הוא חזר!!!!!!

pain is MY love

New member
הוא חזר!!!!!! ../images/Emo213.gif

שבוע של ציפיה הגיע לקיצו!!! היה קשה ומורט עצבים אבל הוא סוף סוף הגיע! באתי לפגוש אותו בשדה תעופה בהפתעה (פשוט לא יכלתי לחכות יותר) הוא הופתע מאוד ושמח אחר כך נסענו אלי הביתה וסוף סוף נרדמנו מחובקים זה היה הדבר שהכי חסר לי! אחר כך הבאתי לו את האלבום המעוצב שהכנתי לו והוא הביא לי את כל הבגדים שהוא קנה לי
(אךךך זארה פאריז כמה שאני אוהבת אותך!!!) מעיל מחמם וחולצות מהממות ונעלי בית הולנדיות ועוד מתנה אחת מיוחדת במינה וחשובה מכולן שתעזור לנו להעביר הרבה לילות ללא שינה...
(בסוף יצא משהו טוב כל הנסיעה הזאת חחח) עכשיו הוא פה אצלי עד מחר ולפנינו עוד סוף שבוע מלא בפינוקים וזה הזמן להתוודות: עוד שבוע אני טסה לחודש לתאילנד עם חברות אז תתחילו כבר עכשיו להגיד לי כמה זה לא פייר מצידי לכעוס על חבר שלי שהוא טס לשבוע שאני נוטשת לחודש אבל יאללה, גם זה יעבור ואני שוב אחזור לזרועותיו החמות עם כל האהבה שיש לו לתת שיהיה לנו בהצלחה

פרח קטן1

New member
נו את רואה?

נכון שזה עבר מהר ולא היה כזה נורא,והכי שווה זה שהוא חזר בשלום מלא בחיבוקים ונישוקים? לפני שבוע בדיוק גם המתוק שלי חזר וההתרגשות הייתה גדולה וגם הוא הפתיע אותי
וכן,הרגע הזה שנפגשים שוב..כל כך התרגשתי וגם הוא כאילו נפגשנו לראשונה.. אין מה לומר,זה כיף!

פרח קטן1

New member
../images/Emo13.gifמבינה אותך..

המאמי שלי היה אצלי עד עכשיו,וכעת נסע הביתה. בילנו כל כך כיף אמש עד היום(חבל שהיה צריך ללכת עקב מטלות שונות),כל פגישה איתו מדהימה מהקודמת,הוא מפנק,הוא יושב איתי ומעודד ומפרגן,הוא מתוק וג'נטלמן בו זמנית..הרבה זמן לא ראיתי מישהו כזה. ועכשיו הוא הלך,אני מקווה שמחר נוכל לעשות מה שתכננו ועד אז אני מתגעגעת.. כל כך אוהבת להביט בו..הוא גורם לי לחייך כל פעם מחדש. שיהיה שבת שלום.

למעלה