הוא בא אתמול אלי

betty boop 100

New member
הוא בא אתמול אלי

בערב , במקום לישון שוב על הספה, ולסיים עוד ערב בשתיקה מרעישה כלכך.. הוא בא אלי לדבר.
זה קל, הוא אמר, ילד שלך, חיים שלך, אני אורז והולך.. זה קל . אני עוד כועסת אמרתי לו עדיף שלא נדבר. לא, אני רוצה שתדברי איתי ועכשיו.. כבר עברו 8 ימים. מספיק את פוגעת בנו.. ואז כעסתי : אני פוגעת, זה בגללך שאנחנו רבנו, אתה אמרת.. אתה עשיתת.. והתחלנו מסכת של: האשמות הדדיות, העלאת מקרים מ היסטוריה, שחזור היסטורי, איסוף רסיסים, שליחת מילים, צעקות, העלבות, בכי, דמעות..
ושוב. אז הוא ביקש שאדבר איתו ואגיד לו.. וכל מה שאמרתי הוא הפך כלפי.. והיה נראה לי שאין לזה סוף. ואני דברתי והוא הבין משהו אחר.. לא גמרנו לדבר.. לא התחלנו להקשיב. אבל הוא בא אלי אתמול אחרי 8 ימים ולילות ארוכים.. לא עשינו אהבה כי לא מצאתי אותה בתוכי, אבל הוא ישן לידי, ואני ישנתי לידו.. הרגשתי התחלה, אמנם עם הרבה מאוד סימנים של סוף אבל הרגשתי משהו אחר, אולי תקווה..

שיר2555

New member
היי../images/Emo24.gif

בהצלחה לך . אני מאחלת מכל הלב שזאת תהיה התחלה של משהו חדש וטב ולא סוף זה נראה שיש לשניכם רצון לתקןואתם פשוט לא מתקשרים , שקלתם יעוץ? בכל אופן שיהיה בהצלחה (אני לא כ"כ מכירה את הסיפור שלכם אבל בכל זאת..אני יודעת איך זה להרגיש במשבר.)

מאולף

New member
הי betty, כל הכבוד לך ../images/Emo24.gif,

כמה נשמע מוכר, כמה כואב. חשיבה חיובית כפי שאת מראה יכולה תמיד לעזור להבהיר את המצב, וממנה ניתן יהיה להגיע גם לדברים טובים. אם ישנה תקשורת שלילית כפי שתיארת, נסו לתקשר אפילו בכתב - לתקופה קצרה ומוגבלת כמובן. בדרך זו (מניסיון) תוכלו לומר את אשר על ליבכם, מבלי להיות תחת נוכחות קשה של בן הזוג, מבלי לענות ישר מתוך סערת הרגשות. תוכלו לקרוא את שבן זוגכם מנסה לומר, בשקט, במחשבה שקטה על התשובה שאותה תרצו להשיב, וזה נותן שקט נפשי מסויים לפחות לתקופה קצרה. כל עוד תדברו, תקשיבו זה לזה, תוכלו תמיד להגיע לדברים חיוביים - אם שניכם רוצים בכך. מהכתוב עולה שאת בכל זאת חושבת חיובית כלפיו, וזה נהדר. אל תוותרי, תנסי כמה שיותר לומר את אשר על ליבך ולהקשיב לאשר יש לו לומר לך. אולי תגלו ביחד עדיין את הניצוץ שחיבר ביניכם, עדיין לא מאוחר. שיהיה לך בהצלחה, ממני
, המאולף.

למעלה