הוא לא מבין

ophra

New member
הוא לא מבין

מה מצאתי בו....
הוא אומר לי: אני תפרן (So what?)
אני לא חכם (שטויות במיץ)
אני לא יפה (זה כבר עניין של טעם)
הוא קורא לי "פרינססה" ואני לא בטוחה אם אני אוהבת את זה...
(למרות שהוא טוען שזה בחיבה ובהחמאה) הוא רגיל (וזה understatement) ל"לבד" שלו. מת מפחד מ"ביחד" ובאותה נשימה ממש רוצה את זה וכמהה לזה הוא פלרטטן נפלא ומדי פעם אפילו "יוצא" לו גילויים אמיתיים של ..... (אמל´ה....
) ושניה אחר כך עוצר ונבהל בעצמו מעצמו. ואף על פי כן ולמרות הכל הוא מוצא חן בעיני...
עפ
(סתם כי בא לי לדבר [על זה])

אז תסבירי לו ש...

דוקא בגלל כל אלה הוא מוצא חן בעינייך בגלל שהוא לא מושג בגלל שגם את מתה מפחד מ"ביחד" וכבר רגילה ל"לבד" (רצה לשים
שלא תהרגו אותי את ודודה מייקי )

אה שכחתי ל´´גיד ש..........

זה פשוט כל כך מוכר לי ממקור ראשון ( מה מי? אני
) בגלל זה קולכך קל לי לזהות את זה אצלך

רות 2

New member
להשיג את הבלתי מושג....

זה העינין????....בין היתר..????.. לנצח את הפחד שלו??.... אפשרי!!!!! ..אך זה יצלח רק כאשר ינצח הוא את הפחד שתוקע.. את השאר.....ממממממ קטן עליך אישה..

ophra

New member
לנצח את הפחד שלו

זו בהחלט לא מטרה. זה כן תנאי להצלחה של הקשר איתו אבל לא מציבה לעצמי יותר מטרות כאלו "לתקן" אנשים אחרים (מספיק קשה היה "לתקן" את עצמי...
) ברור לי שאם הפחדים יישארו בעוצמות שהם היום שאם הוא לא ישחרר אותם ולו בקצת... זה לא יחזיק מעמד....
מצד שני אני כן אופטימית מטבעי מאמינה בנוכחות שלי כגורם תורם להשתחררות מ(חלק מה)פחדים... אולי אני נאיבית...? אולי אני מחזיקה מעצמי יותר מדי...? אולי....
עפ
(אחרי שיחת טלפון איתו בדיוק על הנושא הזה)

רות 2

New member
אכן....

לנוכחות!...יש הכוח לשחרר נאיבית??...מ´פתאום מחזיקה מעצמך... למה לא! ואחרי הנוחכות .. בתוספת הניחוח..ירגיש נינוח..אפילו נימוח.. בטוחני...

ophra

New member
יקירתי ../images/Emo6.gif

(פשוט קראתי ולא יכולתי להפסיק לצחוק) את יכולה להוריד את הקסדה לא הורגת אותך!
אולי.....
עפ |פרח (שיש לה עוד שאלות ותהיות בנושא אבל תשאיר אותן לפעם אחרת, אחרי עוד קצת מחשבה)

אוףףףףףף איזה מזל

קולהלילה ישנתי איתה
זה כבד
(טוב ת´שאלי אבל אני לא כאן אחר כך בטח כבר יהיה לי מה לענות)

נשאלת השאלה...

וממש לא בהקנטה...האם זה באמת..."ולמרות הכל הוא מוצא חן בעיני" או אולי, בגלל? היתכן שחלק מהקסם דווקא שם נמצא,,,?

ophra

New member
כבר אמרתי ש...

אולי.... יש שם גם "בגלל".... אם קיים ה"בגלל" זו לא תהיה פעם ראשונה שלי שבחור מוצא חן בעיני ומסקרן אותי "בגלל" דברים כגון אלו...
עפ
(למרות ובגלל)

maof

New member
מה לא מבין ??מי לא מבין??../images/Emo13.gif

הכל בידים שלך ........ מיצאי את הדרך לומר לו בפשטות........ אני אוהבת אותך
בלי הרבה סימנים ופנטומימה את אולי לא יודעת
אבל אנחנו הגברים מאוד רגילים ומישתדלים לא להיכנס לתוך נעלמים ומעדיפים את הכנות והפשטות....... מעוף

ophra

New member
מעופי חלק מהקסם שלי בעיניו

(ואני יודעת כי הוא אמר את זה בכנות ובישירות
) זה הכנות והישירות שלי. לא אומרת לו שאני אוהבת אותו כי אני לא
עדיין לא... טוב?
אבל כן אומרת דברים אחרים הכי ישיר הכי פשוט שאני יודעת. וזה עובד...!
תודה איש יקר עפ

עוף כנף

New member
הוא לא מבין...

ובעיני זה חלק מהקסם. להיות עם מישהו בלי לחפש הסברים בלי לתרץ סתם כי טוב...

למעלה