הוא אמר, היא אמרה

הוא אמר, היא אמרה

ומה הם אמרו?
נראה לי שאנחנו בשלב מספיק מתקדם בעונה כדי לפתוח במצעד ההפתגמים ומשפטי הקאלט שהשורדים אמרו עד כה. מי מתחיל

אביגיל: shes a handfull על ליעד.

תירגמו את זה: היא מעמסה. ניראה לי שרצו להגיד: "היא נודניקית". אני מאד אוהבת שאביגיל מדברת גם אנגלית וגם עברית יחד.

סאמוואן

New member
שי לזיו...

"יום אחד בן כל זה יהיה שלך" וגם.. "אנחנו המנהלים עכשיו צריך רק להודיע לעובדים מי הולך הביתה"... (או משהו כזה..)

הדס ../images/Emo47.gif הכוכבת של התוכנית אמרה :

"אני מרגישה כאילו אני נמצאת ב"סיפור שאינו נגמר" ואני הקורא. ופתאום הקורא נכנס לתוך הסיפור והצליח לצעוק את השם של הנסיכה, אבל הוא רק הקורא. מה הוא יכול לשנות בתוך הספר ? אבל הוא כן יכול לשנות !"

פנומן 72

New member
"אני מבקש חצי שעה של שקט ../images/Emo70.gif"

הדס: "הבנתי למה הוא רצה שאני אבוא איתו לשירותים - יש שם שתי אסלות
"... ליעד: "למה הוא אומר עד שהאישה השמנה מסיימת לשיר. מה הוא שוב רוצה מאביגיל" ...

סאמוואן

New member
תיקון קטנטן..אם זה בסדר...

לדעתי ליעד אמרה... למה הוא אומר עד שהאישה השמנה מסיימת לשיר..למי הוא התכוון?? לאביגייל?? משהו כזה זה היה ...אם אני לא טועה...

יניבל1

New member
בערך כל משפט שזיו מוציא מהפה

הוא יכנס לפנתיאון של הישרדות בתור הבן אדם הכי מטומטם/לא קשור/חסר מודעות עצמית , אבל הוא עדיין נכס לתכנית

Aקראי

New member
אז ככה:

אביגייל: "אתה יודע כמה תחת יש לי?" צריך כישרון וורבלי ונוכחות מיוחדת עם שילוב מנצח ביניהם כדי שמשפט עם "תחת" ישמע כמו אירוניה עצמית משעשעת בלי לרדת נמוך מדי. הדס: "בתשעה באב בבית-הכנסת אין קינות כאלה" כי כשהדס רוצה לעקוץ מישהו היא יודעת לעשות את זה באופן מדוייק.

Corall

New member
``לא יעזור בית-דין``

זה משהו ששייך לעונה הזאת, נדמה לי..

mmeny

New member
הייתי קווורטררבק בקולג'

ג'רטור.......... או איך שקוראים לסוג ההתעמלות הזה של ליאורה.

mika32

New member
אין לי פה את אשתי אז אני לוקח את זה ממך

זיו לחנוך אחרי שהוא מנשק אותו

למעלה