הוא היה שבע שמן..

הוא היה שבע שמן..

הוא היה שבע שמן שבע וממורמר מרמור של שובע "שילכו לעבוד" הוא אמר הם לא ידעו שבכך נקם את נקמת האהבה שלא היתה

ל "בחורה חרדית" שלום וברכה

אמנם נעדרתי מהפורום כמה שבועות לרגל מחלתו הקשה של ידידי היקר המחשב שליט"א [שנגרמה על ידי מניאק חרדי שטיפל ומחק את כל הקבצים במחשב (באופן מקצועי) והצריך את שליחתו לתיקון], אבל למרות היעדרותי אם איני טועה את חדשה בפורומינו הנחמד, ואשמח אם תספרי על עצמך קצת (או הרבה) מה שבא לך, אם בא לך. בכל מקרה שיהיה לך "הרבה הצלחה וכל טוב" בכל אשר תעשי... ממני (בחור שבנתיים עדיין נראה ומתנהג כחרדי) דודי... ביי.......

והוא היה כל כך שבע

שאנשים רעבים הגעילו אותו הוא יצא למלחמה בכל הרעבים מי שהחיים קיפחו אותו ומי שקיפחו לעצמם את החיים מי שעומדים למות מרעב ומי שממיתים עצמם באהלה של תורה הוא לא אהב מובטלים מכל סוג ומכל מין ולבושי שחורים העלו לו את הסעיף והוא קרא לג´יהאד בכל השחורים שחורי העור ושחורי הבגדים הוא אהב לבנים ושבעים את כל הלבנים ותיקים ועולים לבנים בלבד עור לבן וגם בשר לבן והוא קרא בברוטליות לג´יהאד חילוני ג´יהאד בשם אלוהי המדע אלוהי הליבראליות החד כיוונית אלוהי המעמד הבינוני אלוהי הכסף ואלוהי הזהב והוא דפק על השולחן כמנהגו בבוטות ובנחרצות ובחיוך מתנשא של איש המעמד הבינוני שיודע הכל ומזלזל בכל הפרימיטיבים בכל השונים ללא אפליית דת גזע ומין הוא מכר שנאה שנאה לשונה שנאה לשחור ושנאה לעובד הזר כי ידע את חוקי ההיצע והביקוש ושנאה מוכרת הרבה יותר מכל מוצר אחר והוא קרא לשינוי כי סוף סוף הגיע הזמן לקחת מהחלשים ולתת לחזקים...

MAYA20

New member
אולי שיעשה דיאטה....

רק תגיד לי שהשיר לא עליך....

פטיש יקר ../images/Emo88.gif אנא בטובך...

תגלה לי מה שתית בסוף שבוע זה... ואם אתה יכול,תשלח לי מזה כמה ארגזים...

הם מ-פ-ח-ד-י-ם הם מ-פ-ח-ד-י-ם הם מ-

מי שיצא לו לבקר בבני ברק לאחרונה, לא יכול להתעלם מתחושת הפחד באויר זה מין תחושה שמשהוא גדול עומד לקרות, שאחריו שום דבר כבר לא יהיה אותו דבר. על מה הפחד? על כך בקטע הבא...

יום אחד נולדו לשמן 14 גמדים...

יום אחד נולדו לשמן 14 גמדים(לפי הסקרים..) והם הכריזו עד כאן! ממשלה בלי חרדים! והשמן עשה קואליציה עם השמן השני והמזוקן וכל הכספים היחודיים נמוגו כעשן בבני ברק קמה זעקה מרה הרבנים קראו לעצרת תפילה המצב נעשה נורא מעציב הישיבות נסגרו מחוסר תקציב אברכי הכולל יצאו לעבוד כדי להביא פרנסה בכבוד בבניה במסחר ובטיפול בקשישים כמו שומו שמים! פועלים זרים... נשים צדקניות שלחו את ילדיהן לצבא לגולני לנחל החרדי ולגדנ"ע בנות חסודות הלכו לשרות לאומי והכירו בנים! איזה אסון אמיתי... בחורים מוכשרים יצאו ללימודים בהיי-טק מנהל עסקים ומשפטים הטישים של האדמורים ממש ריקים ואילו הטישים של לייזר מפוצצים! באיצקוביץ אין מנין לשחרית אחרי עשר כנראה שהבטלנים התחילו לקלוט את המסר בפוניבז´ משלמים לבחורים כסף להכנס ומוכנים לקבל גם ´פרענקים´ איזה נס! אחרי שנתיים כולם ראו איזה מהפך! החרדים הפכו לציבור מפוכח הם שלחו משלחות להודות לשמן והוא קיבל אותם בתשואות חן חן והשמן השמין עוד יותר מנחת והכניס לחרדים דפיקה בתחת...

רק רציתי לדעת

האם הוא קודם קיבל אותם בתשואות חן חן, ואח"כ הכניס להם דפיקה בתחת ואז הוא השמין מנחת . או שמא ההיפך הוא הנכון קודם הוא הוא השמין מנחת ואח"כ דפק אותם בתחת, ואז הוא קיבל אותם בתשואות חן חן. או שהסדר לא חשוב. ודרך אגב סיפור יפהפה וחרוזים חמודים חבל רק שא"א לבנות שום דבר טוב דרך שנאה נטו, וזה נכון לכל דבר בחיים.

מסכים לגמרי, השיר נכתב תחת

השפעה של כעס שהיה לי על אריאלה - מנהלת פורומים ´דתיים´ ו´חוזרים בתשובה´- אבל עכשיו השלמתי איתה, אז אני הרבה יותר מפויוס. אני חוזר לדעתי המקורית, שיש להתיחס לאחינו החרדים בכבוד והגינות. גם אני חושש קצת מהברוטאליות של לפיד וחבריו, וקורא לכולנו לאמץ גישה סובלנית של כיבוד השונה והחריג.(אגב שיניתי גם את החתימה בהתאם)

ועוד נקודה למחשבה.

אני לא הייתי ממהר לקטול את השמנים השבעים - כי במקרים רבים הרעבים הרזים אשמים במצב שאליו הם נקלעו. האם ידעת ש-80% מהגברים החרדים והנשים הערביות לא עובדים?

אווף אני בכלל לא יודעת לכתוב שירים.

רק לצייר אני יודעת. כל המחברות שלי מלא בציורים.

למעלה