הוא לא הקשיב לי.

אדם חדש

New member
הוא לא הקשיב לי.

זה לא בסדר. קראתי בפעם הראשונה את הנסיך חצוי הדם ודמבלדור מת שם. אז התחלתי לקרוא את הספר שוב כדי לתת לדמבלדור הזדמנות ללמוד מהטעויות שלו. אבל לא! הוא הולך ועושה את אותן טעויות שוב! הרי בפעם הקודמת שקראתי סנייפ היה רע ורצח אותו אז למה הוא בטוח בו גם הפעם? זה ממש לא בסדר. אני קורא 600 עמודים פעמיים כדי לתת לו לחיות והוא עושה דווקא ומת! אני שוקל מאד ברצינות לא לתת לו הזדמנות שלישית אם הוא כזה ילד קטן ועושה את אותן הטעויות ומת שוב ושוב. נו טוב, לזכרו של דמבלדור שמת היום (שוב!) בשעה תשע בערך.
יהי זכרו הארי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כך גם בפרשת שבוע כל שנה כשמגיעים למכירת יוסף, אני מבקשת ממנו (מיוסף) שלא יסכים להגיע אל אחיו, הרי הם יזרקו אותו לבור ואז ימכרו אותו לישמעאלים ולמצרים, אבל כל שנה הוא לא מקשיב, ושוב מחדש מוצא עצמו מורד למצריים.

אדם חדש

New member
תודה. זה למכירה. יד ראשונה במצב

מצויין מרופא! (באמת! אני יכול לעשות דוקטורט בחירטוטי-שכל)

../images/Emo6.gif

רק בפעם ה15 הוא לומד, ככה רולינג אמרה. אבל אני לא חושבת שלמישהו יש כוח לקרוא שוב ושוב ת'ספר.[=

אם היא באמת הייתה אומרת את זה../images/Emo210.gif

אנשים היו אשכרה קוראים את הספר 15 פרק רק כדי שזה ישתנה

תתעמק קצת...

"אם לא נסמוך על דמבלדור-אז על מי נסמוך?". אוי..כמה שהמשפט הזה נכון. (זה עוד אחד מהגאונות של רולינג,איך שהיא נותנת לנו את החיבה לדמבי בדיוק כמו שהארי מחבב אותו). עכשיו תשים לב טוב,טוב: אין מצב בעולם שגאון כמו דמבוס יהיה בטוח ומשכונע בדבר מסוים ולבסוף הוא יטעה!

N o A 1 1

New member
חיחיחיחי../images/Emo13.gif

הוא זקן..הוא בטח סנילי שכחת אחרי הפעם הראשונה..

אדם חדש

New member
צודק. שכחתי שהוא שוכח.

הסניליות שלי גרמה לי להסתנל ולשכוח שגם דמבלדור סנילי ושהוא מסתנל על ימין על ושמאל. (לכן הוא שכח דבר קטנטן כזה כמו... שסנייפ הוא רשע ורצח אותו!)(באמת, אלה דברים קטנים שתמיד שוכחים. כמו- "אוי נו... איפה שמתי את המפתחות שלי? המ... סנייפ רע? אה, לא. השארתי אותם על השולחן")

meital f

New member
../images/Emo3.gif

לא משנה כמה פעמים תקרא את הספר העלילה אף פעם לא תשתנה ואותם הדברים ימשיכו לקרוא

למעלה