הוא אני והבנות...

avvvvv

New member
האם את רוצה לבנות איתו משפחה?

אני לא ממש יודעת בת כמה את, ומה כוונותיך, אבל אם את רוצה לבנות איתומשפחה, את חיבת לקחת בחשבון את האופן בו הוא נוהג בילדיו- הרי במשפחה שלכם הוא ינהג כך גם בילדיך שלך. זה לא ממש נכון לחכות שזה ישתנה- זה אופי, ואופי יכול להשתנות רק עם יש רצון ממש חזק לכך- וההתחלה היא לראות שיש בעיה- הוא לא מסכים איתך שיש פה בעיה. ככה שאת צריכה באמת לחשוב טוב טוב. אולי בתור בילוי זמני זה טוב- אבל בסופו של דבר המשפחה סובבת את הקטנים. ואם הדרך לגדל אותם מלחתחילה לא מוסכמת עד כדי שאת מותיאה עליו את העצבים כדאי לך לחשוב טוב טוב לפני שאת נכנסת לזה. סליחה על הדיעה האולי לא פופולארית...

לדעתי -

צריך להיות לכם רק חוק אחד וזה כשתעברו לגור יחד - מה שקשור בהן הוא מטפל. זאת אומרת, הן לא רוצות לרחוץ את הכלים שלהן, אין בעיה. הוא רוחץ. הן לא עוזרות להכין ארוחת ערב ולך לא בא לשרת, אין בעיה, הוא מכין או שיזמין מבחוץ. ילדים בגיל ההתבגרות בדרך כלל יזלזלו וידברו בצורה כזו או אחרת להורים שלהם. במיוחד כשהם יודעים במותר להם! לחבר שלך יש רגשות אשם גדולים על זה שנטש את הילדות שלו. אבא שלי, שיש לו אופי שונה לגמרי, נותן לאחותי (הורי גרושים) לעשות מה שמתחשק לה מאז הגירושים כי הוא מרגיש שבדרך כלשהי גזל ממנה אז כך הוא מפצה אותה. חינוכית היא יצאה דפוקה. אבל זה מה יש. אין לך בכלל מה לקחת קשה את הדברים. העובדה שאת בת 22, את עדיין ילדה בעצמך בצורת החשיבה ההורית אז קשה להבין. והערה קטנה לסיום, אני לא אתפלא אם אמא שלהן מעירה המון הערות על ה"פרגית הצעירה" שאבא שלהן תפס. יכל להיות שזה גם משפיע.

דווקא אמא שלהן

יודעת עליי ודי מפרגנת לו ... אני לא חושבת שזה מאותם המקרים שהאמא עושה שטיפת מוח בקשר לחברה החדשה.. ובהחלט יש מצב שזאת הדרך לפצות על הגירושים...

צימעס

New member
להבין שזה שלו, ולא שלך.

לך יש אפשרות ליצור איתן מערכת יחסים משלך. אבל רק הוא יכול לשנות את מערכת היחסים שלו עם הבנות שלו. אם מתאים לו שהן פרינצסות והוא עושה הכל בשבילן, זו באמת זכותו (גם אם לדעתי ולדעתך כדאי לשנות את זה). אני חושבת שברמת תיאום הציפיות, תבהירי לו שאת לא רוצה שהעול הזה (באופן הזה) יפול עליך.

נראה לי שזהו...../images/Emo4.gif

השבוע הייתה לו שיחה עם הבנות- בכל אופן הן אמרו שהוא כבר לא איתן כמו שהיה פעם ושרוב הזמן איתי, אבל הן רואות שטוב לו איתי, שהן לא ממש מכירות אותי והיו רוצות לדעת עליי דברים (להתקרב), ביקשו ששבת אחת אני לא אבוא ויהיו לבדם ובקשר למגורים-אין להם שום בעיה.... בקיצור היה לנו עוד ריב איתו, כי הוא שוב התחיל להתנהג כמו המשרת שלהן והתחיל להתעצבן על משהו קטן בצורה מוגזמת, אמרתי לו שאני פשוט לא רוצה לדבר איתו יותר.. הסברתי לו שוב בערך מה הבעיה וכו' אבל זה לא שינה כלום. וככה לא דיברנו כל הערב. בלילה ניסיתי לדבר, אבל אחרי זה פשוט הלכנו לישון. היום הוא קם מוקדם בטוענה שיש לי איזה משו חשוב לעשות ואני מחכה לערב לחזור הביתה (רכבות וכאלה)...

צימעס

New member
אני לא מבינה.

את לא רוצה לדבר, אבל את שוב מסבירה? נדר שתיקה. זה מה שאת צריכה. לא מדברים על הנושא. לא עושים פרצופים. לא מתעצבנים. את יכול הרק להקשיב לו, לחבק אותו, להקשיב להן, לחבק אותן. השאר - שלהם.

אני לא רוצה

לא רוצה להיות שם כדי לראות שוב איך הן הופכות אותו למשרת שלהן, לא רוצה להיות חלק בזה ואחרי זה להקשיב לקיטורים שלו-כמה קשה לו ומה הן עושות ואני לא רוצה לעזור לו להיות המשרתת של 2 הנסיכות האלה................. מתי פעם אחרונה ביקש לעשות משהו והן בקשיבו? מתי פעם אחרונה איים לעשות משהו (כמו אתן לא תראו טלויזיה/לא תשחקו במחשב) ובאמת עשה את זה? או כל עונש אחר? מה זה פה בית מלון??

טלטוש

New member
הוא אבא שלהן וככה הוא מרגיש שהוא מפצה אותן

אנחנו הופכים להיות סחבות עם הילדים שלנו בכל מיני סיטואציות משונות, כל שכן כשהוא מרגיש שהוא צריך לפצות את הבנות שלו על זה שהוא לא איתן כל הזמן. אני אומרת, שלא שווה לך לגמור קשר בגלל זה. תתעלמי. אם הוא מתחיל לקטר לך, תגידי לו שאת מעדיפה לא להתערב בקשרים שבינו לבין הבנות כי את יודעת שזה "טאבו". אבל גם החצי המלא של הכוס מוצא חן בעיני: הבנות רוצות להכיר אותך יותר תזמי איזו נסיעה / טיול אולי אפילו למוזיאון כולל ארוחה במסעדה, שניכם + הילדות. אולי ככה ישבר הקרח.

למעלה