הוא לא ידע את שמה

טרה10

New member
אני הולך,אני הולך,אני הולך לבית שאן

מה הקטע עם הלך הוא יום אחד בדרך..פתאום מביאים פה שיר, ומגי כבר יודעת וכבר מנגבת וסופטי ותחת..ואנחנו..מתי תורנו.? כשנחזור מבית שאן..!ואתם יודעים מי היה תלוי על חומת בית שאן.? זה שחיפש מלוכה ומצא אתונות..!

softy

New member
סליחה על האיחור בתגובה

אבל זהו בהחלט שיר נוסטלגי שיש לו עכשיו עדנה מחודשת עם ביצוע מעולה של ארכדי דוכין. כך שיש קשר לנוסטלגיה, והפרסום? הפרסום הוא על רקע פילנטרופי לחלוטין. סופטי
מקלעת שירה

magy

New member
אפשר לפרסם במקלעת שלך

על רקע פילנטרופי לחלוטין, את הפורום שלי...פה?? את האתר הפרטי????? את הכתובת בבית? טלפון?

softy

New member
בהחלט כן

אני יכול לשים בתעודת הזהות שלך קישור לכל מקום שבסופו של עניין מוביל אלייך. את הטלפון אני שומר לעצמי. סופטי

אני יכול לסדר מכאן../images/Emo8.gif

שניים, נפגשים, בבית אבות. שמעת? אומר האחד. יענקל מספר שהוא "עוד עושה את זה", חמש פעמים, בלילה. אז תגיד גם אתה, עונה השני.

בדיחה מימי הפלמ"ח../images/Emo163.gif

הנוסטלגיים. זוכרים, שפעם שמו סודה בתה? (שמועה, שגם בצ.ה.ל. עסקו בזה) סגולה נגד יצר הרע. עוד מימי הבריגדה, בצבא הבריטי. אז ככה. היו מפרקים, את הקנה של הסטֶן. שופכים תה . אם הקנה התכופף. סימן לא לשתות !

שקדי

New member
וזה תיכיף מזקיר לי......עדיין......

את אותם שני קשישים שנפגשים ושמעון אומר לראובן:אתה זוכר שבטירונות שמו לנו סודה בתה???? נדמה לי שזה מתחיל להשפיע.................

אני מבינה שמשהו אני לא מבינה

מה התסמונות להם הסודה גורם או מה הכוונה בבדיחות - בן הארון ושקדי? למרות שגם זאת לימדוני: בדיחות לא מסבירים!!

אנסה לספר בדיחה - אנסה ../images/Emo28.gif

איש אחד חוזר הביתה מיום דייג למנוחת צהרים... אשתו - עקרת בית בדר"כ, מתקנאה ומחליטה גם היא לצאת לדייג... לוקחת ציוד הדיג, לוקחת המשוטים ו..לדרך נכנסת לסירה, חותרת באגם ובנקודה מסויימת - עוצרת, מניחה ציוד-הדייג על החרטום, שולפת ספר ומתרווחת לתוך הקריאה... קרני שמש חמימות מלטפות אותה עד לרגע בו שפריץ של מים - סירת מנוע ופקח הנחלים והאגמים ניצב לפניה: סליחה גברת, מה את עושה כאן? את יודעת שאסור לדוג כאן? אשתו של: אני לא דגה - אני רק יושבת וקוראת! פקח: כן אבל אני יכול לתת לך קנס... אשתו של: למה אני רק קוראת! הפקח: כן, אבל יש לך את כל הציוד הדרוש לדיג. האישה בשקט ובלי להניד עפעף: אדוני הפקח, אם תעשה כן - לא אהסס לגשת לתחנת המשטרה ולהתלונן כלפיך על אונס...! הפקח המזועזע: איך את אומרת דבר כזה ואני אפילו לא נגעתי בך! האישה: נכון, לא נגעת -אבל יש לך את כל הציוד הדרוש!!!

אני מהצוחקים../images/Emo45.gifלא המספרים../images/Emo31.gifידעתי

ידעתי שאסור לי לספר בדיחות בפעמים שעשיתי זאת נשפכו והתגלגלו מאיך שאני מסתבכת והורסת למרות שאני יודעת בתאוריה מה הטכניקה (של ה´פאנצ´ ליין) לכן רשמתי שאנסה אבל מסתבר שגם בכתב לא הולך -כנראה אני מועדת אף אחד לא צחחחחק...??! אז סופית ובכל מקרה אני מהצוחקים עד דמעות וזה כבר מ צ ח י ק אם הייתם שומעים/רואים...

למעלה