הוא חזר!!!!!!!!!

הוא חזר!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה... אני חוזרת הביתה בעשר וחצי בלילה, פתאום ההורים שלי (ההורים שלי!!!) אומרים שנייט חוזר למכבי, שהיה בחדשות.... התחלתי לרוץ כמו משוגעת!!!
זה היה פשוט גדול!!! התקשרתי לכמה חברות שאוהדות שרופות של מכבי כמוני.. מחר אני הולכת לפרסם לכל הביצפר
חבל שהפורום הזה לא זז בכלל
אולי תכתבו קצת רגשות ולא רק ידיעות וריבים?! זה יהיה נחמד מה אתם אומרים על החזרה?!!! שיעיפו את בשוק, מי צריך אותו? אני פשוט לא קולטת שהוא חזר!!!!!

איה22

New member
הפורום עדיין לא מת לגמרי...

אתמול בתוך כך החדשות הרעות שמעתי גם אני את הבשורה המדהימה שהאפמן חזר, אז מזל טוב לנו ושתהייה לכולכם שנה טובה.

kirk hammet

New member
אחותך

זה ממש חרא שהאפמן חזר ידעתי שלא ירצו אותו בNBA , אבל קיוותי שהוא לא יחזור למכבי. בשוק וויצ´יץ´ אמור להיות שילוב טוב יותר מהאפמן וויצ´יץ´ , בשוק לפחות נותן הגנה וכוח וגם נותן יותר ריבאונדים מנייט ממש חרא קיוויתי שזה לא יקרה. שילך לפורטלנד , סאבוניס החליט לא לחזור , למה הם לא רוצים אותו לעזעזל ?!

bryant

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

בשוק יותר טוב מהאפמן? זה הבדיחה הכי טובה ששמעתי בחיים שלי!

../images/Emo6.gif

או שלא! ה-ל-ו, אנחנו מדברים פה על האפמן , הסנטר הכי טוב באירופה!! זה לא מדהים אותכם שחקן כזה?! שנהטובה לכולם חג מלא כדורסל פחחחחח עזבו..

kirk hammet

New member
יא טיפש

אני חושב שאת הנקודות שהאפמן עשה למכבי בשוק וויצ´יץ יכולים לעשות ביחד. ומכבי צריכים סנטר שעושה הגנה שזה משהו שצ´ורה והאפמן לא נהגו לעשות.

bryant

New member
האפמן-וו´ציץ=יותר נקודות

אולי יש סנטר אחד, מקסימום 2 שהאפמן שילה קושי כלשהוא נגדו. בשוק לא יודע ליקלוע!

kirk hammet

New member
מכבי קבוצה הגנתית

הרבה יותר מאשר היא התקפית. ואני מצטער להודיע לכם , אבל נגמרה הסופרלוליו , ביורוליג יש סנטרים הרבה הרבה יותר טובים ממי שראינו עד עכשיו. בגמר רבראצה נקלע לבעיית עבירות ולא שיחק טוב , אבל במהלך העונה לנייט כמעט לא היו מבחנים בהגנה. ובשוק לא אמור לקלוע , הבנאדם מפלצת ריבאונד אימתנית שקולעת את הנקודות שלה בריבאונד התקפה.

roy marom

New member
מה פתאום שבשוק יעזוב?

אי אפשר להחזיק שני סנטרים בכירים בקבוצה? גם לקינדר (גריפית´ ואנדרסון), ריאל (טארלץ וטבק) יש שני סנטרים בכירים, מה יש?? אתם מדמיינים לכם את הטריו האפמן-בשוק-וויצ´יץ´ בגיבוי ספר ונדב???

Kgt1

New member
צ´ורה בדרך החוצה... זאת אומרת

הסנטרים החדשים נשארים... בשוק בהחלט שחקן מצוין וגם וויצ´יץ´ ממה שראיתי באליפות אירופה נראה לא רע אבל הלו! אתה מדבר על השחקן הכי טוב באירופה בשתי העונות האחרונות!!!!! אני מאוד מפחד שדווקא בגלל שהוא חוזר בדרך שהוא חוזר הוא יאכזב אבל הואעדיין יהיה ברמה גבוהה יותר משל צ´ורה... ואני לא מסכים שנייט לא נותן הגנה. הוא נלחם תמיד ואם כל אחד. ביחד עם בשוק וויצי´ץ´ בצירוף נדב וספר פתאום משחק הפנים שלנו נראה הכי טוב באירופה! על משחק החוץ אין לי בכלל מה לדבר... אין כמו פארקר. בעזרת השם נראה לכל תומכי המגל וחבריהם ברחבי אירופה מי היא אלופת אירופה האמיתית. ושכולם יקנאו. צהוב עולה

kirk hammet

New member
נייט נלחם ???

