הוא ואני...

הוא ואני...

אחרי שעות ארוכות של שיחות עלי עליו, כשהרגשתי שאני כבר ממש מכירה אותו ובעצם לא יודעת עליו כלום לא יכולתי להתאפק, התקשרתי... הקול שלו גרם לי להמשיך להרגיש כמה אני רוצה לפגוש אותו, להיות קרובה אליו, לגעת בו... החלפנו שתיים שלוש מילים על הא ועל דא ועל מה שהיה היום ומה שיהיה מחר, כמו מכרים ותיקים, עד ששאלתי יש מצב שניפגש הערב? הוא היה מבולבל, לקח נשימה עמוקה והשיב בחיוב. איפה? שאלתי. נשב לכוס קפה במרינה בהרצליה? (כנראה שהוא חשב שאני גרה באזור לפי סיפור ששלחתי לו...) מצוין, עניתי. מתי? - 22:00. השעה היתה 20:00 נותרה לי שעה וחצי להתארגן ועוד כחצי שעה נסיעה, הדלקתי את החימום של המים ואת התנור באמבטיה ונכנסתי ערומה מתחת לשמיכה מפנטזת על מה שכ"כ רציתי ועם זאת גם כ"כ פחדתי ממנו. מלטפת את הבטן, את אזור הטבור. תופסת שד אחד, ועוברת אל השני ולאט לאט נותנת ליד שלי לברוח אל בין ירכי, מדמיינת שזו היד שלו שמסתובבת על גופי החלק והערום. מעבירה לי ככה כמעט שעה עד שהמים חמים, חמים. יוצאת מהמיטה ונכנסת לאמבטיה החמה והנעימה. פותחת ברז מים ונותנת למים להמשיך את הליטוף שידי התחילו. מסבנת כל פינה, שוטפת ויוצאת. מורחת את קרם הגוף האהוב עלי, מתלבשת מסתרקת ויוצאת. חיכיתי באוטו עד שהגיע ואז כשראיתי את הג´יפ שלו מתקרב כיוונתי אותו אלי. זהו, נפגשנו. הוא לא נראה בחור מאיים. נכנסתי לאוטו ושינינו תוכניות.הלכנו לשבת מול הים. שתקנו. דיברנו. ואני הרגשתי איך אני רוצה אותו יותר ויותר... אולי זה בגלל העיניים הירוקות המדהימות אולי בגלל כף היד הגדולה והטובה. הפנתי את מבטי ממנו מפחדת מתגובה והתחלתי ללטף את כף ידו. היא היתה רכה ונעימה והוא אפשר לי לחקור אותה ולהרגיש אותו מעט דרכה. הנחתי את ראשי על כתפו ושלחתי את ידי אל ירכיו ומה שבניהם והרגשתי את מה שכ"כ רציתי להרגיש, איבר מינו המתקשה. הרגשתי איך גלי חום עוברים בגופי והגוף שלי מתכונן... הוא שלח את ידיו אל בין ירכי והרגיש את החום הנפלט מגופי, את הרצון שלי את התשוקה... שלחתי את שפתי לכיוון שפתיו והרגשתי את הלשון שלו נצמדת לשלי. המשכתי ללטף דרך המכנס עד שהרגשתי כי מכנסיו עומדות להיקרע ועזרתי לרצונות שלו לצאת . הוא התחיל פורם את כפתורי מכנסי, כפתור אחר כפתור והכניס את ידו פנימה, מגששת, בודקת ומלטפת. התחושה הזאת של ידו בתוך מכנסי גרמה לי לפשק מעט את רגלי ולאפשר לו להגיע לאן שירצה. הוא הפשיל את מכנסי והתחיל נשק את בטני התחתונה ואזור הערווה. עצמתי את עיני והתענגתי על נגיעותיו. הוא העביר את לשונו הרכה בין שפתי התחתונות כמעט נוגע בו ולא נוגע, ליקק והחדיר את לשונו לתוכי. הרגשתי שאני צריכה משהו קצת יותר רחב וקשה בתוכי. משכתי אותו למעלה, מנשקת את שפתיו וצווארו ומכוונת אותו לתוכי. מרגישה אותו מהר ועמוק בתוכי ואותו גל מוכר, מרגש ומדהים עובר בכל גופי... החזרתי אותו למושב שליד הנהג, הורדתי את מכנסיו לגמרי והעברתי את לשוני על איבר מינו הרטוב, מלקקת את מה שהשארתי עליו... הכנסתי את כולו לתוך פי התחלתי ללקק ולמצוץ והרגשתי אותו מתקשה יותר ויותר. העברתי את ידי על אשכיו ותפסתי ואותם. הרגשתי אותם מתכווצים ואת הזרימה בתוכו מגיעה המשכתי לענג אותו בידי הרטובה, מכוונת אותו לתוך שדי. ממממ... כ"כ חם ונעים...

hotman10

New member
יפה... ונראה ששני הצדדים נהנו...

פשוט- לא נראה כפנטסיה... אלא כמשהו שהתגשם.

למעלה