הוא הגיע......... קבלו אותו..
D D the kid New member 21/6/05 #3 ../images/Emo99.gifמדהים ביופיו ../images/Emo70.gif סדין פרחוני בתור כיסוי...ררררר..
M M a x New member 21/6/05 #4 תתחדש ../images/Emo13.gif אם אפשר ..... לקשור בצורה מעט יותר מקצועית. אופנוע מדהים.
נ נ י ס י ם ב ר ד ה New member 21/6/05 #6 ראיתי אותך יוצא מהונדה בערך ב1... היום אחה"צ ..היה לידך שוטר עם פורסייט ...בדיוק עברתי בצד השני של הכביש. תתחדש סע בזהירות לפחות עד שתכיר אותו.... תהנה.
ראיתי אותך יוצא מהונדה בערך ב1... היום אחה"צ ..היה לידך שוטר עם פורסייט ...בדיוק עברתי בצד השני של הכביש. תתחדש סע בזהירות לפחות עד שתכיר אותו.... תהנה.
ר רפי מור על cbr New member 21/6/05 #8 תודה לכולם.. אני עוד רועד על הכלי הזה.. מתרגש.. אבל מה שכן יפיוף אין מה להגיד.. אבל בעסה עכשיו אלף ק"מ הרצה..
תודה לכולם.. אני עוד רועד על הכלי הזה.. מתרגש.. אבל מה שכן יפיוף אין מה להגיד.. אבל בעסה עכשיו אלף ק"מ הרצה..
א אספנות New member 21/6/05 #11 תתחדש ! לא מספיק מנעול אחד ובטח שלא נעלת את האופנוע לאיזה עמוד ברזל פשוט ארבע איש מרימים לך אותו באויר ישר לטנדר!!!עם המנעול ונסעים!!
תתחדש ! לא מספיק מנעול אחד ובטח שלא נעלת את האופנוע לאיזה עמוד ברזל פשוט ארבע איש מרימים לך אותו באויר ישר לטנדר!!!עם המנעול ונסעים!!
R R a Y ה מ ק ו ר י ת New member 21/6/05 #15 איזה פחד...../images/Emo2.gif אתה גם מוזמן ל"זירת הקרב".
R R a Y ה מ ק ו ר י ת New member 21/6/05 #12 אחחחח על החיים שלך... מתי יהיה תורי לשים כאן תמונה כזאת?!?!
S SkyEye New member 21/6/05 #16 את יכולה לשים בינתיים ../images/Emo68.gif ... ... סתם תמונה שלך, לרווחת באי הפורום שטופי ההורמונים אני בטוח שאני לא היחיד שבעד
את יכולה לשים בינתיים ../images/Emo68.gif ... ... סתם תמונה שלך, לרווחת באי הפורום שטופי ההורמונים אני בטוח שאני לא היחיד שבעד
R R a Y ה מ ק ו ר י ת New member 21/6/05 #18 מה אני אגיד לך... לא בשביל זה אני כאן. אבל אני מבטיחה תמונה אחרי הטסט על הבנדיט!!! שיהיה איזשהו קשר לפורום... ככה סתם, הייתם מתים...
מה אני אגיד לך... לא בשביל זה אני כאן. אבל אני מבטיחה תמונה אחרי הטסט על הבנדיט!!! שיהיה איזשהו קשר לפורום... ככה סתם, הייתם מתים...
R R-o-i New member 21/6/05 #21 עזבי אותך טסט... בואי אלי אני אעשה לך תמונה על הבנדיט תמורת סכום סימלי כמובן סכום בעל 5 ספרות מתחיל ב9 וממשיך בכמה שבא לך... כל ההכנסות קודש לGSXR רועי
עזבי אותך טסט... בואי אלי אני אעשה לך תמונה על הבנדיט תמורת סכום סימלי כמובן סכום בעל 5 ספרות מתחיל ב9 וממשיך בכמה שבא לך... כל ההכנסות קודש לGSXR רועי
R R a Y ה מ ק ו ר י ת New member 22/6/05 #26 למה לי לשלם כשיש גם בחינם!? יותר יפה משלך... בצבע טורכיז...