הוא בוגד בה...

דורין 1

New member
הוא בוגד בה...

יש לי זוג חברים טובים מאוד ,כל הזמן יחד הבעלים עובדים יחד, ואנחנו נפגשים כמעט כל סוף שבוע. לתדהמתי גיליתי כי הבעל בוגד באישתו, גם בעלי יודע על כך וגם חבר משותף נוסף. ואני בדילמה מה עליי לעשות לספר לה או לא? וזאת בידיעה שכאשר אספר לה , היא פשוט תתגרש ממנו ואני לא יודעת מה לעשות? מבקשת את תגובתכם בעניין.

softy

New member
אני מניח

שאם את יודעת ובעלך יודע והחבר של החבר יודע... זה רק עניין של זמן קצר עד שהחוקית תדע גם... אז למה לך להיות השליחה שמביאה את הבשורה הרעה, על בשורות רעות משלמים לפעמים.

דורין 1

New member
נכון שאני יודעת.....

וגם בעלי יודע אך כולם שומרים על כך בסוד יש קשר שתיקה בין החברים האישה החוקית לא תדע בגלל קשר השתיקה. כאשר אנחנו מתראות אני מרגישה לא בנוח על כך שאני יודעת ושומרת על קשר השתיקה

softy

New member
בדרך כלל

לאישה שאוהבת את בעלה לא צריך לספר, היא כבר תרגיש עליו שהוא מסתיר משהו. בכלל, נשים מרגישות וחשות את הבעלים הרבה לפני שהבעל חושד שאישתו חושדת.

viviti

New member
נכון......

ואז מה? איך היא תגיב? כלפי החברה? שידעה והסתירה? לא פשוט בכלל

בדרך כלל-כל זוג שונה וכל זוגיות

אחרת. אבל- אני לא הייתי מעדכנת אותה כמו שלא עידכנתי אחרות/ים בחיי. זה עינינם הפרטי, כולל ההתמודדות שלהם, וכן/לא גירושין (לא כל בגידה שמתגלת אוטומטית מובילה לגירושין,יש כל מיני גירסאות לחיים). אבל - אם היא תדע, אני לא אסתיר ממנה אבל אם היא לא יודעת-אני לא אהיה זו שאטרח לעדכן. ואולי ואולי היא בוחרת שלא לדעת. אז למה להטיח לה בפנים את מה שהיא לא רוצה לדעת?

viviti

New member
זה נכון אבל זה רק צד אחד של המטבע

לספר או לא תלוי גם בסוג מערכת היחסים ביניהן ולא רק במערכת היחסים בין בני הזוג. אני אישית לא חושבת שהייתי רוצה שיגידו לי....... אבל, אם זו חברה טובה. נדמה לי שהייתי רוצה שתכוון אותי להבין את זה...... נ.ב. למה לא באת אתמול?

חוץ מהנ.ב.

כל אחד מהמקום שהוא בא. אם אני האישה הנבגדת-לא חושבת שהייתי רוצה ש"יעדכנו אותי" אבל- כל אחד עושה את בחירותיו. אני מדברת ממקום שהייתי, ובחירה שעשיתי שלא להגיד לחברה על בעלה. תאמיני לי שחשבתי הרבה הרבה הרבה(המון) ואפילו כאשר העניין התגלה לה והיא שאלה אותי, והבינה שידעתי היא כעסה, נעלבה, ניתקה קשר לשנים. אבל אחרי זמן התעשתה. נ.ב. הם עדיין נשואים הוא עדיין בוגד(החליף מודל בנתיים בשנתון צעיר יותר) והיא...לא רוצה לדעת כנראה.

viviti

New member
הדילמה הבלתי אפשרית

אם לספר...... או לא לספר.... אנשים חיים בפורמט הזה שנים וכולם מרוצים הבעל האישה - שלא יודעת המאהבת כשהיא תגלה אולי תכעס שלא סיפרת אבל גם אם תספרי היא תכעס.... כך ש.... זו דרך ללא מוצא איך שלא מסתכלים על זה הנטיה שלי היא לא להגיד... ואולי זה תלוי עד כמה אתן קרובות ואז, רק את יכולה לדעת אם את יכולה להגיד, לרמוז או לא.. ואיך תתקבל כל אחת מהאפשרויות בעיני החברה את גם חברה של הבעל? לא? אז זו בעייתיות כפולה לא מקנאה בך.....

softy

New member
אני

יש לי חבר שאישתו בוגדת בו <איתי> ואני לא מעלה על דעתי אפילו לרגע לספר לו.

מייקי69

New member
חשבתי וחשבתי.....

וחשבתי וחשבתי.... באופן עקרוני - לא הייתי מספרת. לדעתי בגידה לא מקלקלת ולא הורסת לאיש - כל עוד היא "חסויה". איש לא נפגע - להיפך! היה ונחשפה הבגידה - או אז ממילא אין לך מה לעשות. הנזק נגרם. ולא - את לא אחראית לו, גם אם היא תכעס נורא. לא את בגדת. הוא בגד. וזה באמת בעיה שלהם! מה שכן, אם היא חברה ממש טובה שלי, הייתי הולכת לבעל ("הבוגד") ואומרת לו: דיר באלאק אם אתה לא משתמש בקונדום !!!! וזה, לדעתי, נראה לי אחלה דאגה וחברות בעולם.

