הוא חזר

tvguy

New member
הוא חזר

יאיר לפיד האמת התגעגעתי על אף הפורמט הממש לא אינטימי הראיון עם יפתח פלמ"ח היה רגיש ועמוק וכך גם הראיון עם סנדרין( תחליפי את השם ) חורב הראיון עם רמי וריטה היה טוב למרות שקצת מפריע לי שכל עונה הוא מביא אותם פעמיים שלוש וכל העולם יודע שהם חברים טובים.

גרעאפס

New member
אני לא אוהב את יאיר לפיד

הוא לא משעשע, לא אינטליגנטי, לא מעניין ובטח לא עמוק. אפילו קובי מידן יותר מעניין ממנו.

tvguy

New member
נו באמת....

לא אינטיליגנט? לא משעשע? לא עמוק? אז מי עמוק? ניסים משעל? שלי יחימוביץ?

MARMELAD

New member
יאיר לפיד

איבד את הרלבנטיות שלו. בערוץ 3 הוא היה מקסים. בערוץ 2 הוא היה די בסדר. אבל מתישהו, בלי ששמנו לב, התוכנית שלו הפכה מתוכנית אירוח קצת אחרת, לתוכנית סחבקייה וצחוקייה. לא בשבילי, תודה. גם לעדכן את המראה שלו לא יזיק לו מדי. עד מתי ג´ל בשיער ולבוש שחור פוסט-שינקין? יאיר, תתבגר.

Yaniv-DC

New member
אם בפורום ישראלים בחו"ל היה

נפתח דיון "למה לא התגעגעת בארץ", כולם היו מתחילים לכתוב מיסים, ביטוח לאומי, ממשלה, שחיתות, וכו´. אני הייתי כותב "ליאיר לפיד". בשידורי הנסיון של ערוץ 2 הוא היה זוועה. בסוגרים שבוע בערוץ 1 הוא היה סביר מינוס. מי שהביא לפריצת הרייטינג הגדולה של התוכנית היה דווקא מחליפו, אמנון לוי. בערוץ שלוש הוא כבר היה די בסדר, אבל בשלב מסויים... נו, הבנו. ואח"כ בערוץ 2... ואני אצטט את השיר הידוע "עשו את זה קודם, לפני, זה לא משנה". ואכן - הבנו, ג´ל, תקוע איפה שהוא בסיקסטיז, די.

A.L (boy)

New member
חף מחנטריש ../images/Emo81.gif

יאיר לפיד - "זוועה"; "סביר מינוס"; "די בסדר"; "תקוע איפשהו בסיקסטיז" איפה אתה חי גאד דמאט?! בחול?! It´s Yair Lpid we´re talking about... מר עומק, לורד הסנטימנטליות, מאסטר ההבנה... האיש שהמציא את "השאלון"... למרות שהמאמץ לעיתים קצת מוגזם, ובכל זאת... תעשה לי טובה, בערץ שלוש הוא היה "קצת" יותר מ"די בסדר", היתי מעלה קצת את הרף ואומר שהוא היה אפילו "די" מצויין. ראיונות אישיים, אחד על אחד, שאלות מובנות שניכר כי לפיד עבר על התחקיר של מרואינו (ולהזכירך זו הייתה תוכנית יומית) בצורה יסודית וחפה מחנטריש. בערוץ שתיים, הבחור שומר על עקביות, ובמקום ראיון שנמשך על גבי חצי שעה (כבערוץ 3), הוא מקצר ומתמקד בעיקרי הדברים, שלעיתים הם כבדים פחות, תלוי מי המרואיין (לדוגמא, רמי וריטה, או יצפאן, אותם הוא מראיין בחצי חיוך, מעבר לעובדה שהם קולגות, הם גם אנשים קלילים יחסית, למרות שעם יצפאן הוא השתדל לתת ראיון רציני יותר שיחשוף צדדים מעניינים אחרים בעברו ואישיותו, היות ואת כישורי ההצחקה הבלתי מבוטלים שלו אנו רואים מדי ערב בעשר), אז באמת... "עשו את זה קודם לפני" so? יאיר לפיד לא מתיימר להמציא את הראיון האישי, אלא מנסה לעשות זאת טוב יותר מקודמיו, ואם תשאל אותי - הוא גם מצליח... ונ.ב חלאס כבר עם הקטע הזה - זה לא ג´יל - זה קרם לשיער!!! עיוורים.

girl6

New member
כפארה על יאיר לפיד. הוא עשר

אני אוהבת את התוכנית שלו בגלל הדרך שבה הוא מראיין. הוא מקשיב למרואיינים ולא קוטע אותם באמצע המשפט כמו כל האחרים. הוא באמת מתעניין בתשובה ומקשיב לאנשים. ראיתי את תוכנית פתיחת העונה שלו ואהבתי את הכל אבל הראיון עם ריטה ורמי באמת היה קצת דביק-משהו. אבל בתכלס הוא מעולה . ועוד משהו: ראיתי אותו במציאות וזה באמת לא ג´ל זה קרם והוא בעצמו אמר את זה. ועוד משהו אחרון: שחור זה סקסי. יאיר לפיד נראה עשר.

למעלה