הוא אמר שיתקשר....

הוא אמר שיתקשר....

מחכה כל הזמן.....( ברור שאני לא זזה בלי הפאלפון) ואמר שהוא לא כזה שמתקשר לבנות!! כוסאימשלו... אני לא כמו הבנות האלה .... רק שיקרה משו שכבר .. נתקדם שלב...

טאKילה

New member
בוקר טוב יאללה אז אין לי שם..../images/Emo39.gif

מחזיקה לך אצבעות, מקווה בשבילך שיתקשר.

דוקא נשמע מענין הסיפור שלך...

בא לך לפרט טיפה? איך הכרתם? כמה זמן אתם בקשר? האם הקשר גם טלפוני? וכו'

optimi10

New member
../images/Emo39.gifערב טוב ../images/Emo141.gif

ליפים וליפות אוופס סליחה ליפים ולסקסיות  /images/Emo141gif

יפה יפה! תמשיך ככה בחור צעיר!

עוד תגיע רחוק חיחיחיחיחיחי

זה הסיפור! ...

הכרתי אותו בצ'ט לא משנה איפה.. כן הכל עניין וירטואלי ..רק שאני כמו מטומטמת משכתי את זה לחיים.. העניין שהוא גר רחוק ( שעתיים נסיעה ) לא התראינו עדיין אבל דיברנו פה ושם .. ממש קצת זה התחיל בכך שהתחלנו לריב והיום אנחנו החברים הכי טובים!!! ואני נמשכת אחרי המילים שלו יותר מידי .. לשנינו ברור שאין מצב שנפגשים עכשיו .. אין זמן וגם לא רוצים להרוס את הקשר הזה.. בכל מקרה אנחנו מדברים בערך 24 שעות ביממה .. אנחנו מדברים בכל השעות בכל הימים .. כל הזמן!!!! ( זה טירוף.. ואל תגידו שאי אפשר להתאהב בבנאדם שמכיר אותך ויודע הכל עליך ואת עליו..) בכל מקרה הוא בנאדם אדיר.. הוא אומר שיש עליו את זה .. והוא לא מאלה שמתחילים עם בנות אלה הן איתו ונן אלה שיוזמות דברים.. זה העניין..בגלל זה הוא לא יתקשר אלי ואני לא אליו.. כי גם אני מהבנות שבחיים לא יתקשרו לבנים והם כן אלי!!!

סליחה על התגובה אבל בולשיט!!!

הוא לא מאלה שלא מתקשרים??? סו וואט!!! אז תמיד יש פעם ראשונה לכל דבר!!! מה זה השטות הזאת??? אולי יש לו משהו להסתיר או משהו? ואם הוא אולי סתם ביישן אז תתפסי את יוזמה! ואם האינטרנט יקרוס פתאום אז לעולם לא תדברו יותר??? סורי אבל הוא מוכר לך לוקשים! ממתי בנים לא מתקשרים לבנות??? ואם כל הזמן מתחילות איתו בנות אז מענין מה הוא חיפש בצ'אט! זה התירוץ הכי עלוב שאי פעם שמעתי מפה של גבר... וסליחה על הבוטות ... אני בד"כ לא ככה אבל זה פשוט שטות מה שהוא אומר... לדעתי בכל אופן... בהצלחה איתו...

למעלה