הוא אמר...

קטי30

New member
לסיכום:שמעתי רכילויות. התעלמתי מהן

או בקיצור הוא אמר שההוא חשב והם סיפרו והעיתונאים כתבו בלה.. בלה.. בלה... מה שחשוב באמת זה: שיגמר וכמה שיותר מהר אמן ואמן
יום טוב לך

naama78

New member
רכילויות?

לא, בהחלט לא! זהו מהלך משמעותי ביותר עם אמירה משמעותית עוד יותר. בוקר טוב

קטי30

New member
אולי את צודקת../images/Emo4.gif אניהבאתי מהדברים ש

נאמרו שם (ראי את המשפט האחרון בכתבה) מה שאני מנסה להגיד זה: אמירה משמעותית את אומרת ואניאומרת: שאומרים הרבה דברים חושבים הרבה דברים צר לי כבר לא כזאת אופטימית כמו בתחילת המלחמה רוצה לראות תוצאות בשטח ובכלל לראות אותה תכלס מסתיימת לה.

מיקי 43

New member
מהלך משמועותי בהחלט

רק שאני לא מבין למה כל ההבלים האלה צריכים להישמע ולהתבצע כשבחזית ובעורף נלחמים אנשים ,נפגעים ,ומקפחים את חייהם למה מלחמות הגנרלים האוויליות האלה לא יכולות לחכות לסוף המערכה זה לא מצביע על חוסנינו ההפך הוא הנכון והיה ויש מי שחושב שמפקד כזה או אחר לא מתפקד יש להחליפו חד משמעי בלי רמזים ומשחקים ץ המשחקים האלו מראים חוסר רצינות חוסר בגרות וחוסר הבנת פיקוד מהו וחבל מיקי

ayb1

Well-known member
לטעמי מי שהורחק כאן היה הרמטכ"ל ולא

דווקא האלוף אדם. מי שהיה אחראי ישיר על אלוף פיקוד צפון היה הרמטכ"ל. מי שכעת אחראי עליו הוא קפלינסקי שקיבל מינוי ראשי על הלחימה בצפון כך שבפועל יש עוד מסננת בין הצפון לרמטכ"ל וזאת כדי להרחיק את חלוץ מעט מהפיקוד הישיר ומהלחימה אותה ניהל בלי הצלחה יתרה, לדן חלוץ יש בעיה בגלל מגבלתו האישית כאיש שעיקר מומחיותו היא בפיקוד על חיל האויר ולא על חילות היבשה. הוא קיבל להערכתי האישית את המינוי כאשר שר הביטחון היה מופז וראש הממשלה שרון שני אנשים עם רקע צבאי,ולכן כאשר מינו אותו לקחו בחשבון שבעת הצורך הם יחפו על מיגבלותו מה עוד שמופז בעצם תיבנן להיות רמטכ"ל על ולכן רצה שם איש חלש כדי שיתאפשר לו לתמרן אותו בקלות. התוצאה היא שלעת מיבחן יש לנו את חלוץ בלי שני הבטחוניסטים האחרים ולכן היה צורך להכניס איש שמתמחה בלחימה יבשתית והורחק בפועל מהפיקוד הישיר דן חלוץ.

למעלה