הוא לא שוכח

נ ט ע 9 1

New member
הוא לא שוכח

מה לעשות כדי לגרום לו לשכוח?.. אני לא טיפוס שיסנן.. בדיוק כמו שאני שונאת שעושים לי את זה, ולא אחת שסתם אהיה רעה למישהו אבל הוא פשוט לא מניח לי והיום הייתי צריכה להיות כזו מסריחה כדי שיעזוב אותי..!!! ונמאס לי כבר.. אני יודעת שלא הייתי צריכה ללכת איתו אבל הוא אמר שהוא בא במיוחד מהבית (הוא גר ממש רחוק..!!!) אז לא לבוא לדבר איתו כמה מילים?...לסיים את זה כמו שצריך?.. בסוף יצא מזה רק רע... התקרב אליי לנשק אותי וסרבתי בכל תוקף.. אמר לי רק נשיקה אחרונה וממש סירבתי. שאל אותי: מה?.. את לא מתגעגעת?.. אמרתי לו שלא... אני לא כזה יצור ללא רגשות, אבל למה לומר לו שאני מתגעגעת אם אני רק מתגעגעת למישהו ולאו דווקא אליו?... למה לייסר את הרגשות הכ"כ חזקים שיש לו בזה שאני אומר שגם אני מתגעגעת?... כדי להקשות את הפרידה?.. אני שלימה איתה. אבל הוא לא ממש.. הייתי כ"כ מסריחה אבל רק בשביל לגרום לא לשכוח.. כי זה פשוט לא קורה... הוא שאל אותי: מה אני רוח בשבילך?.. אמרתי לו שכן. אבל לא בשביל להשפיל אותו..(באמת שלא.!!) פשוט כדי שישכח.. כל דרך שישכח.. אבל הוא לא מניח לי ואני נאלצת להפוך למפלצת לכמה דקות רק כדי שיניח לי יום אחד.. אבל זה לא קורה.. אוףףף... למה דווקא הוא התאהב בי?..!! הייתי רוצה שאחד אחר יתאהב ולמה הוא מאלץ אותי להיות כזו מסריחה איתו?...זה לא כייף..

בלאגנית

New member
יש כאלה שההתמחות שלהם היא

לגרום לך להרגיש כמה הם מסכנים ואומללים ולגרום לך להתנהג כפי שהם רוצים.לזה קוראים מניפולציה. אם את באמת רוצה שהוא יעזוב אותך בשקט אז תתעלמי ממנו,גם מכלמני בקשות שלך להיפגש איתו גם אם הגיע מרחוק.תאמיני לי אחרי פעם כו שיגיע מכל כך רחוק ולא תיפגשי איתו הוא כל כך ייעלב שירים ידיים ויפגע ויעזוב אותך לנפשך תביני שכל עוד את משחקת לידיים שלו ומראה שיש לך מצפון בקשר אליו הוא רק ימשיך

נ ט ע 9 1

New member
אני בטוחה שהוא לא רוצה שאני

אשאר איתו רק כי אני מרחמת עליו, אבל אני פשוט לא מסוגלת.. יש לי לב בגודל של יוניברס אבל אני נאלצת להיות כזו מגעילההה בגלל שהוא לא מבין בדרך היפה.. אני בטוחה שאחרי היום הוא כבר הבין, הרגשתי כאילו אני משפילה אותו, אבל לא מתוך רועעע... באמת שלא, אמרתי לו שאני לא מרגישה כלום.. כלום כלום כדי שיעזוב אותי כמו שרבים אמרו לפניי צריך לנשק הרבה צפרדעים לפני שמנשקים נסיך.. (לא שהוא צפרדע, דווקא נראה טוב והכל.. אבל פשוט לא האחד בשבילי..)

למעלה