הוא לא ידע את שמה

softy

New member
הוא לא ידע את שמה

מילים: חיים חפר לחן: ס. ארגוב הלך הוא יום אחד בדרך לבאר שבע הרוח מן הים את השיחים ליטף ליד אילן זקן היא את ראשה הסבה וצמתה ירדה ירוד מן הכתף הגדוד המשיך לצעוד ועם הגדוד הלך הוא ואת פניו נשקו גם רוח גם חמה אבל בחניה לילית אחת נוכח הוא נוכח הוא כי שכח לשאול אותה לשמה הוא לא ידע את שמה אבל אותה צמה הלכה עימו לאורך כל הדרך והוא ידע יש יום בו יפגשו פתאום עם שחר של טללים או שמש ערב הקיץ השני החליף גוונים וצבע פטרול סיור חזר מלילה של סיון מיהר האמבולנס בדרך לבאר שבע והיא חכתה חכתה לו בחלוק לבן והוא שאל: "האם" והיא ענתה: "זוכרת" וכה דיברו שעות איש לא ידע על מה וכשהלך בלי שוב והיא נותרה חיוורת זכרה היא כי שכח לשאול אותה לשמה הוא לא ידע את שמה... סופטי
מקלעת שירה

magy

New member
הי סופטי.....

דרכים משונות יש לו לפרסום להכנס אל פורומים.......דרכי נעם...... בדלת האחורית, אבל בנעם...... יענו, דפקו אותי בתחת, אבל נהניתי........ אתה בטח מבין על מה אני מדברת......... הא סופטי??????????????

magy

New member
בהודעתו, הוא מפרסם גם אותי

אני שם....עם כמה שירים....... אבל, לא נחשב לאתי....... אבל לסופטי סולחים.......... כי סופטי זה סופטי מה יש לדבר כי סופטי תמיד הוא הרך ביותר.

שקדי

New member
רץ לחפש..........

פה קוצים........פה דרדרים פה מים קרים קרים קרים.......... מכירים את שעשוע הילדים הזה??? שעובר אגב במשפחתנו ברוסית......מורשת מבית סבא ז´´ל שכשהיה בגילי היה כבר 6 שנים ז´´ל אבל מורשתו ממשיכה איתנו וגם הקיבוץ שבנה עם חבריו ואיך בכלל הגעתי להשתפכות הזאת???????????

magy

New member
באמת יש לך טעות ח-מורה

אשלח לך שני מילונים לתיקון השגיאות..........

magy

New member
יש לי כמה כובעים

אני : אישה בת אחות רעיה (הייתי) אם אחיינית נכדה מזכירה - (קלדנית) משוררת ציירת פסלת ולא רק.......(עושה עוד כמה דברים שאין להם שם ותואר באמנות) וכמו שאמרתי פעם....ביידיש.... המון מלאכות ומעט ברכות........... .......אני בעצם, כלום......

אשור

New member
למה כלום? את ממש ליאורנדה

דה וינצי! רישיון טייס יש לך? אם כן את אשת חייל במלוא מובן המילה!

magy

New member
אַזִ´ייייייייי כפּ- רה..........

איפה אתה?????????????

magy

New member
אפשר

לעוף גם בלי רישיון..... "עופי לי מהעיניייייייייים"..... אני עפה.... איזה חייל? הוא כבר השתחרר........ :pPP

שקדי

New member
בעיקר..............

אם רד בול נותן לך כנפיים....... או כמו ששנו גששינו: מי זאת המחומצנת העולה ומתרוממת מן האולם בובולינה........................

magy

New member
חתיכה זהב הסרט הזה...

"זורבה היווני" עם מיטב השחקנים..... אבל רק משפט אחד נשאר חרוט אצלי.........משמעותי......... אנטוני קווין אומר לאלאן בייטס........משהו בנוגע לאלמנה.... "אישה לבד במיטה, זה עלבון לגברים" - "לך אליה"

שקדי

New member
זוכרת אגב......בלי קשר לכלום.......

איך גמרה האלמנה????????? שלא נדע.....

magy

New member
כל אחד זוכר את מה שחשוב לו

אני זוכרת רק את המשפט.... מה ......היא גמרה??????????????

redredole

New member
ובסרט אסקימו לימון

איך אמרה סטלה??? אני מגמרת אני מגמרת

למעלה