הוא היה פה היום

הוא היה פה היום

החזיר אותה הביתה. הוא אפילו קנה לה תחפושת לפורים. מאחר ואני הייתי על השולחן באמצע החלפת נורה,בצעד חריג ולא אופייני הזמנתי אותו פנימה. הוא היה פה איזה רבע שעה אולי ואפילו דיברנו.בשקט,בלי לצעוק ובלי לריב יכולה להישבע שאפילו חיוך קטן היה שם. הוא אפילו הסכים לאיזו בקשה שהייתה לי,כזאת שהוא לא חייב ואם לא היה מסכים היה מבאס לי את התחת.שאלתי אותו על החברה שלו,הוא סיפר ואפילו צחקנו. שנתיים אחרי הגירושים שנה אחרי צו ההרחקה שהוצאתי לו ופתאום(אולי רק לרגע)הצלחנו למצוא רגע של שפיות.

Rinattt

New member
זה מדבק? כי גם שלי צץ מקודם...

אבל לא קנה תחפושות < כי שלי תימני
> אבל בא לראות מה אני קניתי < תירוץ מעולה
> והבית הפוך ואמרתי שאין לי כוח ועוד מעט אנקה, אמר שאלך לנוח. וחייך, והחמיא!!! אחרי 3 שנים כמעט, מחמאה ראשונה ולא סתם מחמאה. והוא אפילו אמר לי לנוח!!! ואתמול ישנו אצלו, והפעם... תקדים... הכין להן ארוחת ערב, <כבר אכלו פיצה, לא ידעתי שהוא השתכלל,עוד מעט גם יקלח אותן לכו תדעו
> אין לי שמץ מה קורה לו בזמן האחרון, נהיה נחמד לאללה, בטח שינה תפריט או משהו כזה
אחחחח, נראה לי אקנה לו בונבוניירה
רק שימשיך ככה...

haim34

New member
../images/Emo66.gifערב טוב

גם אני צצתי בביתה של גרושתי היום יחד עם הילדה הכי מדליקה בעולם ובידי שתי תחפושות כי הבת שלי חצי תימנייה תחמנית כמו אמא שלה "אבא אני צריכה שתי תחפושות אחת לגן ואחת למסיבת פורים שאתה לוקח אותי"נו אפשר להגיד לא לילדה כזו?

Rinattt

New member
חחחחחחחחח תימניה או לא? ../images/Emo8.gif

עזוב אותך חיימק'ה, גם הייתה פולניה\מרוקאית\קווקזית היית אומר את אותו הדבר. עכשיו, או שאתה יורד מעיניין התימניות וההשמצות, או שכל קומונת (יותר נכון - שבט) התימניות נכנסות בך וזה לא איום! זו הבטחה
אחחחח הציפורן
סתם סתם סתםםםםםםםםםםם צוחקת, אל תקח ל
קח לריאות

jdpworld

New member
אישית...

מחזיק אותה בצנצת בשידה השלישית. מוציא בערבים קרים במיוחד או כשעושה החזרי מס... חשבתי על כלים וכביסה,אבל לא משוכנע זה שווה השיחה.

רגע...גם מהצד שלי יש התקדמות-

שלח 1000$ - הפתיע ביג טיים. הוסיף 2 זוגות נעליי ספורט לילד (נייק ,וניו בלאנס) ושולח כרטיס טיסה. איפה הקאצ'? מה קורה פה? (ספרו משהו שאני עוד לא מבינה)!

אולי כשאנחנו יותר רגועים ומקבלים

הצד השני מרגיש פחות מאויים?? ואולי..... זה האביב שבדרך!! יאללה, מחכה כבר שיגמר הקור.

old friend

New member
המראה

כששקט לך בפנים, ואין סערות ואין שטויות כנראה את מקרינה מזה גם קצת החוצה ותחשבי על זה...

למעלה