הוא מעצבן ברמות

הוא מעצבן ברמות

הכוונה לבעלי קנינו עם אחריות בימים האחרונים כשאני עוצרת המנוע משתנק והרכב נכבה לפעמים יש אחריות? הם יתקנו קיבלנו עליהם המון המצלות לפני שקנינו משם הבחור חושב שדפקו אותו עבדו עליו וכו' הוא שכח שהוא נתן להם רכב עם המון תיקונים לבצע - רכב שכמעט לא עבר טסט בגלל הגה כח שהתחיל לזייף פתאום פה נראה לו דפיקה ואת הצד הזה הדביקו בסוף הוא זרק - העיקר שקיבלת את הרכב שלך בשלב הזה אמרתי לו שעדיף שהוא יפסיק לדבר אחרת הוא ישמע ממני כמה דברים מאוד לא נעימים הבעיה שאנחנו לא רבים והרבה פעמים משקעים מצטברים אצלי משקעים שאחרי כמה זמן שוככים וכל ההתנהלות שלו בתקופה האחרונה השאירה אצלי המון המון משקעים מחר אני אקח את הרכב לסוכנות שיבדקו אותו ויתקנו אותו

דינהלה1

New member
יש ימים כאלה

ככה זה כשנשואים, בעל זה עסקת חבילה, עם היתרונות באים גם הרבה חסרונות
עצתי לך עשי מה שאת חושבת לנכון בלי הרבה ויכוחים. צורת המחשבה שלהם אחרת משלנו. יש מצבים שגם אם נעמוד על הראש ונרביץ סלטות באויר הם לא יבינו מה שלנו נראה ברור ובהיר כשמש... אתמול בערב היתה תכנית מצויינת בהגשת גלית גוטמן על זוגות נשואים ומשברים. הראו כמה זוגות ומדהים לגלות עד כמה חילוקי הדעות שלהם ממש דומים וזהים בחיי הנישואין של כולנו. היו קטעים שלמים שממש יכולתי להזדהות עם המרואינות בכתבה. ברקע ניהלה גלית שיחה מול פסיכולוג. אחת המסקנות היתה שמשברים פוקדים נישואים הרבה פעמים. החכמה להתגבר עליהם כדי לצאת מחוזקים. ממליצה מאוד לצפות. (אולי יהיה שידור חוזר או דרך האינטרנט) מצרפת את הקישור לסידרה מקווה שיצא...

דינהלה1

New member
מנסה שוב אם לא מצרפתת את הכתובת לכתבה

http://lifestyle.nana10.co.il/Article/?ArticleID=755514

ריטה1

New member
סדרה מדמהימה, היום ראיתי את ההקלטה

אני לגמרי מכורה לסדרה, כמה שהיא שמה לנו מראה מול הפנים, ובדיוק כמו בסופר נני, אני מסתכלת עליהם ואומרת לעצמי, איזה מזל שהצרות שלי יותר קטנות. ברור לי שבשם הרייטינג הם משדרים רק את הקטעים העסיסיים, ובכל זאת, הבעל שלי יודע להכין יותר מחביטה, ועכשיו שהייתי חולה, הוא עשה הכל!! בבית, כולל לתקתק את הבנות בבוקר לגמרי לבד. ואני תמיד אומרת, אוי לה לאישה שאומרת בעלי עוזר לי בבית, הוא לא עוזר לך הוא שותף שווה זכויות וחובות.

שבי38

New member
אוף...

גם לבעלי יש ימים כאלו , האמת שאנחנו לא רבים אני פשוט "חופרת" למשל שמעתי שיש נזילה בשירותים והוא לא שמע (טען שאפשר לראות אבל הוא לא ראה) במשך שבוע נהגתי להעיר אותו בלילה כי הטיפטוף מפריעה לי (באמת הפריעה) נגמר בזה שהוא אמר לי להזמין אינסטלטור . כלומר הייתי אמורה לשלם 200 ש"ח כדי שיחליפו חלק שבעלי יכול להחליף לבד בעלות של 50 ש"ח. את האינסטלטור הזמנתי ליום שישי כשבעלי בבית כדי שלא "יעבוד" עלי . מבחינתינו זה לוותר על ארוחת בוקר בבית קפה כל יום שישי. אז בעלי תיקן לבד וביטל את האינסטלטור.לצערי לפעמים הוא מתנהג כמו הבת שלו רק שהיא בת שנתיים וחצי והוא בן 46.5

למעלה