?

רונאל1

New member
באמת פרט שולי...

1. לא מאשים אותו בכל הרוגי לבנון, רק בחלק ניכר מהם שנפלו כקורבן שווא על חטא היוהרה של שרון והפרת ההוראות. 2. השארותנו בלבנון -כתם על כל ממשלות ישראלץ 3. יציאתנו מלבנון - קרדיט ענק לאהוד ברק. 4. חיזבאללה - כאן אתה ממש מעוות מציאות. החיזבאללה הוא קודם כל תוצר של מדיניות ישראל בלבנון בשנות ה-80. אנחנו המצאנו אותם. הנסיגה מלבנון הולכת ומחלישה את החיזבאללה משנה לשנה כי הם מאבדים לגיטימציה לפעול בקרב האוכלוסיה הלבנונית.

אריק ל

New member
פחחחח בדיחת המאה!

החלטת להביא אוסף של בדיחות? "החיזבאללה הוא קודם כל תוצר של מדיניות ישראל בלבנון בשנות ה-80. אנחנו המצאנו אותם." החיזבאללה הוא תוצא של שיתוף פעולה סורי-איראני כחלק מהאידיאולוגיה החומייניסטית של איראן. החיזבאללה הרגו מאות אמריקנים בלבנון בזמן מלחמת 82', עוד לפני שפנו להרוג ישראלים. מטרתם הייתה לעזור לאיראן להרחיב את מרחב ההשפעה שלה אל תוך לבנון, מדינה עם רוב מוסלמי-שיעי. החיזבאללה הצליח לגייס לבנונים רבים בעזרת הכיבוש הישראלי בלבנון, שנתן מטיבציה להרבה לבנונים שיעים להצטרף לשורות הארגון. ההוכחה הכי ברורה לכך שלא מדובר בארגון טרור לאומי שמטרתו לגרש כובש, היא שאחרי שישראל יצאה, הארגון רק הולך ומתחזק, וצובר עוד כוח בפוליטיקה הלבנונית. "הנסיגה מלבנון הולכת ומחלישה את החיזבאללה משנה לשנה כי הם מאבדים לגיטימציה לפעול בקרב האוכלוסיה הלבנונית." פחחחחח!
החיזבאללה הפך למגה ארגון טרור, ולארגון טרור החזק ביותר במזה"ת (ובין החזקים בעולם). עם 13,000 טילים, עם טנקים, חלקם מרכבה שנשארו מצד"ל ומכוחותינו שברחו, וארטילריה ונ"מ, הם בעצם צבא אדיר, יותר גדול מצבא לבנון עצמו. החיזבאללה הפך לכוח המוערץ ביותר בעולם הערבי, בזכות העובדה שזו הפעם הראשונה שבה כוח ערבי הצליח לגרש את ישראל מטריטוריה (אפילו נאצר הגדול, מלך העולם הערבי, לא הצליח בכך), ועסקת השבויים המטופשת. בנוסף החיזבאללה צבר עוד מקומות בפרלמנט הלבנוני. אין ספק, החיזבאללה נחלש מהיציאה הפזיזה והלא חכמה של ברק מלבנון

איך לתאר אותך? אין מילים.

הסכם אוסלו לא מומש הוא רק נחתם והופר מידית ע"י עראפת ואתה מאשים את הצד שלנו בתוצאות של מה ? של משהוא שלא התקיים ? אני לא בעד ההסכמים הללו באמת שלא אך אם אין לכם טיעונים מוצקים אל תמציאו אותם. או קי תגיד אי אפשר להגיע איתם להסכם היום אני מסכים שאי אפשר היום להגיע להסכם ובדיוק בגלל זאת אריאל שרון הולך על צעדים חד צדדיים. ומצב זה ימשך עד לחיסול עראפת רק לאחר חיסולו יהיה אפשר להתחיל לחשוב על הסדרים מדיניים

Robert Peterson

New member
אכן 1000 הרוגים ללא שום הישגים!

לא הייתי מצרף חשבון זה לחשבון חללי מלחמת לבנון , אבל זה ענין של גישה. הייתי מוסיף לחשבון דמים זה- חברה מפולגת, כלכלה הרוסה ,ונסיגה מדינית ביטחונית ללא תקדים וגם ללא שום תמורה וגם הרס דמוקרטיה ומעבר למשטר דיקטטורי במסווה מוסדות דמוקרטיים שהפכו לחותמת גומי בידי קבוצה שולטת. אסור להשאיר גורל המדינה ביידי הנהגה הזאת. הטעות של מתנגדי מדיניות שרון בכך שהם מנסים באותו זמן לשמור על שלטון מפלגתם ולהתנגד במי ששולט למעשה בכל המערכות ובניגוד לרצון ומצע מפלגתם. אם אתם מפחדים לאבד את הג'ובים ותפקידים ששרון סיפק לכם אז תשארו לתמיד תלויים בחסדי הדיקטטור החדש הזה .אין כאן פתרונות יפים! A LA GUERRE COMME A LA GUERRE - במלחמה כמו במלחמה - גם במלחמות פוליטיות.

רק דיקטטור יכול להתאים לך

אז מה אתה מתלונן ? קיבלת דיקטטור כמו שאתה אוהב רק שבמקרה הוא לא עושה מה שאתה רוצה טוב ככה הם הדיקטטורים

זה מזכיר לי בדיחה .......

אני שונא גזענות לא יכול לסבול גזענות רק לא סובל את השחורים הללו

the man is back

New member
בולשיט, אני מכיר מספיק אנשים ששירתו

בשטחים במחסומים, בשיריון וברגלים ושם הם תיארו מציאות בדיוק הפוכה. מה שקורה כאן חושף את המוסר השמאלני, עובדה שכל עורכי התערוכה הם שמאלנים וכאשר שמאלנים משרתים בשטחים הם בוזזים ומתעללים בפלסטינים ובגלל רגשות האשמה הם ערכו את התערוכה!

שטויות במיץ עגבניות . אין לך מושג

קלוש על מה שאתה מדבר כרגיל יש להוסיף אתה מאד מזכיר לי את "יש גבול" מפורום "יחד" שני קיצונים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם ואף אחד לא מביא אותם ואת דעתם בחשבון.

גם לפני האינטיפאדה הראשונה זה היה

קיים בזמנים שהפלסטינים היו שקטים מאד יחסית להיום ביזה של משאיות במחסומים מכות ללא צורך וסיבה לערבים עוברי אורח וכל זאת מעדות אישית שלי של שרות מילואים ממושך בגדה

למעלה