pain is MY love
New member
הוא חזר!!!!!! ../images/Emo213.gif
שבוע של ציפיה הגיע לקיצו!!! היה קשה ומורט עצבים אבל הוא סוף סוף הגיע! באתי לפגוש אותו בשדה תעופה בהפתעה (פשוט לא יכלתי לחכות יותר) הוא הופתע מאוד ושמח אחר כך נסענו אלי הביתה וסוף סוף נרדמנו מחובקים זה היה הדבר שהכי חסר לי! אחר כך הבאתי לו את האלבום המעוצב שהכנתי לו והוא הביא לי את כל הבגדים שהוא קנה לי
(אךךך זארה פאריז כמה שאני אוהבת אותך!!!) מעיל מחמם וחולצות מהממות ונעלי בית הולנדיות ועוד מתנה אחת מיוחדת במינה וחשובה מכולן שתעזור לנו להעביר הרבה לילות ללא שינה...
(בסוף יצא משהו טוב כל הנסיעה הזאת חחח) עכשיו הוא פה אצלי עד מחר ולפנינו עוד סוף שבוע מלא בפינוקים וזה הזמן להתוודות: עוד שבוע אני טסה לחודש לתאילנד עם חברות אז תתחילו כבר עכשיו להגיד לי כמה זה לא פייר מצידי לכעוס על חבר שלי שהוא טס לשבוע שאני נוטשת לחודש אבל יאללה, גם זה יעבור ואני שוב אחזור לזרועותיו החמות עם כל האהבה שיש לו לתת שיהיה לנו בהצלחה
שבוע של ציפיה הגיע לקיצו!!! היה קשה ומורט עצבים אבל הוא סוף סוף הגיע! באתי לפגוש אותו בשדה תעופה בהפתעה (פשוט לא יכלתי לחכות יותר) הוא הופתע מאוד ושמח אחר כך נסענו אלי הביתה וסוף סוף נרדמנו מחובקים זה היה הדבר שהכי חסר לי! אחר כך הבאתי לו את האלבום המעוצב שהכנתי לו והוא הביא לי את כל הבגדים שהוא קנה לי