הוא הגיע
!!!!!!!!!!!!!!!

GoatGuy

New member
הוא הגיע ../images/Emo13.gif !!!!!!!!!!!!!!!

הI-Skin (כתום-זוהר, "Lava") המדהים שלי הגיע אחרי שבוע בלבד, מהחנות המעולה "I-Store" (אהבתי גם את האפשרות לשלם באמצעות Paypal, ואת העובדה שהם שולחים באותו יום...) בקיצור, הוא ממש ממש מקסים (יש לי כבר תמונות, אם זה מעניין אתכם) וגם הנרתיק השקוף (והפשוט) שמגיע איתו זה בדיוק מה שחיפשתי - כי עד היום לא העזתי אף פעם לשים את המכשיר בתיק. בכל אופן, באחורי הI-Skin יש קליפ לחגורה, שמן הסתם אפשר לנתק אותו כשלא צריכים אותו. השאלה היא, איך עושים את זה? אני ממש לא רוצה לשבור אותו על היום הראשון...

GoatGuy

New member
אגב... ../images/Emo13.gif

סתם הלחיצו אותי עם המגן מסך, המגן מסך שמגיע עם הI-Skin מעולה וקשיח, ככה שהוא מגן גם מפני נפילות וגם מפני שריטות (ממש עוזר לי עכשיו, כשהאייפוד כבר כולו שרוט....LOL) אגב, הכתום במציאות לא צעקני כמו שהוא נראה באתר החברה- כלומר, הוא אלגנטי יותר (והוא זוהר בחושך בצהוב ממש יפה...
)
התאהבתי מחדש בIPOD שלי....

עלעל1

New member
נו, תעלה תמונות

אני מתה לראות. הסקין שלי כבר שבוע בארץ, אבל עוד לא הגיע לידיי... ואין לי מושג גם באיזה צבע הוא!!! אווווווווווףףףףףףףףףףףףף! אני מקווה שהוא יגיע היום בלילה!

weird dust

New member
תתחדש ../images/Emo45.gif

ואנחנו נחכה לתמונות (ולמה ניראה לי שדי מת כאן לאחרונה??)

GoatGuy

New member
תמונות אתם יכולים לראות...

כאן
(אם למישהו בא להעלות אותן לגלריית הפורום הוא מוזמן, פשוט אין לי סבלנות)

Princess Petel

New member
מה זה Paypal ?

אני שוקלת גם להזמין... עוד ככה שבועיים שהאייפוד יגיעעעע סוף סוף... צריך כרטיס אשראי בנלאומי..? ותעלה את התמונות!!! תודה =)

Princess Petel

New member
ועוד כמה שאלות...

איך בדיוק הזמנת? יש בכלל באייסטור אפשרות למשלוח לישראל? כי הסתכלתי שם ולא ראיתי כזה דבר :\ בקיצור.. עזרההה!!! תודה מראש =)

GoatGuy

New member
את בוחרת "בינלאומי"

וכותבת "ישראל" במקום המתאים. בנוגע לכרטיס אשראי בינלאומי - אני משלם באמצעות Paypal, אליהם נרשמתי באמצעות מאסטר קארד בינלאומי (פייפל היא חברת צד-שלישית לתשלומים ברשת, בבעלות איביי. נרשמים פעם אחת עם כרטיס אשראי, ומשלמים באמצעות שם משתמש וסיסמה בEbay ובאתרים נוספים. ניתן להעביר ולקבל כסף באמצעות החברה, וכמובן לצפות בLOG התשלומים היוצאים והנכנסים. נוח ובטוח) ככה שלא הייתה לי בעיה- לא הייתי צריך לחכות לאישור כרטיס האשראי שלי (אני כבר מזמן "PayPal Verified" - קיבלתי בחשבון האשראי מספר סידורי בן 4 ספרות, הזנתי אותו באתר, ומאז כל תשלום שאני משלם עובר מיידית)

GoatGuy

New member
אני ממש חייב לנתק את הקליפ מאחורה

מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בלי לשבור?

אילנדיל

New member
גם אני חושב לנתק אותו

הוא ממש מפריע קודם צריך להוציא את העיגול הפנימי אבל. מחר אני אעשה את זה ואפרט+תמונות.

Asaf Mendel

New member
3 שלבים

סובב את הקליפס לצד ותראה שיש שם מין פין כזה שאפשר להזיז (אני מצביע עליו)

Asaf Mendel

New member
תשחרר את הגולה

ותסובב את זה ככה שהלמטה יהיה ישר עם הגולה הארוכה ואז זה פשוט יצא

GoatGuy

New member
הצלחתי :p ואני מרגיש מטומטם..

שרק עכשיו הצלחתי. בכל מקרה, אמורים להישאר מאחורה שתי בליטות פלסטיק שקופות? או שהן יוצאות?

Asaf Mendel

New member
תוציא את האייפוד מהקייס

ואז תוציא את העיגול הזה שמחוברות לו הגולות זה כל כך פשוט אני לא יודע מה הסתבכת עם זה באמת

למעלה