ללא מילים
טוב נו, הנה כמה.. פעם הייתי חולם שאני מוצא כסף, הרבה כסף. בדרך כלל שטרות. אבל כל פעם שהייתי מתכופף להרים את השטר, ברגע שהייתי נוגע בכסף, המודעות לעובדה שאני חולם הייתה תוקפת והחלום היה מתפוגג במהירות והייתי מתעורר מאוכזב. הייתי בוכה לאמא שלי ומקשה - איך נשארים בחלום? - 'חלומות שווא ידברו' הייתה מצטטת ומוסיפה - אבל לפעמים הם בכל זאת מתגשמים. החלום חזר על עצמו הרבה פעמים ובכל פעם ניסיתי להתפס חזק חזק לכסף בתקווה שאתעורר איתו ביד (זה היה באמת מזמן) תאמיני או לא, פעם אחת זה עבד. לא היה לי מושג איך, אבל התעוררתי עם זוג שטרות ביד. בדקתי עוד פעם ועד פעם שאני כבר לא חולם ווידאתי, אני לא! יש לי כסף אמיתי ביד! זה בטח נס. השם ראה כמה רציתי ועשה נס. החבאתי את השטרות בכיס ולא גיליתי לאף אחד ובדרך לחיידר אותו בוקר, עשיתי שינוי חד במסלול, היישר למכולת של רחמים. התחלתי למלאת שקיות בממתקים (גם ארטיקים) כשאני מריץ בראש פרומו של הפופולריות לה אזכה היום בכיתה. הקופאית היתה זרה, חדשה כנראה, מפחידה קצת אפילו. הכנסתי את היד לכיס ופתאום היד כבדה עלי, כאילו היא שוקלת טונה, אני לא מצליח להוציא את הכסף מהכיס ! הקופאית מסתכלת עלי בחשד ופתאום הכל מתחיל להתעמעם ולהחשיך, הקופאית פורצת בצחוק וממשיכה ללקוח הבא אחרי שגם צוחק וליד הקופה הראשית יושב רחמים וגם הוא.... מסתכל עלי וצוחק. אני, באקט של תסכול וייאוש מתנפל על השקיות בנסיון לטרוף ממתק לפני הסוף המר, אבל לא מצליח לפתוח שום שקית, הכל הופך לשחור ואני מתעורר לבוקר גשום של לחם שחור מרוח בחמאת בוטנים ללא סוכר.
פעם הבאה שהוא יגיע אלייך בזמן שאת ישנה, תקפי אותו, תני לו להתפתל, אל תתני לו להמרח במילים יפות. תוציאי את הרע ממנו כך שההוא האמיתי יראה ילד מחוצ'קן תמים לידו. שלא ינצל את החלומות הוורודים שלך לשחק אותה כבשה תמימה. אבל אל תפסיקי לחלום. (לפחות כך מאמין אבא של האשה היפה בתבל) every time that I look in the mirror all these lines on my face getting clearer the past is gone it went by like dusk to dawn isn't that the way everybody's got their dues in life to pay yeah, I know nobody knows where it comes and where it goes I know it's everybody's sin you got to lose to know how to win half my life's in books' written pages live and learn from fools and from sages you know it's true all the things come back to you sing with me, sing for the years sing for the laughter and sing for the tears sing with me, if it's just for today maybe tomorrow the good Lord will take you away dream on, dream on, dream on, dream yourself a dream come true dream on, dream on, dream on, and dream until your dream comes true dream on "אירוסמית"