הוא הגיע !!! iriver 20 ג'יגה שלי !!

הוא הגיע !!! iriver 20 ג'יגה שלי !!

היום בבוקר עם שליח עד הבית המכשיר "נחת" אצלי. אז ככה בואו נשווה את הכל לעולם הכדורגל. אין ספק הIRIVER הוא לא סקסי ומעוצב כמו "ריאל מדריד"(IPOD). אבל כמו שריאל מדריד עם כל הכוכבים שלה לא מצליחה להגיע לפיסגה כך גם במציאות.המארז של IRIVER(נגיד קבוצת מונקו) מגיע במהודר עם המון תוספות ופונקציות שבשביל שייכנסו לאיי-פוד אתה צריך לשלם בערך סכום שדומה לאיי-פוד מיני. מיקרופון חיצוני (הקלטה MP3) , רדיו FM ,נרתיק חביב ותמיכה ב OGG VORBIS ואיך כמובן איך אפשר לשכוח את השלט המדהים -בעל תצוגה כמעט כמו של המסך הראשי LCD! והטענה של 3 שעות תספיק לך ל-16 שעות מוסיקה. נכון , עדיין לא הפעלתי אותו אבל בהתחשב בעובדה שאת כל הדברים האלה לא מקבלים יחד עם האיי-פוד כבר לדעתי IRIVER ביתרון קטן , כי בכל זאת מי שחשוב לו העיצוב והסטייל מקבל יופי של דבר באיי-פוד. לבסוף גם יש הבדל במחירים- האיי פוד יותר יקר בכמה מאות שקלים מהIRIVER. אני אתן לכם ל"טעום" עוד כשאפעיל אותו אחרי הטענה.

weird dust

New member
איפה קניתה?

לפי מה שאני זוכר ההפרש במחיר היה דווקא לטובת האי פוד שהיה זול יותר בתמורה לביצועים דומים. ובעיקרון ישנם עוד דברים טובים באי פוד כמו קלות ניווט ועבודה עם המכשיר, אחריות בין לאומית, עיצוב כמו שהזכרתה ועוד כמה דברים. בסופו של דבר זוהי בחירה אישית מה לקנות.

Mr Grieves Yo

New member
אפשר לשאול אותך כמה דברים? ../images/Emo13.gif

מאיפה קנית? מה הדגם המדוייק? H120? כמה עלה לך, או אם מפריע לך להגיד, אז אפשר במסר או משו.. ומה עם המשלוח? אין תשלום למכס או משהו כזה? וזה הגיע עם כבל חיבור למערכת? תודה

המשך ביקורת+תשובות לכולם.

תשובות: הזמנתי אותו מהארץ, להתחיל לזמין מחו"ל זה סיפור של כמעט חודש עד שהוא מגיע וצריך לשלם מכס מה שהופך את העניין ליקר מאוד !!! קניתי אותו ב 1950 ש"ח (בערך הבדל של 400 ש"ח מחו"ל שזה בעצם היה עולה לי אותו דבר אם הייתי בסופו של דבר מזמין מחו"ל). יש לי כאן אחריות לשנה , זה הגיע תוך 4 ימי עבודה עם שליח עד הבית. הדגם הוא אכן H-120. המשך ביקורת... אני לא מתכוון להתווכח איזה נגן יותר טוב , אני פשוט יעבור על עובדות. לכל נגן יש את המינוסים ואת הפלוסים שלו-חוץ מזה שלכל אחד צרכים שונים. קניתי את iriver בידיעה שאני רוצה לקבל כמה שיותר בסכום שאני משקיע , לא רוצה לקנות מכשיר ואז בשביל כל מיני פונקציות להוסיף עוד 1000 ש"ח. לאחר התעסקות עם המכשיר אין לי ספק שIPOD מעוצב בצורה מדהימה והגלגלת שלו מאוד נוחה אבל רציתי יותר מזה. וזה אומר: רדיו מובנה מיקרופון פנימי ואחד חיצוני (שמגיעים בתוך החבילה) בטריה יחסית ארוכה -16 שעות. שלט רחוק עם תצוגה מוארת. סאונד שתומך ב OGG VORBIS (קבצים באיכות מעולה שעולה על MP3) תמיכה ב SRS . את כל הדברים שאמרתי עכשיו אין IPOD (יש , אבל צריך לקנות!) בקיצור ולעניין: מי שרוצה מכשיר מעוצב , יפה אולי אפילו נוח שיקנה את הIPOD מי שרוצה לקבל יותר תמורה לכסף ומוכן להתפשר על עיצוב ונוחות שיקנה IRIVER. עוד שאלות ???

