הוא התקשר אלי היום!

הוא התקשר אלי היום!

ושאל אותי מה שלומי אני! כאילו מה קורה פה?!
הילד הסגור שלי נפתח! פתאום הוא רוצה סתם לדבר עם אמא... ...סיפר על תורנות המטבח בטירונות, 19 שעות על הרגליים. מארבע בבוקר. שאלתי אותו איך הוא הרגיש עם זה, אם זה לא הרגיש לו קצת כמו להיות 'עבד'.. אז הוא אמר שזה ממש לא הפריע לו וכולם עושים את זה פעמיים. הדבר היחיד שהקשה עליו זה שהזמן עבר נורא נורא נורא לאט וזה שהוא כבר עשה את זה - זה אומר שהוא כבר מאחורי חצי הדרך. שאל מה קורה בבית, מה עם אחותו, התעניין מה עם האחים הקטנים שלו... שמח על כל פיסת מידע שסיפקתי.. ממש לא הילד המרוחק שהיה כמתבגר! בסוף השיחה אמרתי לו שאני שולחת לו חיבוק אז הוא אמר: תיזהרי שלא תקבלי מכה מהנשק.. וצחקק. . . . ואחר כך, רקדתי באופן ספייס באמצע המשרד..
"הבן שלי התקשר אלי לה לה לה לה"
...

סמדר בנ

New member
הם משתנים בצבא

וגם מתחילים להעריך את הבית.... 19 שעות תורנות מטבח??? מה הם עשו שם?

זה כל כך נכון

הבן שלי אמר לבת שלי בטלפון תנצלי את הזמן עם אבא ואמא וכשחזר הביתה אמר שהכי התגעגע אלינו עד עכשיו הפה שלי פתוח בתמהון...

חחחח דןרינה. צאי מההלם ונסי

לעכל את המשפט שנאמר. תכניסי אותו לזיכרון במוח, ובחיים אל תעשי לזה DELET או RESTART

mars4

New member
אבל כמו שזה בא להם ככה זה נעלם

מהר. בטכס השחרור של ביתי נאם המפקד: חיילת אחראית , מסורה, ראש גדול. ממלאת את כל תפקידה על הצד הטוב ביותר, , חכמה וכו' וכו'. אז למה ראבאק היא לא מסוגלת להוריד צלחת מהשולחן? למה הבגדים שלה מפוזרים בכל הבית? למה היא משאירה את האור דולק את המזגן עובד ואת הדוד ימים שלמים? למה מכונת כביסה זו מילה גסה? ולמה לסופר אפשר לגרום לה ללכת רק שהיא צריכה טונות של שמפואים קונדישנרים וסבונים ריחנים למינהם? מה גורם להם להשתנות בדרך מהצבא הביתה? ואני יודע... זה רק אנחנו (ההורים ) אשמים. האמת, זו היתה תמיד המשאלה של אימי.. שתקבל ילדים כמו שאתה ... תמיד אמרה לי!

היי מאושרת, ונצלי כל רגע של

פתיחות. יש להם רגעים כאלה שהם מראים כמה הם אוהבים אותנו ומעריכים את הבית החם. לדוגמא, הבן הבכור שלי, שהשתחרר לא מזמן מהצבא, כשהוא היה בטירונות, (והוא גם סגור כזה וקצת מרוחק) פתאום הייתי שומעת ממנו "אמא, אני אוהב אותך", "אני מתגעגע הביתה", "אני מתגעגע אליכם", אלו היו רגעים מונצחים פור אבר בזכרון (חבל שזה עבר לו). חחחח שיהיה לך המשך יום מקסים.

גם לי יש דוגמא שהפתיעה אותי

ואפילו מאד. הבן הצטלם בטירונות ליד פגז כשעל הפגז רשם "באהבה לאמא" ולא "באהבה ל..." (החברה). הייתי בהלם אבל מאד נהנתי. עד היום התמונה הזו משמשת כשומר מסך על המחשב שלנו בבית. בקיצור, החיילים שלנו רואים את הדברי אחרת כשמגיעים לצבא. לומדים להעריך מחדש את הבית וההורים ולא לקבל אותם ואת אהבתם כמובן מאליו.

אצלי התהפכו הילדים

המופנם הפך לקשקשן, והדברן לשתקן.ממש כך. לא מבינה איך זה קרה להם.

mars4

New member
חבל שאי אפשר לשלוח את האישה

לצבא... אולי היתה הופכת לשתקנית?

מרס???? דוגרי, מה הייתם עושים

בלעדינו? גם אותנו הייתם באים לבקר בבסיס ודואגים לנו כל כך?

../images/Emo13.gifשוביניזם? זה מזכיר לי את ....

שלושת החברים שמגיעים למעלה ועומדים בפני המלאך התורן הממונה על הקבלה. שואל המלאך את הראשון:"כמה פעמים בגדת באשתך?" "אולי פעם בחודש, חודשיים" כך הראשון. "או.קיי." כך המלאך "גש לקצין הרכב וקבל ממנו מרצדס". "וכמה פעמים בגדת אתה?" שואל המלאך את השני. "פעם בשבוע בערך" כך השני. "או. קיי." כך המלאך "גש לקצין הרכב וקבל מאזדה" "וכמה פעמים בגדת אתה?" שואל המלאך את השלישי. "אאוו הההה, מי ספר" כך השלישי. "או. קיי. גש לקצין הרכב וקבל את החיפושית המרופטת שבמוסך" כך המלאך. כעבור ימים נפגשים השלושה ברמזור, זה שבחיפושית רואה את ההוא במרצדס ממרר בבכי. "מה אתה בוכה?" כך ההוא מהחיפושית "תראה באיזה רכב אני נוסע ובאיזה אתה נוסע". "אל תישאל" גועה ההוא מהמרצדס בבכי "לפני כמה דקות ראיתי את אשתי על גלגיליות"

oshiko

New member
(נצל"ש) יש ../images/Emo45.gifאפטר קטן

היחס"רונצ'יק הקטן הוחלף היום ביחס"רון החדש, שהוא אותו הדבר, אבל יותר גדול. לצורך האירוע רב המשמעות התכנסו הצוותים הרלוונטיים שוב באתר הטקסים הקבוע בחרדס-פנה. הם הרוויחו אפטר קטן עד מחר בצהרים. הצוות של הבן היה מעורב בתפיסה מאד משמעותית של מצבור נשק בקבטיה שהתפרסמה אתמול בחדשות. עוד סיבה טובה להרויח אפטר.

נשמע לי מאוד מוכר.

כאילו על מספרת על החייל שלי. גם הוא עשה היום תורנות מטבח והתקשר כולו מאושר מהעניין לא יאומן כי יסופר. הבן שלי.....התקשר... תורנות מטבח...

למעלה