הוא לא יודע

מצוטטת

New member
נו../images/Emo70.gif

אולי בעזרת ה"***" יהיה לך ברור יותר..... "סיפורים מחדר המיטות"= סיפורים ריגשיים עכשף ברור יותר נכון

הסוכן64

New member
יש הבדל בין קשר שמתחיל עם ../images/Emo23.gif

לבין קשר שמתחיל ומסתיים עם
ואחר כך מופיע שירשור על כמה הבחור הוא
...וידוע לך שאנו הגברים שכאשר בא לנו אנו נסובב אותכן על האצבע כדי להשתמש ב-
,ואחר כך להראות לכן תדלת. חלק מהנשים מחפשות קשר ריגשי וחלק מחפשות רק ז... אז אל תתייפי. בשירשור הזה יש משהו לא כשר ולדעתי עדיף שהיא תעצור !!!

מצוטטת

New member
הידעת?

בטבעי שלי אני דייי יפיופה{SORRYעל 'שתחצנות}זה מולד כמוהו הצורך הזה ל"נבור" בכתובים של האחר... כמוהו הצורך ל"שחק" לי אותה מאצ'ו..... אז איך לומר לך בעדינות.... "צדיק" פה לא בממש יצאת..... "חכם בלסובב אצבעונים" , משאירה לאחרות להחליט
היבנת ת'
בכלל.......?

הסוכן64

New member
כמה שאת יפיופה,בעלת השירשור עוד יות

ר,לא מעוניין להיות "צדיק" או "חכם . את היית מעלה את השירשור הייתי שם קצוץ...וגם אותך אפשר לסובב... בתיאבון כי שעת צהריים עכשיו...

צהריים טובים שיהיו...

אמסור לה הודעתך... מתנצלת בשמה... לא היה לה זמן לחכות לתגובתך. הפנאי המקוצץ שלה,מה הקדישה לך...גם כך היה מעל המוקצב. ושוב..איתך הסליחה.

גם לי לא היה זמן,המרק היה כבר חם

העוף ותפוחי האדמה קראו לי מהתנור שאבוא להוציא אותם. עלייך ועליה אי אפשר לסמוך בכל מה שקשור לארוחת הצהריים.

שגית...תקראי מה עניתי לגליה..

תנסחי לו איזה הודעה מדליקה, SMS, כיתבי לו מייל, שילחי חברה.. מה כבר יכול להיות??....יגיד כן סבבה, יגיד לו אז לא.. עשי את זה, וכמה שיותר מוקדם זה יותר טוב.. לפעמים ככל שהזמן עובר, דברים מקבלים מימד שונה לגמרי.. פחד מתווסף לחרדה, ואז זה נראה גדול מידי, מפחיד מידי.. וכמו שגליה כתבה... געי בפחד שלך. בהצלחה מתוקה..

לא התכוונתי אלייך..

ולמה בכלל את נבהלת??.. לא מדובר בפשע..זו לא שליחות קטלנית. מניסיוני כשפנו אלי, מעולם לא ראיתי בניסיונות האלה משהו שיש להתבייש בו.. או רחמנא לצלאן פחיתות כבוד מצד הבחורה.. נהפוך הוא, למרות שלביישנות יש חן מסויים, הרי שאני מעדיף בחורה חזקה שיודעת מה היא רוצה , ולא מתביישת לעשות הכל כדי להשיג אותו.. ותגידי לשגית.. שאני מוכן להיות שליח עבורה..

הסוכן64

New member
שגית,נראה לי שאבוד לנו איתך וניסחפת

למערבולת,חבל יהיה לשמוע את ליבך שבור לאחר עבור ה"סערה"...

למעלה