הוא לא מוכן סקס מלא!!!

הוא לא מוכן סקס מלא!!!

שלום לכל משתתפי הפורום רציתי לשתף אתכם בבעיה שמציקה לי אני בחור בן 24 מסורתי הכרתי בחור מקסים ומיוחד דתי לא חרדי(הוא מחוץ לארון ) הבעיה היא שהוא לא מוכן שנקיים סקס מלא כולל חדירה,כמו שידוע לכם משכב זכר איסור חמור ביותר אין לו בעיה שנקיים יחסים במיטה עד החדירה. אני חושב שהוא בחור מקסים ואני לא רוצה לוותר עליו, אבל מצד שני להגביל את הקשר במיטה זה קשה אני בדיעה שצריך לזרום ואם זה יגיע למצב של סקס מלא אז ללכת על זה.הרי כל דתי יש משהו שהוא לא מקיים. הרבה אומרים לי שאפשר להנות מסקס בלי החדירה,לי זה חשוב ,לא שאני כזה חולה מין אבל להגביל משהו שהוא לא יהיה אמיתי ושלם (אהבה שלמה) זה מפריע לי,קשר עם הגבלה מסויימת הוא קשר בעייתי..... מצד שני אני מאוד מבין ומכבד ומצד שני זה כן מפריע אני לא אנסה לשכנע אותו כי מדובר בדת ובמסורת ואני מאוד מכבד את העניין, אבל בכל זאת לי זה יהיה חסר גם שנוכל לגשר על הבעיה הזאת ולא נבצע סקס מלא. מה הייתם מציעים לי לעשות ואיך אתם מכירים ומתמודדים עם בעיה זאת?

סבבב

New member
זו אחת הסיבות

שדתיים יעדיפו לרוב להיות בקשר עם דתיים - שמבינים אותם ונמצאים באותו מצב. אני מבין את החבר הדתי שלך, אני מסכים איתו. אתה צריך להבין שיש דתיים שאצלם ביצוע האקט המלא הוא קו אדום. יש שם מעצור פסיכולוגי שלא יאפשר להתקדם לכיוון הזה. לדעתי, או שתכבד את עמדתו ותקבל אותה ללא סייג, או שתפרקו את החבילה. כי אם אני מבין נכון - להתפשר הוא לא מוכן. הייתי ממליץ לך שאם הזוגיות היא טובה והאהבה פורחת - תשלים עם המצב ותמשיכו לאהוב...

SmartToyBoy

New member
בעיה ידועה

בציבור הדתיים-הגאים. ראשית אתה חייב להבין שזו זכותו המלאה לדרוש לא לעבור את הקו הזה, גם בלי קשר למניעים דתיים. יש הרבה אנשים שנרתעים מהעניין, ובני הזוג שלהם מכבדים זאת. אפשר להינות מ-א-ו-ד מסקס גם בלי חדירה, וחוץ מזה ישנם פתרונות "חלופיים" שאיני חושב שהפורום הוא המקום הנכון להרחיב עליהם. אתה מוזמן לפנות אליי במסר אם תרצה. בהצלחה

צריך להסתכל על החצי המלא של הכוס...

אתם צודקים לחלוטין אי אפשר לקבל הכל בחיים ולפעמים צריך לעשות ויתורים.

טובל ושרץ בידו

היי מה הולך? לדעתי החבר שלך סתם מנסה להשקיט את המצפון של עצמו...שהרי הציווי בתורה באמת הוא איסור המשכב עצמו...אבל בעיקרון לא נראה כאילו התורה התכוונה רק לחדירה עצמה...פשוט חלקנו משחקים אותה ראש קטן ומחליטים שהתורה התכוונה רק לחדירה...בעיקרון לדעתי, הכוונה היא לכל קשר מיני בין גברים...והוא לא יכול לעשות את ההפרדה הזאת שהרי אני בטוח שהתורה הייתה אוסרת נגיעות מיניות בין גברים, פשוט היא לא תתחיל לפרט על זה אלא תכתוב רק בכלליות שאסור משכב זכר. לכן, לדעתי, זה או הכל או כלום...אי אפשר לאחוז את החבל משתי קצותיו. מקווה שעזרתי :) אלד החייל.

ריק בש

New member
ביהדות יש מסורת של מעקפים מהסוג הזה

פרוזבול בשמיטה, היתר מכירה, מכירת חמץ לגוי ועוד. כך שלהקטנת הראש הזו יש בסיס במסורת.

סבבב

New member
נכון מאוד

ולא הכל בחיים זה הכל או כלום. לא הכל שחור או לבן. יש גם אפור והרבה. רוב החיים שלנו הם בטווח האפור.

BabyBoy1

New member
אם חוץ מזה הכל בסדר

ואתה אוהבים אחד את השני, אני לא חושב שזה אמור להיות ביג דיל. אהבה אמיתית כל כך הרבה יותר חשוב מאקט מיני כזה או אחר. שיהיה בהצלחה

אחדל

New member
יש לי הרגשה ידידי שאתה

קצת מונע מהיצר. שמע, איך לומר את זה במילים עדינות: אין מנוס מזה. איסור מדאורייתא זה איסור. משכב זכר ממש אסור! הרי גבר זה ON OFF. סליחה על הבוטות, אבל הוא יכול לגמור בדרכים אחרות ולא רק מחדירה, ולכן אם בנאדם באמת מאמין - אז הוא יחשוב מיליון פעם אם כן לחדור או לא, ובסוף - אם לא מנועים מהיצר - אז גם לא חודרים.... אני לא מנסה להפשיט את זה ... אבל זו המציאות. אי אפשר לשנות את התורה. דרבנן עוד אפשר להתווכח אבל איסורים מפורשים בתורה ????? עד כאן.. הרי כולנו יודעים שיש מצוות מהתורה שהן לא ממש מוסברות, כמו: "לא תבשל גדי בחלב אמו". מאז ועד היום - האיסור הזה קיבל מיליון וואריציות של סייגים והחמרות, ולכן זה לא דומה לאיסור משכב זכר. מה אומר לך ידידי, קשה קשה ואין לי על זה פיתרון. למי יש ?? ? ? ? ? לילה טוב.

למעלה