הוא חוזר........

sp400

New member
הוא חוזר........

פלורסיטה חוזר ב-24.6.05 כן כן חחח שווה לחקות עוד 13 ימים ..... והוא יפתח עם עם שני ספישלים הראשון של איסבל והשני של חואן חיל נובארו אז יש למה לחקות

sp400

New member
חג../images/Emo171.gifשמח

camfels

New member
מה הכתובת של האתר?!?פלורסיטה?!

סוףסוף!!!שנים אני מחפשת את האתר הזה!!!!! לודעת למה ראיתי פעם משו משם..ומאז חיפשתי אותו...אז סוףסוף!! שימו את הכתובת בבקשה!!

נ"ש../images/Emo70.gif אני וחברה שלי בונות אתר על

חואן.. באתר אנחנו מכינות ספיישל פרידה מפדה ופלוריסיינטה. בספיישל הזה יהיו הקטעים שאתם הכי אהבתם של חואן. אבל אנחנו לא יודעות מה הכי אהבתם.. אז השאלה היא: איזה קטעים אתם הכי אהבתם בפלוריסיינטה, של חואן כל הקטעים שתבחרו יופיעו באתר (אני מבטיחה שלפחות חלקם, כי קשה למצוא הכל) אז תשלחו מסר או פה (עדיף שלא) או למייל [email protected] או [email protected] אני לא בטוחה ששינו את זה ל-walla.com אז תנסו גם co.il חיחי כל קטעים שתבחרו (רובם) יהיו באתר כאשר הוא יעלה

חוץ מהקטעים שאהבתם, עוד יהיה באתר

פינה שבה יהיו סרטונים מכל פרק שישודר בשידור חוזר.. גם בערוץ 2 וגם בפוקס קידס
שווה לחכות
יהיו גם סרטונים מכל פרק של הסדרה "גברים של כבוד" ברגע שהיא תגיע לארץ. אבל קודם כל לבחור את הקטעים האהובים עליכם מפלורי
כולם יהיו באתר

הפורום נפתח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בנתיים הפורום לאתר נפתח.. אין בו כלום כי האתר עדיין לא נפתח אבל אני מקווה.. אני מקווה שכבר ביום ראשון יעלה האתר!|

מישהו שם לב לעצומה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הגענו ל-156 חתימות!!!! יאללה להמשיך לחתום!

כבר שחכתי ממנה../images/Emo3.gif

אבל עכשיו חתמתי שוב!!!
אנשים תחתמו אנחנו מתקדמים!!!1

אוקיי.. אז תודהה../images/Emo70.gif

את מוזמנת לבחור קטע.. ותוך פחות משבוע הוא יהיה באתר

•HadaS•

New member
מלאכית מהגיהנום כנסייי

תודה שפירסמת את העצומה שליי
תשלחי אותה להרבה ילדים שיוכלו לחתוםם

למעלה