הוא...מחכה לטלפון

michaly44

New member
הוא...מחכה לטלפון

בחיי הכרתי שני סוגים של אנשים: נשים שמחכות לטלפון וגברים שלא מטלפנים. תמיד הם אומרים: "אתקשר אלייך"-ואינם מתכוונים להתקשר. והיא..היא מחכה עד היום לטלפון ואינה מבינה למה הוא, לא מתקשר..הרי אמר! טוב... הוא התקשר...די עצבני..אני כבר מחכה שבוע לטלפון.. הרי קבענו שתחשבי..ותתקשרי. אני מחכה..ומחכה..אפילו שלחתי לך אימייל.. ואני לא מתקשרת. חשבתי שדיברתי די ברור. אז פעם ראשונה הכרתי גבר מהסוג של האשה..זה שמחכה לטלפון. וואו..חדש לי לגמרי.

זו שמחכה

תמתין לחכות כנראה לא למדה לדפדף אם קבעתם שתתקשרי , היית צרכה להתקשר לפחות אני לא קובעת או אומרת מה שאיני מתכוונת... אבל...... לעומת זאת לא אומרת שאתקשר בשלב ראשוני , לפחות הטלפון הראשון לאחר הפגישה אני משאירה לו לעשות... למה? כי אני אישה ורוצה להרגיש כזו אחר כך כבר ממש לא משנה מי מתקשר לא עורכת פנקסנות !

*יערית

New member
שנייה לא מבינה

אם אני יוזמת אחרי פגישה זה אומר שלא מרגישים אישה? אומנם זה בהחלט מחמיא שמחזרים אחרינו וכו', וזה מראה על עיניין שהוא מתקשר לאחר פגישה... אני שלמה עם הנשיות שבי בין אם הוא מתקשר ובים אם לא! טלפון בטח לא יוריד ממני את ההרגשה,אני נשית בכל רמ"ח אבריי, אז אולי באמת זה משתנה מאישה לאישה וההרגשה שלה עם עצמה..אני בטוחה בעצמי שגם אם ארים את הטלפון הראשון אחרי פגישה וארגיש שלא ממש רוצים בקשר, התאכזב..אבל אהייה מאושרת שאני יזמתי ולא הוא! וכמובן מדפדפים הלאה.... אוהבת להפתיע את הצד השני...גם לנו יש את היכולת לעשות מחווה של חיזור כלפם{טוב אם הם שווים זאת}

אין מה להבין יערית

כאישה אני רוצה להרגיש מחוזרת תגידי מרובעת תגידי מיושנת זה בסדר אין קשר להרגשה שלי עם עצמי כאן כבר אולי נכנס עניין הפמניזם (שלדעתי דפק אותנו בגדול) ולא פלא שהנערות הצעירות התחילו לומר על הבנים שהם כוסונים בדורי הם היו חתיכים...

*יערית

New member
שאני יגיד עליך....

מיושנת,מרובעת?
חס וחסה..כל אחת ואיך שהיא מרגישה...בכלל לא מרגישה פמיניסטית בעיניין..ועדיין לא מוותרת על החיזורים ..אך במיקרים שבא לי ורואה שמתמהמהים, אני יוזמת...רגע מנסה לזכור מתי זה קרה.. זה קרה ממזמן...
ניצת אני חשבתי שכוסיות וכוסונים היו גם בעבר, גם היום קוראים לזה חתיכים,בכלל אין חוקים, אני זורמת רק עצמי בעיניין..וכמובן שאם אין מענה בצד השני מתקפלת וממשיכה הלאה{שוב זה קרה לי אולי פעם אחת ואני לא נגד}

michaly44

New member
תגידי: "כוסית" זה מחמאה?

בעיני זה מעליב...זה סקסיסטי..זה לא נאה. ואם הייתי אומרת לגבר: יו..איזה "שמוק" אתה..הוא היה רואה בזה מחמאה? או היה נעלב? רמת המחמאות מאוד ירודה..וזה אולי כי הנשים נתנו לזה לגיטימציה? היכן המילים: חתיכה..יפה..נאה..אפילו "שפה". אבל מילים עם קונוטוציה מהאברי הסקס..לא מחמאה כלל. היה אחד שהרים לי טלפון לספר לי: יו איזה כוסית אני...אני נעלבתי.

*יערית

New member
מיכל

אני רק ציינתי שגם בעבר השתמשו במושגים האלו, עכשיו העבר שלי בטח לא רחוק כמו העבר של אחרים, אבל עדיין זה היה בלקסיקון..מעדיפה כוסית מעל שאפה....{ככה האקס קרא לי בהתחלה עד שקיבל
} בכלל אין לי בעיה עם מחמאות מכל שוג שהם שיוצאות אך ורק מבן הזוג שלי...אפילו הכי הכי סקסיסטיות וכביכול מעליבות...יש שוטים,יש אזיקים ויש חבלים
אני חושבת שהיום יותר משתמשים במילה
... או פצצות לגבות

יעריוש

יש לי מתבגרת בבית... הם בפרוש משתמשים בביטויים - כוסית וכוסון פצצות לגבות זה סיפור אחר...

michaly44

New member
סליחה...פצצות לגבות?-תרגום?

חחחחחחח מהר תרגום לפצצות האלו.. וגם: מה זה ג"ל מזה ל"ת

*יערית

New member
וואלה?../images/Emo12.gif

מה ככה הולך עכשיו?זה הסלנג? טוב נו...ככה זה בכל דור יש משהו שמקפיץ לי את הפצצות לגבות
{זה עבור מיכל} פצצות לגבות=שיגעון!

ophra

New member
תגידו מה שתגידו....

בעיני "כוסית" זה האמא-של-המחמאות. מעל זה מגיע רק: "כוסית של הלייף"
אני גם הולכת יותר רחוק מזה (והרבה....
) אבל אני הרי מגרגרת ידועה.... עפ
(ממלאה פיה מים)

*יערית

New member
אם את לא אוהבת

שמתייחסים אליך כך אז מדוע להתייחס כך לאחרים? או קיי אז את לא מרימה לאחר הפגישה וממתינה לצעד שלו...הוא שלח מייל...לפחות תתייחסי לזה..או בואי נצא מנקודה שאת לא רוצה קשר איתו, אחלה תירוץ להרמת טלפון ולומר שזה לא מתאים לך, אבל התעלמות...משום מה אותי הורגת!

michaly44

New member
אני הייתי מאוד ברורה.......

לא נתתי שום תקווה שיהיה משהו מעבר לאותה פגישה..פשוט הופתעתי שחיכה לטלפון למרות שבברור אמרתי לו..שזה לא זה. שלח אימייל..אחזיר אימייל. אני בחיים לא אחכה לטלפון. אבל אצלם אצל הגברים..לומר: אתקשר אלייך..זה יוצא כמו דרך הטבע.. הם לא מודעים שיש כאלו שכן יחכו לטלפון..זה כאילו משפט סגירה לפגישה..נותנים תקווה..יעני. כן זה היה מוצלח. אני כבר פגשתי בכאלו. אני לא מחכה. ירים לא ירים, כן ירים. אך החוצפה לומר ולא לעשות...זה יותר מזה. לגבי נשיות. יוזמה וכו'. ככה אולי אני חונכתי. שגבר מרים טלפון לאשה. היום ראיתי שזה אחרת. הבנות/נשים קטנות מאוד יוזמות והיו מרימות טלפונים לבנים שלי בלי היסוס ועם המון חוצפה גם ב 12 בלילה. אז מה המסר היום?

למעלה