על איזה פלנטה אתה חי ? נייט מתעצל באופן מדהים בהגנה , גם בהתקפה הוא לרוב מתעצל ובגלל זה הוא לוקח זריקות לא הגיוניות. מי שישים לב יראה שנייט לא עושה הרבה תנועה בהתקפה בכלל. אחת מהסיבות שנייט לא הגיע לNBA זה בגלל ההגנה שלו , אם לא הסיבה העיקרית (וגם זה שאין לו מסה בגרוש)

Kgt1

New member
על הפלנטה שהעניקה לנייט את הMVP

של העונה בעונה שעברה ואת השחקן השני של העונה שלפני... אז אל תעשה מהסנטר הטוב ביותר ששיחק אי פעם בארץ זבל...

kirk hammet

New member
הוא לא הסנטר הכי טוב שהיה בישראל

או שיש לך זכרון קצר או שאתה לא חי מספיק זמן - אבל , נייט האפמן הוא גרסה אחרת של קווין מגי , וגרסה פחות טובה של קווין מגי , וארל וויליאמס הארון קיר גם כן היה טוב יותר.

Kgt1

New member
אני באמת לא זוכר לא את מגי ולא את

וויליאמס (רק את קני) (ראיתי אותם בסרטים ובפסקי זמן של ערוץ חמש בעיקר...) ובכל מקרה זה לא משנה את העובדה שמאז שאני אוהד מכבי ומתעסק בליגה הישראלית בכדורסל וגם בליגה האירופית (שזה כבר כמה וכמה שנים) הוא בהחלט הסנטר הכי טוב שהיה פה... ושוב אני חושב שגביע הMVP מדבר בשם עצמו... צהוב עולה

kirk hammet

New member
להיות יותר טוב מאלכסנדר השמן

זה ממש לא קשה. ובטח שיותר מרנדי וייט , שאני מאוד אהבתי , אבל סנטר הוא לא , ממש לא.

Kgt1

New member
טוב נו חלאס נמאס לי להתווכח בנושא

הישראלי... !MVP! MVP! MVP זאת העובדה היחידה. צהוב עולה.

אם יורשה לי להגיב...

אלכנדר הוא לא סנטר. ואם הוא כן, במכבי, הוא היה מהעלובים שראיתי... הוא תמיד חשש מאוד ממגע פיזי וכשעמד מולו שחקן זרק זריקה מחצי מרחק.

kirk hammet

New member
מסכים איתך לחלוטין

ובגלל זה אני אומר שלהיות יותר טוב ממנו זה לא קשה בכלל.

roy marom

New member
גם מגי לא סנטר.

הוא פאואר פורוורד שהוסב לסנטר במכבי. רק להזכירכם: האפמן הביא למכבי גביע+ גמר שאיש לא חלם שזה יתכן. מגי נפל בכל הגמרים, גם כשמכבי היו פייבוריטים ברורים. ארל ויליאמס? הגדול מכולם, אבל זו תקופה שונה לחלוטין.

kirk hammet

New member
לא האפמן הביא את מכבי לאיפה שהיא

מבחינתי , לאריאל מקדולנד ולקבוצתיות של מכבי יש חלק הרבה הרבה יותר גדול בזה. אריאל הנהיג את מכבי כל הדרך , והקריב לא מעט מעצמו בשביל מכבי. האפמן תקע התקפות בצורה בלתי-אפשרית. השנה הוא יפגוש כמה הגנות חזקות הרבה יותר ויתקשה הרבה הרבה יותר. ונייט האפמן לא יכול להיות סנטר , הוא רזה מדיי , אז מה? אם היה לו חלום להיות ב-NBA , הוא יכול להיות שם רק פאוור-פורוורד , אבל אין לו קליעה , אין לו כדרור בסיסי אפילו. בא נגיד ככה , קווין גארנט הוא לעולם לא יהיה.

למעלה