הוא כ"כ...

Ms. Potter

New member
הוא כ"כ...

אציל, מקסים, מחושב, נפלא... זהו דראקו, דראקו מאלפוי. והפעם- בגירסה שלי. ראו את המתוק פרי ידיי. המסכן נשמר לצערו בג´יי פי ג´י כדי שנוכל לשים אותו בפורום... ונפגם מעט. אך הוא עדין הוא.
. אם תאהבו אותו אצייר את דראקו בגירסאות אחרות. נכון, הוא לא מושלם (ההבעה, תנועות הגוף, הרגליים). אבל אני משתפרת כל הזמן, ובסגנון הנוכחי אני מציירת נורא מעט זמן, אז תתחשבו, בבקשה... לימור.

Ms. Potter

New member
יאללה להגיב ועכשיו !

היש כלל אנשים בפורום כעת ? למי אני מחכה ?!?! דראקו רולז. לימור.

Marty McFly

New member
טפו, גועל נפש!!

סתם, הוא נחמד!! ואם את עדיין לא יודע, לקובץ לוקח כמה דקות, נגיד ש10 דקות עד שאפשר לראות אותו, בגלל זה לא הגיבו, כי אי אפשר לראות אותו. אבל עכשיו אפשר, והוא נחמד. את ציירת בצייר או על דף וסרקת?

S.tal

New member
יוווו...!!!!

זה ממש חמוד! ויפה! אבל היד שלו טיפה מוזרה.., היא בתנוחה גם מוזרה..., אבל זה ממש חמוד...!

Ms. Potter

New member
תודה!

*מחייכת חיוך רחב*. תודה על הביקורות וזה שדראקו חמוד (זה הרי דראקו!!!) ואקח בחשבון ביקורות. ציירתי במחשב (בלה !) כי אין לי סורק... אוף ! לימור (שמציירת שוב את דראקו...).

Mentos

New member
ועוד משהו:

אם יש לך פוטושופ אז דיף שתציירי בפוטושופ או בפיינט שופ פרו אבל עדיין זה יפה (זה מזכיר את הציורים של פיפוש) גמרתי את פיפוש 3 לפני יומיים!!! אה כן, למה הוא נראה כאילו הוא רוקד "אוגה צ´קה"?! *בורח* -=MentoS=-

Mentos

New member
אהה...

אמא שלי אמרה לי פעם שאם אין לי משהו נחמד להגיד אז עדיף שאני אשתוק... *שותק* סתאאם! זה ממש יפה ואם הצלחת לצייר ככה בצייר אז כל הכבוד! -=MentoS=- שימו לב למספר אס"ק הזה: 4422722270

Ms. Potter

New member
או מייד גוד ! הוא מופיע שנית!

ציירתי שוב את דראקו, שונה הפעם, בוגר יותר, מה יפה יותר? אני זזה תיכף- לצפות בסדרה קטנטנות... תודה על המחמאות, ובאמת קשה לצייר בצייר, אבל מצליח... לימור.

S.tal

New member
הממ...!

את חייבת להגיד לה את זה ככה?..., תכתבי לה מה את חושבת, אבל לא בצורה כזו..., זה נשמע די מעליב..., או שזה היה בצחוק או משהו, ואני לא הבנתי...

Ms. Potter

New member
ואת פשוט לא יודעת כלום על הארי פוטר

בית ג´ריפק ? אבל רון ווזלי (וויזלי) שלך משם ! את לא אמורה לדעת ? וחוץ מזה, לא הייתי מגיבה ככה אם את לא היית מגיבה כמו שהגבת... לגלות קצת התחשבות ביקשתי- כי אני מציירת בסגנון הזה מעט זמן ועשיתי גם את הציור ב-5 דקות... לימור שכועסת. !!!!

Ms. Potter

New member
אררר...וזה סגנון של מנגה..

וואטאבר. העיניים והפרופורציות זה מנגה - זה לא ציור רגיל !!!!!! גאט דאט ? *דופקת את הראש במקלדת* אאוץ´ ! לימור.

למעלה