הוא והיא

הוא והיא

פתאום קראו לו לביקור התייחדות. כבר שנה הוא בפנים ומעולם לא היה לו ביקור כזה. הוא הניח/קיווה שזאת הבחורה מהצ`ט הוא תהה אם היא נראית כמו שהיא אמרה. בכניסה לכלא הורידו ממנה את כל התחשיטים זה לא היה מקום רומנטי. הוא היה מסריח ומלא באנשים מפחידים ומזיעים. הוא נכנס לחדר ההתיחדות חדר קטן בלי רהיטים רק מיטת יחיד ועליה מזרון מצחין. היה שם גם חלון אחד קטן עם סורגים שהיה אטום בלבנים. הוא לא התרגש מהמפגש איתה או חיכה לו בקוצר רוח אבל הוא שמח על ההזדמנות לזיין סופסוף אחרי שנה של עבודה ידנית. הוא התיישב על המיטה וחיכה. היא הקפידה מאוד על איך שהיא נראית סידרה את שערה על ראשה לבשה חצאית שחורה סקסית אבל מהוגנת חולצה לבנה מכופתרת וז`קט שחור. היא דמיינה שוב ושוב איך הוא מנשק אותה ברוך הם ידברו קצת שניהם יהיו נבוכים ואז כמובן היא תשכב איתו תרגיש ותרגש אותו בדימיונה היא יכלה כמעט להריח את הבושם שלו. היא נזכרת בשיחות אל תוך הלילה איתו היא נכנסת לחדר

הוא והיא2

הדלת נפתחת היא נכנסת לחדר מלווה בסוהר "יש לכם 45 דקות! אם אני שומע צעקות אני מפסיק ת`ביקור! בסוף הזמן אני מפסיק תביקור!" הוא הבין את הרמז: אין זמן לדיבורים. אסור שהיא תצעק. הוא הסתכל עליה אחרי שהסוהר יצא. גוף ממוצע נראית טוב שיער חום פנים נאות סמוקות ומעט מפוחדות כרגע החצאית שהיא לבשה חשפה זוג רגליים שזופות רק מעט מעוצבות להפליא והחולצה הלבנה הבליטה את שדיה המלאים וגם את איברו. הוא ליקק את השפתיים וחייך. הברכיים שלה רעדו והיא חשבה שתתעלף היא בקושי שמעה את מה שאמר הסוהר. הוא ישב על המיטה לובש ג`ינס בלוי וחולצה כחולה דהויה. היו לו ידיים שריריות וגוף רחב זיפים כיסו את פניו. זיעה הבהיקה את גופו והסריחה את החדר. היא חייכה חיוך חביב. "בואי שבי" הוא אמר. היא התישבה לידו ברכיים צמודות. "אני מאוד שמחה שנפגשנו סופסוף" היא רצתה שינשק אותה ברוך. שפתיו התקרבו אליה היא התרגשה עצמה עיניים. הוא נישק את צווארה שולח יד לירכייה מפשק אותן...

הוא והיא3

היא חיכתה לשפתיו על שפתיה אבל הוא נישק את צווארה ופישק את רגליה. היא הניחה שרק הגיוני שהוא צריך קצת להתפרק קודם והחליטה לזרום איתו. הוא הוריד לה את התחתונים במהירות מעיף ממנה את הז`קט פותח את כפתורי חולצתה בתנועה חדה חושף תופס ומלקק את שדיה הרכים נרגש ממגעה המפנק של אישה. היא הייתה קצת מופתעת כשהוא קרע ממנה את הבגדים. הוא תפס את שדיה בכוח מוצץ ונושך את הפטמות הזקורות הרגישות שלה. היא רצתה להרגיע אותו בנשיקה בליטוף ללחוש לו באוזן. אבל הוא הפך אותה על הבטן הפשיט אותה לגמרי היא שמעה את מכנסיו נופלות לרצפה ולפני שהספיקה להוציא מילה הוא חדר אליה מאחור ישר בפי הטבעת מזיין אותה בכוח ובמרץ כאב לה שרף לה הוא פרע את שיערה תפס בו בכוח ומשך היא נשכה את השפתיים טועמת את הדם מעולם לא כאב לה כל כך מעולם היא לא הרגישה כל כך מבוזה כל כך זולה כל כך חסרת שליטה וכל כך... כל כך מגורה... חור התחת שלה היה צר אבל מפנק הוא גמר תוך מספר דקות משפיך בתוכה

הוא והיא 4

היא הסתכלה בשעון על אף שהזמן נראה לה כמו נצח עברו רק 10 דקות מרגע שנכנסה היא נשארה לשכב על הבטן עוד כמה דקות מתאוששת. הוא קם פשט את חולצתו ספוגת הזיעה והדליק סיגריה הוא הרים את תחתוניו וניגב בהם את איברו לאחר מכן זרק אותם הצידה ולבש את מכנסיו. החדר נמלא עשן סיגריות היא התישבה על המיטה מצאה את תחתוניה ולבשה אותם. "אל תתלבשי" הוא אמר ברוך אך בתקיפות רוצה לנצור במוחו את גופה היפה העירום עד לביקור הבא - אם יהיה כזה. היא צייתה הביטה בו למרות שכאב לה היא נהנתה סוג של הנאה למעשה היא היתה חרמנית יותר מתמיד אבל ידעה שהיא צריכה גם לנוח. "תנשק אותי" היא אמרה. הוא הביט בה מגורה שוב איברו שוב הזדקף מלוא קומה הוא ירד על ברכיו מולה מכניס את הפיטמה שלה לפיו ומנשק "נשיקה בשפתיים" היא אמרה מרוצה מהתקיפות בקולה הוא פתח את רגליה והחל מנשק ומלקק ומוצץ את הכוס שלה "טוב לא אמרתי איזה שפ...אההה" היא גנחה כשלשונו המחוספסת מצאה את הדגדגן שלה ולחצה

הוא והיא הסוף

הכאב בפי הטבעת שלה רק החמיר בגלל הפישוק הגדול של רגליה אבל לא היה לה איכפת היא היתה רטובה ומאושרת. נמאס לו לאכול את הערווה שלה ועכשיו הוא הרגיש שהיא מוכנה הוא השכיב אותה על הגב הפטמות שלה מצביעות לתקרה הניח את רגליה על כתפיו הוא הסתכל בשעון יש עוד פחות מעשר דקות הוא חדר אליה והחל לפמפם אותה במרץ. שוב היא לא אהבה את התנוחה שהיתה לא נוחה ובלתי מאפשרת אינטימיות. אבל אפשרה יופי של חדירה היא הרגישה את איברו הגדול הרוטט חודר אליה עמוק מחליק לה על הדגדגן הלוך ושוב היא הוציאה מעיין גניחות קצרות "אה אה אך או אך אה אר ארר" הרגליים שלה כאבו והשדים שלה קיפצו לכל הכיוונים היא חייכה. הוא זיין אותה חזק עמוק ומהר השדים המשתוללים שלה גירו אותו עוד וכך גם הקולות המשונים שלה והחיוך המטופש. הזמן נגמר הסוהר נכנס וצפה בהם. הוא גמר בה במכה אדירה שניהם צרחו. הם התלבשו הוא רוצה שהיא תחזור. היא כבר יוצאת כשהוא תופס אותה ומנשק אותה נשיקה מושלמת... הסוף.

בת מלכה

New member
מקסים

אני מכירה כל כך הרבה נשים שיש להן את הפנטזיה הזאת של זיון עם אסיר, בחדר ההתייחדות... משובח!

למעלה