הוא היה חמוד.

greeneye

New member
הוא היה חמוד.

רק חבל שוא לא ענה על שאלות רציניות והיה עסוק בלהקריא- "אל תעשה לי ילד" "איל תעשה לי גור עיזים" "איל חולה עלייך" "איל מאושפזת אלייך" (זהר?!
) והוא היה חמוד לאללה. נראה בעוד איזה שבועיים באקדמיה את איל מדבר איתנו... חבל שיש חתיכת דילאי.

metl

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo26.gif

יאאא אמרתי לו: איל תן חיוך אז הוא כזה עושה: הנה חיוך למישהי שביקשה פה

ElinorL

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!11

אני שכחתי שזה היום ועוד קרה לי היום משהו מזה מבאסססס שפשוט יכול לבאס את כל החייםםםםם!!!!!!!! קיצור משהו ממש ממש ממש מבאס שלא בא לי להכנס לזה ועכשיו גם שכחתי לבוא לצ'אט של קיציס ובכלל אין לי ביפ ואני אפילו לא אראה את זה משודר :(( איזה יום רעעעעעעעע בא לי ללכת לדפוק ת'ראש בקיר או משהו (עד שדווקא התחיל יום נחמד כזה בפאנן בשניה וחצי הפך ליום שחור שחור שחור)

מלאכית16

New member
זה היה כל כך מעצבן...../images/Emo110.gif|קר|

כל הצ'אט הוא היה עסוק בלהגיד שהוא לא הומו, שצחי לא הומו, שהוא לא שכב עם עלמה...וכל הזמן גם ביקשו ממנו שייקרא למישהו מאחור או שישתיק אותם מאחור.. והם לא הבינו שאין אף אחד.. בכלל- יש להם את קיציס, מה הם צריכים יותר מזה
היה אירוח ממש מעצבן.. אני עזבתי באמצע, ואח שלי ישב לראות עד סוף האירוח..או יותר נכון עד שהוא הציף (כי הוא גם התעצבן על זה שהיה אירוח דפוק) והעיפו אותו
הוא אמר לי שאייל אמר שהפרוייקט המשותף הבא שלו של פרידמן יהיה ארץ נהדרת...איזה באסססהה...אני צריכה משהו חדש רק של שניהם

mati88

New member
לא נכנסתי...אבל

בואו נארגן משו (אההמ גל המנהלת תעזרי לי פה) שהוא יבוא להתארח אצלנו...אני ומתני חשבנו על משו...מה קורה עם זה באמת? גל, שאלה לי אליך- יש מצב שהוא יתארח פה בלי הקטע של "תפוז אנשים מארח"? (כדי למנוע הודעות של "תעשה לי ילד" ו"אתה הומו?"...)

ElinorL

New member
אפשר אם למישהו יש פה קשרים איתם

כי אם את עושה את זה דרך תפוז ברור שהם יפרסמו! זה מביא להם אנשים ובסופו של דבר כסף אזזז מישהו פה מיודד עם קיציס או פרידמן? חחח

Yuvalenko

New member
אהמ... אהממ.. נתקע לי משו בגרון..

אהממ..... אהההההממממממ...... אני נחנק!!!!!!

ElinorL

New member
חחחח אהממממ

מה יש סבא'לה? חחח אולי במקום להשתעל כמו איזה כוסית תשלח לקיצקיצ ופרידריך איזה אי-מייל או משהו?

Yuvalenko

New member
האמת שאני חושב שזה התפקיד של המנהלת

שלנו. וחוץ מזה - יש כאלה שהרבה יותר ב"קשר" עם המפורסמים שרשומים לעיל (בשם של הפורום, נו...)

Yuvalenko

New member
מודה. אני חתוך לגזרים, אני מתפזר

לחתיכות כאן...
פתאום עלה לי בראש משו- יכול להיות שכשאיל היה קטן, קראו לו "איל האימבציל" ?....
סתם.. עזבו, אני עייף מידי.. "עיזבו, אני מבינה את עצמי, ומבחינתי- זה מספיק!" טוב די. זה באמת מספיק. רוית, אנא ממך - בלי תגובות נאצה. לפחות לא מעל דפי הפורום. באיסייקיו - מצידי תשלחי לי וירוס.

luli pop

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"במקום להשתעל כמו איזה כוסית" זה היה טוב

ElinorL

New member
חחח

אני שמחה לראות שאת ופולי משתעשעים מהשיחה ביני לבין יובל :)

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את הרמיזות הדקות..

למעלה