הוא, אני ומחול

prima ballerina

New member
הוא, אני ומחול

היי כולם קוראים לי חופית אני בת 15 בכיתה י' ואני רוקדת במגמת מחול (חשוב בשביל ההמשך חח) יש לי שאלה לבנות ולבנים: (אני מדברת בגוף נקבה אבל זה מתייחס לשני המינים) אם יש לך חבר או ידיד טוב שהוא גם רוקד ויש ביניכם משהו.. אז זה משפיע על היחסים? אני באופן אישי חושבת שזה רק יכול לחזק את היחסים, אך אנשים אחרים חושבים שזה יכול להרוס.. אתם מוזמנים להגיב גם בנים וגם בנות חחח:) מוואה

prima ballerina

New member
חחחחחח

יפה שאלת..חח סתם לפתיחה רציתי להציג את עצמי.. שתדעו את הרקע שלי. האמת היא שבהתחלה כתבתי משהו והתחרטתי עליו ואז חצי נמחק וחצי לא ועד שהספקתי לשנות אתזה זה כבר נמחק..אז לא משנה.. כמו שמורה שלי לבלט אומרת : "תירוצים, תירוצים.."

prima ballerina

New member
אני לא יודעת בגלל זה אני שואלת

כשסיפרתי לחברה שלי היא הרימה גבה כאילו זה לא הסתדר.. אפילו כשהייתי קטנה, רציתי להתחתן עם בעל רקדן ושיהיו לנו הרבה רקדנים ובלרינות קטנות משלנו..חחח ושנצא לסיבוב הופעות בכל העולם..(תבינו אותי הייתי קטנה..) אני גם חושבת שזה יכול להסתדר.. סתם רציתי לראות מה כולכם חושבים.. אני מבינה שהרוב מסכימים :) כנראה סיפרתי אתזה לבנאדם הלא נכון..(כשחושבים על זה היא לא רקדנית, אולי זו הסיבה?..)

לדעתי ...זה לא אמור להשפיע

כאילו לא הבנתי...אחד מכם קיבל סולו או משהו והשני מקנא?? לא חושבת שזה יכול להרוס ...אבל תלוי במי....אתם רק ידידים לא נגיד חברים והוא צריך לעשות משהו עם מישהי אחרת...אבל גם אז צריך להבין את זה..כמו שכתבת שהחלום שלך היה להתחתן עם רקדן ושיהיו לכם הרבה בלרינות ורקדנית קטנים(אני חולקת איתך לפחות חצי חלום
)אז צריך לקבל את זה שלא תמיד נמצאים איתו ולא תמיד רוקדים איתו...אבל זה לא המקרה שלך...

Harpush

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo71.gif

אני חופית 13 בכתה ז. ואני לומדת בסדטודיו. ואני לא ממש יודעת אם זה משפיע בכלל.

Vitamin Chick

New member
תלוי מה

אם את מתכוונת אם היחסים משפיעים על הריקוד אז לדעתי ברור שכן לרקוד דואט עם רקדן שיש לך רגשות אליו זאת חוויה לגמרי אחרת מאשר עם מישהו שהוא רק ידיד... מצד שני אם זה ששניכם רקדנים משפיע על היחסים אז אולי כן כתחום עיסוק משותף אבל זה ךלא אישו, גם אם את עם מישהו שהוא לא רקדן יכול להיות אותו קשר

ברוכה הבאה,ולא זה מממש ממש לא אמור

להשפיע,ההפך מגניב שיש חבר רקדן
. אהבתי את הרעיון,ובאמת שזה לא אמור להשפיע אלא אם כן יש בעיות בניכם או משהו כזה,אבל בקשר לריקוד זה לא אמור להפריע לדעתי.

yuvush

New member
../images/Emo85.gifברוכים הבאים אבל..

למה שישפיע, שאלה מיותרת..

yaeltal12

New member
ברוכה הבאה!

תהני בפורום!ולגבי השאלה, לדעתי זה לא צריך להשפיע... אבל זה יכול...לדעתי זה אפילו טוב, יש לכם נושאים משותפים, משהו לעשות ביחד, משהו לדבר עליו וכאלה דברים, זה אפילו נחמד!

למעלה