הוא חוזר!!!!!!

the Rain

New member
הוא חוזר!!!!!!

שון מייקלס חוזר יחד עם גי´ם אוקלנד באתר של הwwe מופיע תמונה שלהם

הם חוזרים להופיע באקסס

שמהיום קוראים לאקסס וולוסיטי וקונפידנטיאל שעה אחת תהיה מוקדשת לקונפידנטיאל שזה בעצם השם החדש של מטאל והשעה השניה תהיה אקסס ששמה החדש הוא וולוסיטי והיא תהיה שעה שמספרת על האירועים שקרו בסמאקדאון ובראו ביחד וגם כמה ראיונות שון מייקלס יתראיין בקונפידנטיאל על סידרת ההישרדות 97 שבו כולכים יודעים מה קרה במיין איבנט

zizizi

New member
פרטים

שון מייקלס דיבר שם על הscrew job שעשו לברט הארט, ומסתבר, דיי בהפתעה, שהוא היה מעורב בתוכנית.

lwc4life

New member
מה?! איפה יש תסריט של מה שהם אמרו?

אתם חושבים שזה רציני או שזה עוד פעם איזה סטורי ליין שמכין את שון להיות היל או משהו? אם זה רציני, כל העניין יכול להיפתח מחדש.

lwc4life

New member
אז הבנר ידע, שון ידע, בריסקו ידע...

טוב, זהו - קראתי את התסריט של התוכנית. אז ברט צדק כל הזמן...באמת הייתה פה קונספירציה וכולם עוד שיקרו לו אחרי. מסכן. שון ממש איכזב אותי. למה הוא לא הודה וזהו? לחשוב שהוא שמר את הסוד הזה במשך 5 שנים!

the Rain

New member
כולם ידעו,שונא שונא שונא את שון

שישעשו לו את אותו דבר מכוער שעשו לברט. מי צריך אותו בכלל, חשבתי סבבי הנה הוא חוזר אבל עכשיו מי בכלל אכפת שהוא חוזר.

mmhbk

New member
סליחה, אבל

שון מייקלס, HBK בשבילכם, הוא המתאבק הכי גדול בהיסטוריית ההיאבקות. הוא היה הראשון שהשלים זכיות בכל התארים האפשריים ב-WWF. אני לא יודע אם מישהו אחר כבר שיחזר את ההישג הזה כי אני לא ראיתי היאבקות כבר המון זמן. כידוע, ברט הארט הוא האויב הנצחי של שון וכמו שאתם בטח יודעים בהיאבקות יש חוק אחד בלבד והוא: אין חוקים. אם כולם לא היו מרמים, מה זה היה שווה בינינו. שון מייקלס יעשה מה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה ולמי שהוא רוצה, את זה כולם יודעים. אני מאוד שמח שהוא חוזר, אני מאוד אשתדל לחזור לצפות בהיאבקות למרות שאין לי הרבה זמן.

HBK

New member
שון וברט לא היו החברים הכי טובים..

למען האמת הם דיי שנאו אחד את השני, ואם היו אומרים לכם לעשות דבר כזה למישהו שאתם שונאים אז הייתם עושים..! חוץ מיזה שוינס הוא הבוס והוא נתן את ההוראה לשון למרות שלא נראה לי ששון היה מפוטר אם לא היה ממלא אותה כי הוא סופרסטאר שאי אפשר לוותר עליו. בכל מיקרה אני לא אהבתי את הקטע שעשו לברט ארט אבל שון היה רק חלק מיזה , חלק מההצגה ההוראה הגיעה מוינס, וביננו גם ככה הגיעה לו האליפות... , אי אפשר לדעת מה הולך בין המתאבקים בחדרי ההלבשה ואיזה סוג בני אדם הם אבל על הזירה שון היה מספר 1 וברט כמה שהיה מוכשר הוא אפילו לא 2 אצלי .. אני יודע שיש כאלה שלא יסכימו איתי אבל זאת דעתי...

תראה.........

