הוא חוזר!!!!!!!!

הוא הוזכר בפרק 72 או 73 ../images/Emo185.gif

בארגנטינה הם עושים אירועי הפרק הבא,או כל פעם יש פרומו שמראה מה יהיה בפרק..אז בפרומו של פרק 73 הראו את הקלטת,אבל לא יותר מזה..

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אני ידעתייי שהמושלםםם שליייייי יחזורררררררררר
אאאאאאאאאאאאא ישששששששששש

yaki123

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gifסוזנוש לאב אפרתוש../images/Emo35.gif

סוזי החלפת כינוי

נ"ש למנהלות האתר לאס חואנצ'ס

כשאני נכנסת להורדות ואז לסרטונים מפלוריסיינטה אז כשאני לוחצת אז כתוב לי אם אני רוצה לשמור או ביטול...כשאני עושה שמור אז זה פותח לי משהו על word...זה אמור להיות ככה או שזה רק אצלי?...ומישהו יכול להביא בבקשה סרטונים מפלוריסיינטה (של פדה ופלור)? תודה למי שעוזר

בבקשה תענו לי

כי אני ממש רוצה לראות את הסרטונים..אני רק מקווה שההסבר היה ברור...

camfels

New member
כנסי!תשובות כאן!

בעקרון זה רק אצלך...אנלא מבינה על מה את מדברת... אבל בכל מקרה....אנחו מורידות מחר את העמודי סרטונים של פלוריסיינטה כי פתחנו עמוד סרטונים חדש לפלורי... www.lasjuanchasyomi.cjb.co.il בינתים יש בו את כל הסרטונים של חואני מפרק 2 וממחר נעלה אליו את כל הפרקים עד שנגיע לפרק האחרון כל יום נוסיף כמה פרקים.. כל קטע של חואני שקיים בפלורי יהיה שם!! זה פרוייקט ענק שאנחנו מכינות לכל אוהבי חואנצ'ו..ואני מבטיחה לך שתוכלי למצוא שם כל קטע שאת רוצה! אם יהיה חסר משו כשנסיים תודיעי..
אם יש לך בעיות אם הסרטונים גם בעמוד שהבאתי לך למעלה תכתבי.. רק שאני יענה לך רק מחר כי אני הולכת לחרוש להסטוריה... מקווה שעזרתי לך...

תודה!!!!../images/Emo13.gif

אני ינסה לתקן את הבעיה אצלי...כי פעם ראשונה שראיתי סרטון זה ראה טוב..אחרי זה קרה משהו...לא משנה תודה!!!

דגנית תתחברי לאי סי!חחח

אני רוצה את הכתובת של הפרום בשביל להינצל מהשעמם גרררררר אני מבכון כושר ומשעמם לי רצח אוף למה באתי?!חחחח

ענבל317

New member
יאווווווווווווווווווווווווווו

היה לי היום את אחד הימים הפחות טובים שלי... ועכשיו הפכת אותו למאושררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!! יאוווווווווווווווווווו אני לא מאמינה שהמושלם שלי חוזרררררררררררררררר!!!!! זה הדבר הכי טוב שיכולתם לומר לי!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה תודה תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!! רק שנייה.. מאיפה התמונות? יש איזושהי דרך לראות פלוריסיינטה באינטרנט?

•HadaS•

New member
חואנייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאאא הוא חוזרררר כפרעלייווו מושלםםםםםםםם
מאוהב
יוו איזה חלוםםם חחח אה ו...נופר ודגניתת.. אני לא מצליחה להיכנס לאתר של לאס חואנצ'אס מהכתובת החדשה... וככה אני גם לא נכנסת לפורום =\ יש כתובת אחרתת?

ח ב ו ד ה

New member
שאלה ספויילרית../images/Emo9.gif

הוא חוזר בתור רוח? כי אם כריס מחזירה אותו היא יכולה לפחות לעשות סוף שמח
(למרות שאני לא בטוחה שהיא יודעת מה זה
)

ח ב ו ד ה

New member
כדאי לה../images/Emo11.gif

אני פשוט אומרת שזה לא בסדר לעשות כזה דבר... יש כאלה שפחות אוהבים את חואן (לא אני!) ויש כאלה שפחות אוהבים את פלורנסיה (ממש לא אני!) אבל כולם, ממש ממש כולם, אוהבים את פלור ודון פריזר... ביחד!!!
הם מושלמים!!! ואם כריס מורנה לא עושה סוף שמח (פלור ופדה ביחד) אני אמלוק את צווארה (לפחות בחלום...
)

ענבל317

New member
כן כן כן כן כן

אני רוצה את הסרטווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

למעלה