הוא לא ממש שלט......

sam700

New member
הוא לא ממש שלט......

נכנסתי אליהם הביתה. היה לי יום קשה והייתי עצבני מעט.. האישה חייכה אליי והזמינה אותי לשבת. התחלתי להסביר להם את ההצעה העיסקית האישה ישבה מימיני והבעל משמאלי והביטו בתוכניות. התחלתי להסביר וגיליתי שהבעל לא מבין כלום פשוט נעל, והאישה כל הזמן אומרת בחיוך מזמין מעט "אל תשים לב הוא לא ממש מבין בזה" ויש הרגשה שהתכוונה שהוא לא מבין בעוד דברים.... הערב התקדם והגבר עלה לי קצת על העצבים.. האישה הביאה משקאות חריפים.. פתאום הבעל השתנה... התחיל להחמיא לי...והאישה נוגעת לי בברכיים .. הבנתי לאיפה אנחנו הולכים...אבל כשהבעל נגע בי החטפתי לו סטירה. האישה צחקה והוא נבוך. הרמתי אותו בגסות והושבתי אותו בכורסא הבודדת (הוא היה קצת שיכור). והמשכתי בהסבר.. האישה החלה מרימה את השימלה קצת ואני הסתכלתי ישר לתוך עיניה.. (חושב אם לסכן את העיסקה או לא..) פתאום היא נותנת לי נשיקה קלה על השפתיים ושואלת אם אני רוצה גלידה.. אמרתי כן.. הלכה למטבח והבטתי בבעלה.. הוא אמר לי "אני לא יכול עליה.. מה שהיא תגיד אני מסכים." פתאום היא קוראת לי למטבח..שאעזור לה עם הגלידה.. אני מגיע אליה ניגש ומחלק את הגלידה .. היא נצמדת אליי מאחור... ולוחשת באוזן "בוא נחזור לסלון".. אנחנו חוזרים . היא מתחילה לדבר על סקס ועל זה שהזיין של בעלה קטן מאוד ולא מספק .. ונודעת בי על הזיין ושואלת "שלך גדול מספיק?" אני אומר לה מול בעלה "לא תדעי עד שלא תנסי" בעלה מנסה להתנגד אבל היא מביטה בו ואומרת "שתוק!" הוא חוזר לשקוע בכורסה. היא פותחת לי את הכפתורים של הג'ינס.. מלטפת מעל התחתון, הבעל רעד בכיסא אבל לא זז, מוציאה אותו מהתחתון ומכניסה לפה.. הוא גדל לה בפה .. בעלה אדום כולו, ואני אומר לו "שתוק חוצפן!" היא מוציאה אותו ואומרת לי "איזה זין יפה.. הכי יפה שראיתי" אני מחייך ודוחף לה אותו שוב פנימה... מכניס יד לחזיה שלה צובט לה את הפיטמה נוגע בריפרוף והיא נאנחת ממלמלת שאף פעם לא נגעו בה כך..מתנשפת.. אני מכניס לה יד מתחת לחצאית מגיע לחוטיני נוגע בדגדגן.. היא יורדת ועולה עם הפה במהירות גוברת... אני מקים אותה.. היא נשענת על הספה בתנוחת דוגי ידיה על המעשנת ורגליה על הספה פתוחות.. בעלה קם אליי .. אני דוחף אותו חזרה לספה הוא נרגע.. ואני מולו מחדיר את הזיין לכוס של אישתו היא צווחת מניעה את האגן בתנועות עגולות זה משגע אותי בעלה מתחרפן אבל לא זז מהספה.. המיצים שלה עוטפים את הזין שלי ואני חודר לה עמוק עד שהביצים לשי נוגעים בתחת שלה.. ואז מחדיר לה 2 אצבעות בתחת ומזיין אותה גם שם... היא משתגעת נע בטירוף מוחלט ואני מתפוצץ בתוכה... אני ממשיך לזיין אותה והזיין שלי נעמד שוב כשהוא בשיאו אני מוציא אותו ומכניס אותו לתחתח שלה היא צועק שאף פחם לא זיינו אותה בתחת מבקשת רחמים ואני בשלי מזיין אותה לאט עוצר בחצי הדרך וממשיך משגע אותה .. ידי עכשיו בדגדגן שלה הכל שם רטוב ממיצים מעורבים שלי ושלה.. בעלה מתחיל לקלל אותי והיא אומרת לו "שתוק בחיים לא נהניתי כך.. תמשיך אייל" אני ממשיך בקצב עולה עד שמהירות מטריפה אותה והיא גומרת שוב... ואז כשאני מרגיש שאני מתקרב לגמירה אני אומר לה "אני יוצא ואת מסתובבת ומוצצת אותו " היא מסכימה.. אני יוצא ממנה והיא במהירות מסתובבת ואני דוחף לה אותו לפה מזיין אותה במהירות.. וגומר... היא ניגשת לבעלה מוציאה לו את הזיין ומוצצת לו וביד משפשפת לי את הזיין כשהזיין שלי עומד חזק אני הולך מאחוריה ונכנס לה בכוס.. היא מוצצת לבעלה ואני מזיין אותה מאחור הוא נהנה .. שרידי ההתנגדות שלו נעלמו.. ואני גומר לה בכוס.. הוא גומר לה קצת אחרי בפה והיד שלי על הדגדגן שלה גורמים לה לגמור אחרינו... אני מתלבש נותן לה נשיקה ארוכה.. בעלה ניגש ללחוץ לי את היד ואומר לי "העיסקה מקובלת עליי" אני נותן לו סטירה ואומר לו "אתה לא מחלליט.." והולך...

למעלה