זה נכון גם אני אומר שון מייקלס הוא מתאבק ענק, בין הטובים בעולם. עכשיו תראה כל מה שהולך בזירה ומה שאתה רואה זה לא מה שזה בחיים האמיתיים. בחיים האמיתיים הם כולם חברים שם מאחורי הקלעים אבל יש מקרים מועטים מאוד ויוצאי דופן שיש אויבים גם בזירה וגם מאחורי הקלעים דוגמא : שון מייקלס ובראט הארט, מר פרפקט וברוק לסנר, בטוח שיש עוד. בשני המקרים מה שמשחק פה זה האגו של המתאבקים כל אחד חושב שהוא הטוב ביותר. במקרה של הבגידה אני חושב שזה הגיע לבראט הארט הוא חשב את עצמו שהוא מעבר לטוב ביותר ובגלל זה האגו הענקי שלו פשוט דפק אותו. ולשון מייקלס פשוט לא הייתה ברירה עם הוא לא היה משתף פעולה עם וינס יכול להיות שהוא היה עף מ WWF ולכן הוא נאלץ לעשות את מה שהוא עשה. כן הוא היה הראשון שהשלים זכיות בכל התארים האפשריים ב WWF וכן כבר מישהו שיחזר את ההישג שלו ב WWF שזה הוא טריפל אייץ´

בתקופה ההיא זה היה

לא כולם חברים אלה נאש מייקלס אקס פאק הנטר והול חברים, והם הולכים נגד כולם בתעלולים טיפשיים ובעשיית החיים שלהם קצת יותר רעים.

Con

New member
חבל שזה נגמר כמו שזה נגמר.

ההתעקשות הזו להעביר את החגורה דוקא למייקלס אפילו שהוא היה פצוע ופרש כמה חודשים מאוחר יותר ממש לא מובנת לי. מבחינת השאלה מי מבין השניים היה גדול יותר אז אני לא מסוגל לענות. שני המתאבקים היו ענקים ורק תביטו פה ברשימת המתאבקים שמייקלס או ברט סיפקו להם את הקרב הטוב ביותר: אנדרטייקר קוין נאש סקוט הול מיק פולי סטיב אוסטין אוון הארט בריטיש בולדוג מיסטר פרפקט פייר האקושי טטאנקה סיד יש עוד אבל אני לא זוכר.

Frostey

New member
אז בסוף מתברר שברט הרט צדק!../images/Emo46.gif

ומה עוד מתברר? ששון מייקלס שיקר גם לברט הרט,גם לכל מי המראיינים ששאלו אותו כל השנים,וגם לכל המעריצים שלו שחשבו אותו למלאך טהור שלא ידע כלום!

rshamir

New member
דרך אגב

שון מייקלס היה הראשון שזכה בארבעה תארים, אבל כריס ג´ריקו היה הראשון שזכה בחמישה תארים - אלוף עולם, בין יבשתי, אירופאי, זוגות והארד-קור. נכון שתואר ההארד-קור לא היה קיים בזמנו של שון, אבל זה לא מפחית מההישג של ג´ריקו.

DDN

New member
מייקלס לא היה פצוע באותה תקופה

הוא נפצע ברויאל ראמבל, כמה חודשים אחרי את הפציעה שגמרה לו את הקריירה.

HBK

New member
יכול ליהות שזה עוד

תעלול של הWWE .. יכול ליהות שוינס נתן הוראה לשון להגיד שהוא ידע.. ולשון לא ממש אכפת כי הוא לא ממש אוהב את ברט גם ככה.. וככה הWWE ירוויח עוד טיפה רייטינג שכל כך חשוב לו היום... אבל זאתי רק אפשרות..

קון טעות בידיך

מייקלס נפצע חודשיים אחר כך, עם התואר...... הוא לא היה פצוע כשהוא ניצח את ברט, וזה דווקא היה טוב לתת למישהו מהDX שנעשה שולט להיות אלוף, וטריפל עוד לא היה מוכן...

Crossface

New member
HBK יכול להיות שאתה צודק אי אפשר

לדעת, אבל אני ממש חושב שזו היתה תקופת שפל של WWF, זה היה פשוט נורא, עדין לא שוכחים את זה גם לשופט (הפנר) שמתקבל בקריאות גנאי כל פעם שהוא מופיע בקנדה. חוץ מזה HBK למה לא לקחת את זה יותר רחוק, אולי שון ידע? אולי גם ברט ידע? אולי בסופו של דבר ברט הסכים להפסיד את התואר אבל רק אם הסיפור הזה? כדי שהוא יצא גבר? כדי שיהיה באז ענקי סביבו שהוא עובד לWCW שוב, אי אפשר לדעת. מבחינתי ברט היה ונשאר מס´ 1 אבל יש לו יורש בנואה...

hirshfe

New member
לי יש הרגשה שברט ידע

מאז ומעולם וגם לפני הPPV שאואן מת. כל הזמו הזה טייקר הבטיח לאוסטין שברו שלמחרת הוא ייגלה לו מי, מי זה האיש שעומד מאחוריו. אני הייתי בטוח שזה יהיה ברט. יש לי הרגשה גם שאם אואן לא היה מת אז זה היה ברט ולא מקמהון. אבל אי אפשר לדעת

למעלה