הוא מגיע

שלוק29

New member
הוא מגיע

כן הוא כבר ממש בפתח תמיד יש לי פינה חמה עבורו, הריח המשכר, האפלולית העלים על הריצפה עולם אפור וקר ואז גשם ניתח ארצה כן זה הוא תמיד הוא מגיע למרות שבאיחור מה, אני אוהב להביט מהחלון לראות את הקור ולהרגיש את החום בבית אני יודע שהפעם זה קצת שונה הפעם יהיה לי חם הרבה יותר חם בלב חם בנשמה את מחממת את עולמי ואני מאושר בגללך יודע שתמיד את שם בשבילי אוהבת חושבת ומחכה... אין דבר יותר חם מאהבה בחורף קר... חושב עלייך כל היום האלמוני

שלוק29

New member
לא היא לא...

היא לא תיתן לך אף פעם מנוח היא לא תגרום לך לרצות לברוח...

שאנל23

New member
אופסססס......

שמתי את הפלאפון בטעינה והלכתי לנוח כדי שאוכל לדבר איתך בלילה....אבל כשנרדמתי היית קרוב אלי כ"כ,אז תגיד לי אתה מה עדיף ?.אני בכל מקרה המשכתי לישון....יום נפלא

שאנל23

New member
כל היום הראש חושב עליך....

מחכה לך תמיד....שלחתי ת´ספר והמכתב יבוא באיחור ....אני בחופש היום מתכוננת לערב אהובי...

טאKילה

New member
שנאל ושלוק זה למסרים כל הצאט הזה..

ביקשתי והבהרתי מספר פעמים הפורום לא מיועד לשיחות צאט את השיחות האילה תנהלו במסרים. אתם לא יכולים להפוך פורום כשלכם רק לכם. זוהי אזהרה אחרונה!!!!

שלוק29

New member
היא לא...

היא לא דומה לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב איש מאוהב... חכיתי כל הלילה רציתי להמשיך בלי סוף לגרום לך לאושר לגרום לך לחייך... רוצה אותך קרוב אלי רק ליום אחד לא יותר להשאיר בך שימחה וחיוך לכל החיים... להטריף אותך לשגע אותך להמם אותך לרגש אותך לענג אותך... אוהב, חולם, חושק וחובק אותך לעולמים אהובתי.. האלמוני

שאנל23

New member
אלמוני יקר...לי...מאוד...!!!

אני עם חיוך ואושר תמידי ,כאילו אין מחר חיה תרגע באהבה גדולה שמרעידה לי ת´לב. כ"כ הרבה פעמים....להטריף אותי ??כבר עשית את זה....לגרום לי לאושר ושמחה..?אפילו אני צוחקת מעצמי על החיוך שאני נרדמת ומתעוררת איתו בבוקר....

שאנל23

New member
אלמוני ....יקר...לי....מאוד!!!!

אני עם חיוך ואושר תמידי (בזכותך),כאילו אין מחר חיה את הרגע עם אהבה גדולה שמרעידה לי את הלב כ"כ הרבה פעמים...להטריף אותי??? כבר עשית את זה....

שאנל23

New member
המשך...

...לגרום לי לאושר ושמחה...?אפילו אני צוחקת מעצמי על החיוך שאני נרדמת ומתעוררת איתו בבוקר....מדהים עד כמה זה מדהים!!כנראה אין גבול לאהבה....נשיקות..מהאלמונית

שאנל23

New member
המשך...

בקשר לפעם אחת....אין לי בעיה..רק שתמשך לנצח אותה פעם...אני כבולה חזק..אליך

למעלה