הוא לא עלה

הוא לא עלה ../images/Emo7.gif

מקום רביעי זה גם טוב, למרות שהגיע לו להיות בגמר לירון אהובי (כלומר הפייבוריט) נשר.. לא נורא.. כפי שתענתי יהיה לו יותר זמן לדובב לנו סדרון ולשחק ב"שיר שלנו" בעונה השנייה... בפירגון אם מישהו כבר רשם הודעה אז צרפו אותה לשלי ^^ זה הכי שאווה

ExtreamGirl

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ממש היתבאסתי.. תגידו יש איזה דרך לתקשר איתו או משהו? שיוציא דיסק *בוכה*

לא פייר! הוא שר הרבה יותר יפה מעדי

ומהראל מויאל!!! אבל למזלנו, אנחנו עוד נשמע מלירון בעתיד... הוא יהיה כוכב!!!

DeDe shay

New member
לצערי אני לא מסכימה איתך

עדי הייתה יותר טובה ממנו בשירה, עדי כהן היא שירה נטו, לא הופעה ולא חיצוניות מי יודע מה אבל השירה שלה עושה לי צמרמורות והיא הייתה יותר טובה מלירון.. לירון אבל יותר טוב מהראל מויאל... ההרכב היה אמור להיות לפי דעתי : מיכל רשף ^-^ לירון לב
ועדי כהן אבל אם תעשה את זה נורמלי את הארי סקעת צריך להיות שם במקום מיכל ו.. להראל לא הגיע להיות שם

Leemon

New member
חבל, רק עוד 8000 קולות...

דווקא התאים לי שהוא יעלה לניצנים...

קנשינה

New member
כוכבים יש רק בשמיים

אני אף פעם לא ראיתי כוכב נולד, אז אני פטורה מתקוות ואכזבות. יש!

BaBy AnImE

New member
אבל חלק מכל ההנאה

של התכנית הזו אלו התקוות והאכזבות וגם השמחות הגדולות *שיעול*צנחני*שיעול*

BaBy AnImE

New member
אבל חלק מכל ההנאה

של התכנית הזו אלו התקוות והאכזבות וגם השמחות הגדולות
*שיעול*צנחני*שיעול*

קנשינה

New member
לא בשבילי...

אבל אני לא מכירה את האנשים שם והם לא קשורים אליי אז למה שאני אתעסק בחיים שלהם?.. בסופו של דבר לא באמת מעניין אותי מה קורה איתם. לא נעים להודות אבל אני מעדיפה את התקוות והאכזבות הפרטיות שלי ואין לי כוח להתמודד גם עם של אחרים

Leemon

New member
אבל לירון לב מדובב את יוקיטו,

והוא גם שר מצוין...

shui chan

New member
זה שהוא מדובב מצוין את יוקי לא אומר

שנגיד (אם) הינו רואים אז הינו בוחרים בו - אני ממש לא מבינה מה כל הידיעות האלה של כוכב נולד קשורות לפורום סאקורה -.-

shui chan

New member
נצל"ש - הידעת ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אפילו שזה די טיפשי - ידעתם שהמדובב של קיו קון האהוב שלנו מפרוטס הוא אותו המדובב של טויה - ראיתי לי פרק ביפנית של סאקורה ולפתע נדהמתי לגלות שזה אותו הקול - הלכתי וביררתי וזה באמת אותו מדובב.. סתם חשבתי שזה ממש מגניב - סליחה אם תחשבו שזה סתם ביזבוז ^^;;

קנשינה

New member
נכון, ואם אני לא טועה-

זאת שמדובבת את יוקי סוהמה מפרוטס היא גם המדובבת של קרו. והמדובב של טויה, seki tomokazu הוא גאון והוא מדובב כמעט בכל סדרה...

CibiHeart92

New member
את חושבת שזה מגניב?

את יודעת שהמדובב של טויה שהוא גם המדובב של קיו קון (באקה נאקו חמוד!!!!!!!) הוא גם מדובב את שואיצ'י מגראוויטיישן?!?! כמה שזה לא יאמן הוא שר את כל השירים שם!!! שלא לדבר על קטע מאוד משעשע שיצא לי לשים לב אליו שיש איזה שהוא שיר ששואיצ'י שר ליוקי וזה נשמע כאילו טויה שר ליוקיטו וקורא לו יוקי! (צירוף מקרים מהגהנום עם תשאלו אותי @@;;;) בכל מקרה. מילא קיו, אבל את מדמיינת את טויה צועק "לה לי הווו!!!" כמו בתמונה?
XD

קנשינה

New member
זה ששר זה לא המדובב של שואיצ'י..

המדובב של שואיצ'י לא שר את השירים בגראוויטיישן, מי ששר אותם זה הזמר היפני kotani kinya... :-|

למעלה