שכחתי לציין שהוא מגיע גם עם ....

נרתיק חביב מעור ואוזניות סבבה שזה חפיף... אבל עם יציאות אופטיות שאת זה גם אין ב IPOD !

weird dust

New member
אני לא יפתח יותר מידי את הוויכוח

הישן שיש כאן אבל ככה: ספיקר פנימי לא כל אחד צריך, OGG אני אישית לא אוהב למרות שהוא חינמי ורוב העולם לא עובד איתו בכלל אני לא יודע מה איתך. תמיכה בSRS אני מסכים זה נחמד ביותר למרות שגם פה יש מגבר לא רע בכלל. בנוחות האי פוד לוקח בגדול.

בוא אני אתן לך קצת נתונים....

לא דיברתי על "ספיקר" פנימי אלא על מיקרופון ואני דווקא צריך אותו לכל מיני הקלטות שקשורות למוסיקה והרצאות דבר שני לגביי ה OGG , הרוב לא תמיד יודע מה טוב וזה בגלל שהוא לא מכיר משהו אחר-אנשים מכירים רק MP3 כי הוא נוח והוא היה כאן ראשון תלך לכל מיני מאמרים של מוסיקה והשוואות של פורמטים ותמצא שהOGG נחשב לפורמט מעולה ואף יותר מ MP3 וה SRS לא קשור למגבר אלא לפונקציית האקולייזר-אתה יכול לדמות סאונד היקפי או להפריד צלילים כבר אמרתי , מבחינת הגלגלת והעיצוב האיי-פוד לוקח אבל כמה אפשר לרקוד על הטענה הזאת ?! זה שני הדברים היחידים בערך שעומדים לזכות האיי-פוד ביחס לנגנים אחרים אני מעדיף לוותר על הרעיון שאנשים יסובבו אחריי את הראש ברחוב ומצד שני לקבל המון אפשרויות ותוספות תמורת מה שאני משלם

hulavoo

New member
spoken like a true PC user

Interface shminterface, how important is the user interface anyways  its not like you actually interact with the device 

Antigo

New member
צודק, לא כולם צריכים את כל הדברים ה

הדברים האלה, לא לכולם זה מאוד נחוץ וחוץ מזה, הביקורות שלך הייתה כתובה כאילו כל מי שקונה ת'אי-פוד יוצא פראייר בגדול (מתפשר, מנצלים אותו במחיר וכו')

אתם לא קוראים מה כתבתי ?!

אמרתי בפירוש!!! : שזה משתנה מאדם לאדם לפי הצרכים שלו וכמובן שאף אחד לא יוצא פרייאר אם הוא קונה IPOD , פשוט כתבתי מה יש ב IRIVER ומה יש ב IPOD -החכמים יעשו השוואה ויחליטו מה עדיף להם לפי הצרכים שלהם 

Antigo

New member
אני יודע מה כתבת

ואולי זה רק אצלי, אבל פשוט ככה זה היה "נשמע" לי כשקראתי מה כתבת בביקורת (נשמע לי כאילו התכוונת שמי שקונה ipod פראייר). מצטער.

Mr Grieves Yo

New member
בכל זאת, עוד שאלה../images/Emo26.gif

זה הגיע עם כבל יואסבי2? וכבל חיבור למערכת?

weird dust

New member
כבל חיבור למערכת לא עולה יותר...

מ20 שקל והוא ברמה גבוהה אני לא בטוח שזה מה שצריך להשפיע. כל הנגנים היום (לפחות רובם) מגיעים עם כבל יו אס בי 2.

למעלה