הוא לא עלה

star_female

New member
סקי טומוקאזו (המדובב של שואיצ'י

וטויה) שר רק שיר אחד מגראווי, וגם הוא מה-drama cd ולא מהסדרה (Break Through). ודרך אגב, גם בפרוטס הוא זוכה להגיד "יוקי" הרבה
(וכן, זה די מוזר ש-3 מהדמויות הכי מפורסמות שהוא שיחק "קרובים" לדמות שקוראים לה יוקי... [אפילו שבמקרה של קיו ויוקי הם לא מאוהבים אחד בשני אלא באותה בת ^^; ]. אפילו שהוא באמת שיחק מלא דמויות).

amitasafzabida

New member
נצל"ש - איך התמכרת לסדרה.

כל אחד יכתוב כאן איך הוא התמכר לסדרה. אני התמכרתי לסדרה בזכות הדיבוב המעולה של דנה ובזכות הציור היפיפה של הדמות הראשית. ורק אח"כ מצאתי את שאר הדברים האהובים בסדרה.

Leemon

New member
אני...

קודם כל בזכות הציור היפהפה של כל הסדרה *__* (עיניים, בגדים, שיער, נופים... פשוט מדהים.) וגם בגלל העלילה המעניינת, השונן-איי (המועט..) והשירים המהממים.

מממממ.. די ברור

קודם כל אני להבדיל מהרבה מפה בכלל לא ידעתי על קיומה של סאקורה... עד יום הבנות האידיוטי הזה שהיה לי משעמם אז הסתכלתי עליו.. ואז ראיתי את סאקורה. ראיתי את קארו, סאקורה, טומויו, כל הטקסטים, הדיבוב, הציורים היפים להבדיל מדרגון בול זי ויוגי הו שלצערי הציורים שלהם לא משהו, העלילה.. כבשו אותי.. לכן ראיתי.. פשוט סידרה מצויינת נקודה ^_____^

BaBy AnImE

New member
אני

אני התמכרתי לסדרה בגלל שעוד לפניה ידעתי מזה אנימה (אבל לא כל כך...) וממש נמשכתי לסגנון הציור הזה, ועוד סדרה כזו עשתה לי חשק לראות אותה, גם אם אחותי שבכיתה ד' רואה את זה...( אבל לא ראיתי את זה כל כך, רק חפיף...) ואחר כך בא סיוראן
ואחר כך , כשראיתי את זה יותר לעומק, אז הבנתי שזה לא כל כך של ילדים קטנים, ושצינזרו הרבה קטעים, אז ראיתי את זה בקביעות, ו... זהו.

pompaa

New member
הממפ..

אני בהתחלה אמרתי שזו סידרה טיפעשית ומשעממת. ואז מישו שדיברתי איתו הסביר לי מה ההולך לקרות, והבנתי שזו האנימה הכי יפה בעולם
וכמובן שכשהתחלתי לראות ידעתי כבר הכל על הכל.

CibiHeart92

New member
העיקר שהוא נשאר בדיבוב ^^

ושטמירה ירדני מוציאה לו דיסק ומצרפת אותו לעונה השניה של השיר שלנו (זו שמועה שהייתה בכמה עיתנוים פה ושם) העיקר שהראל סקעת ינצח את שני הגונבי מקומות למוכשרים האלה! (חבל על סשה היא הייתה צריכה לעלות)

סשה?... לדעתי היא שרה לא משהו...

ולדעתי הגמר הכי יפה היה: הראל סקעת לירון לב ומיכל רשף לא יודעת, היא מאוד השתפרה משלב הראש בראש...

למעלה