הוא...מחכה לטלפון

ophra

New member
המסר לדעתי אמור להיות

"תהיה בנאדם" לא משנה אם זה גבר או אשה נער או נערה פאסיבי או אקטיבי ביום שבו נצא מהמסגרות והמוסכמות ש"גדלנו עליהם" ביום שנתייחס לאדם שמולנו כאדם מלא ואינדבידואלי (בדיוק כמו שאנחנו רוצות שיתייחסו אלינו בדייט, דרך אגב...) ולא כ"אבטיפוס" של הזן הזה שנקרא "גברים" באותו יום בדיוק נפסיק להתפלא שגם הם מחכים לפעמים לטלפון גם הם רוצים לדעת אם רוצים אותם (או לא) גם הם מעט מבולבלים מ"חוקי המשחק" החדשים בדיוק כמוני. עפ
(נזכרת בשיר אדיר של ש. חנוך שקשור, אבל יהרגו אותי פה על הקונוטציה...)

רות 2

New member
דוז פואא עופרה!!!!!!!!!!!!

ממזמן הפסקתי לצפות ..בצפייה במכשיר הטלפון ... אני מתקשרת ולא מתחשבנת מי התקשר ראשון כמה התקשר ולמה לא התקשר ...שאלות מהסוג הזה אני שואלת רק את עצמי... למה בא לי להתקשר??. -כי היא נעים לשוחח עימו בשיחה האחרונה . -כי הוא נתן לי להרגיש בשיחותיו שהוא מעונין בקשר. -כי אני לא משחקת שום משחק -כי במקום לחכות ולצפות ..בשיחה/שאלה כנה פשוטה, את יודעת אם הוא ואו את מעונינים בקשר (וזה במקום להתעסק בשאלות רטוריות למה הוא לא מתקשר מה היא שם שגרם לו/לי להתרחק ..) למה אני לא מתקשרת?? -כי הוא לא ממש מעונין בקשר שאני מחפשת... אלה קשר מסוג אחר.. וזה ניתן להבין בשיחות ולאן הוא מוביל אותם - כי אני ילדה מספיק גדולה להבין מתי המסרים כפולים... -כי את מבינה שלמרות שהוא מוצא חן בעיניך ולא היתה לך בעיה לומר/לאותת.... את לא ממש מוצאת חן בעיניו - כי את מבינה שהוא בסך הכל מעונין ב...איזה סטוץ קצר לא מחייב (ואו ההיפך) נו טוב אפשר להוסיף ימבה תשובות של: כי.. ,כייון.. מכייון.. מה שכן לשפוט ולהחליט על פי שיחה אחת ניראה לרות לא לעיניין תהיי את!!!!!!!!!נקודה.

ophra

New member
טוב לא מתאפקת... ../images/Emo3.gif

אחרי שכולם יכעסו עלי (ובצדק) על ההשוואה הלא נעימה בין "הצד השני של הדייט" לבין "האויב שלך" נסו לקרוא שוב את המילים של השיר ואולי תרגישו כמוני, עד כמה הוא רלוונטי. או שלא. בדיוק כמוך / ש. חנוך אדם מוזר הוא האויב שלך - בדיוק כמוך פתאום הוא גם רוצה להיות - כמוך בדיוק פתאום הוא קם ומתייצב מולך מתעקש לחיות. אתה יודע שהבן אדם - בדיוק כמוך לא ממהר להתאבד - כמוך בדיוק וזה לא פלא שגם הוא אוהב וגם הוא שונא... זהו האויב שלך זהו האויב שלך בדיוק כמוך בדיוק כמוך - בדיוק. בסך הכל גם הוא בשר ודם - בדיוק כמוך לא מאמין לאף אחד -כמוך בדיוק והוא יכול להיות אוהב שלך אם תתן לו יד זהו האויב שלך זהו האויב שלך בדיוק כמוך בדיוק כמוך בדיוק! עפ
(בדיוק כמוך)

רות 2

New member
טוב שלא התאפקת... יקירתי

לפעמים האויב הכי גדול שלך .... זה אתה עצמך...!!

למעלה