ירקרק

New member
שמתם לב שרק נשים מביעות דעה בנושא

מעניין למה! "סופטי" לא נחשב, כי... הוא בוגד עם אשתו של החבר - זה לא פייר, וזה אפילו מטופש. למה? כי מילא החבר חייב... אבל אתה סופטי?! (שומר על איזון 22:53) וגם, הוא "רכרוכי" משהו!
ולעצם העניין - בואו ונשאל אחרת, את/ה יודעים שאשתו של חבר בוגדת בו, האם תהיה זו/ה שתספר לו על זה? נדמה לי שהתשובה לשאלה לא תהיה זהה לתשובה של השאלה המקבילה... למה? ככה! (חומר למחשבה!) ירקרק
הוא בבגדו והיא בבגדה

כן

נתקלתי גם בזה. אותה אני בקושי מכירה אותו-ידיד אמת ונפש לא-לא סיפרתי אין קשר ל"סולידריות נשית" או הזדהות עם הג´אנדר פשוט -עניינם של בני זוג הוא עיניינם. בחירה שלהם לדעת או שלא. הגיג נוסף מצטרף למייקי- לצורך העניין הבוגד הוא אישה(ספשייל בשבילך וגם כי אין לי חשק לכתוב אם הוא/היא בגד/ה וכו..) נניח רק נניח תיאורטית- שאישה אחת נאמנה לחלוטין לבעלה-והוא בטוח בטוח שיש לה רומן סוער עם החלבן(לא חשוב בכלל שאין יותר חלבנים).אז מבחינתו הלב שלו שבור, הוא חושד, הוא עוקב, הוא מחטט. הוא מוצא את התחתונים בכביסה,זה בטח סימן ש.. הוא מצמיד מקשיבון לטלפון, הוא שומע קטעי שיחה שלה עם חברה,זו בטח הוכחה נוספת. וככה הוא צובר ים של עדויות והוכחות. האם חשוב שהבגידה לא קיימת? -לא. כי היא קיימת בתודעה שלו. ואחרת, אכן בוגדת בבעלה, על שמאל וימין ושוב שמאל, כי לא טוב להתחיל עם רגל שמאל. והוא לא יודע מאומה. הוא אוהב אותה. חלקת האלוהים שלו רגועה, הוא לא מודע כלל לעולם הגברים המתחלפים אצלה מדי חודש/שנה/עשור. האם חשוב שהבגידה קיימת?-לא. כי היא לא קיימת בתודעה שלו. אז במונחים אבסולוטים, קיימת בגידה. אבל היא בעצם מצב מחשבתי,תודעתי. שמה שלא יודעים -לא כואב. עיצבנתי אותך עם התשובה?

ובעניין מה שלא יודעים - לא כואב.

סיפור מהמציאות של תחילת שנות המדינה. אבי ז"ל היה בהגנה. גדוד כרמלי. סיפר לי פעם סיפור. היו בקרב על נבי.. (וואלללה לא זוכר) וכמיטב המסורת של אותו תקופה, היה קרב שבסיומו היו צריכים לסגת. הפלוגה רצה בשדות כאשר הערבים יורים עליהם מאחור ומהצד. תוך שהם רצים.. אבי רואה את נפתלי (שם לא בדוי) שרץ לפניו, חוטף כדור בשוק, בצד האחורי של הרגל. נפתלי, חייבים לציין לא שם לב שנפצע ולא האט את מהירות ריצתו. אז תוך כדי ריצה, אבי צועק לנפתלי - "נפתלי, נפצעת !!" "איפה?" מחזיר נפתלי "ברגל, מאחורה", כך אבי. נפתלי ממשש את אחורי השוק ומוצא את חור הפציעה ומאותו רגע מתחיל לצלוע ולגנוח. אז הנה מקרה אמיתי נוסף מהחיים שאומר - שמה שלא מודעים לו - לא כואב. זאב.

פלסטיק

New member
אחותו חשבתי להגיד

שניתן לשכפל את התשובה אבל את משפרת אותה כל פעם
כנראה שזו שאלה נצחית ללא תשובה

האלי

New member
מה דעתך להקשיב?

אם אתן חברות קרובות, כי אם זה חברות של שלום שלום וסלט במטבח במפגשי יות שישי אז תעזבי. אבל אם אתן חברות קרובות, נסי להקשיב לה ולשמוע מה היא היתה רוצה. היא חושדת? היא יודעת? היא רוצה לדעת בכלל? להקשבה יש איכות מיוחדת. שלך, האלי.

דורין 1

New member
אני מניחה

אנחנו חברות קרובות אבל לעיתים אני מרגישה שעדיין היא לא מוכנה לשתף אחרים בבעיותיה עם בעלה. ואני מוכנה להקשיב לה ולעזור אם צריך גם בעיצה. אבל.... היא עדיין לא מדברת על כך ואני חושבת שהיא כבר החלה לחשוד בבעלה ולכן החלטתי להניח לנושא זה.

למעלה