הוא בחור סימפטי לא ?

הוא בחור סימפטי לא ?

ברי דומה קצת בפרצוף ליוני רכטר... בעיינים... הם לא קופי אבל אם תסתכלו תראו את הדמיון ...

yuli c

New member
סליחה על הבורות אבל...

אין לי מושג מי זה יוני רכטר. מישהו יכול לשים כאן תמונה ברורה שלי ואז אני אראה אם הוא דומה לברי... :)

giba70

New member
קיבלת תמונה ועכשיו קצת הסבר

יוני רכטר היה הקלידן (פסנתרן בעיקר) של להקת כוורת. הוא מלחין מעולה שמושפע מג'אז והוציא אלבומים עם אריק איינשטיין ואחרים וגם בעצמו, וכדאי לך מאוד להכיר אותו אם את לא שומעת דברים אחרים מעבר לרוק. אם את רוצה המלצה, נסי קודם לשמוע את ההופעה שלו יחד עם זמרים אחרים (גידי גוב, מזי כהן, חיים צינוביץ') שנקראת "העיקר זו הרומנטיקה". ג'יבה

יש קצת דמיון כן ../images/Emo13.gif

אם מסתכלים טוב על התמונה ושומעים את ברי ברקע זה נחמד

MUSIC FOREVER

New member
גם אני לא!

לדעתי ברי סחרוף נראה ממש ממש טוב!!!!! תסתכלו על תמונות ישנות..... ובקשר ליוני רכטר..... סליחה על הביטוי אבל... WHAT THE FUCK????????? לא דומה לא ב-כ-ל-ל לדעתי.....

crazy M

New member
מצטערת מימל...

אני לא רואה כל דימיון בין השניים....

ענת1986

New member
לדעתי יש דימיון ברור... ../images/Emo70.gif

בעיניים, באף קצת, בשיער.... יש דימיון!

קניידעל

New member
יוני רכטר? דומה לברי?

אולי לפול מקרטני אבל אני לא רואה ממש דמיון לברי, האף שונה מדי בכל מקרה- למי שביקש קצת מידע על יוני רכטר מלחין ופסנתרן גאון ובוגר האקדמיה למוזיקה המעבד הראשי והכותב של כמה מהשירים היפים ביותר של כוורת היווה חצי מלהקת הפרוג הישראלית 14 אוקטוות, שמוכרת בעיקר בזכות להיטה- דמעות של מלאכים. ניגן בין השאר עם הענקים- שלמה יידוב, גידי גוב, יהודית רביץ ואריק איינשטיין. הלחין את שירי הכבש הששה עשר, למילים של יהונתן גפן. להיטו הגדול ביותר כמלחין בפני עצמו- עטור מצחך. מושפע בעיקר מהרוק המתקדם של ג'נטל ג'איינט וואן דר גראאף ג'נרטור, ומענקי ג'אז כדוגמאת תלוניוס מונק ומהפיוזן של צ'יק קוריאה. וזהו אה, והוא 2 מטר משהו, בחור גדול

קניידעל

New member
כן

אבל אף פעם לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה להגיד במילים כאילו עטור מצחך זהב שחור- יש לך נפט על המצח?

MUSIC FOREVER

New member
../images/Emo9.gifאכן כן

עטור מצחך הוא אכן אחד שירי האהבה היפים ביותר!!! למי שעוד לא שמע- מומלץ בחום. בעיקר הגרסה של אביב גפן

Moondust

New member
אה../images/Emo35.gif אני לא רואה דימיון... ../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

למעלה