הה אבי נמני וטל בנין עפו ממכבי. זיייין אני בהלם..
ˆ ˆ·ˆ THE TATI ˆ·ˆ New member 13/8/03 #1 הה../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif אבי נמני וטל בנין עפו ממכבי. זיייין אני בהלם..
הה../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif אבי נמני וטל בנין עפו ממכבי. זיייין אני בהלם..
D danistar New member 13/8/03 #2 כנראה שיתה סיבה טובה בכל מקרה שניהם כבר פנסיונרים ולדעתי אסור להפועל לקחת אותם , חבל על הכסף ( אולי ניקח את אבי נימני כמזגן אוויר בחדר השחקנים כי בלעשות רוח הוא מומחה )
כנראה שיתה סיבה טובה בכל מקרה שניהם כבר פנסיונרים ולדעתי אסור להפועל לקחת אותם , חבל על הכסף ( אולי ניקח את אבי נימני כמזגן אוויר בחדר השחקנים כי בלעשות רוח הוא מומחה )
כ כינרת אחרת אדומה New member 13/8/03 #4 לאאאאאאאאאא רק לא את נימני../images/Emo123.gif לא רוצה את נימני. אבל אני בשוק בהלם המומה זרקו את נימני וטל בנין מהקבוצהההההההההה של הצהובים. כי הם כבר חלודה. בבקשה הפועל אל תיקחו אותם בבקשה חמסה חמסה שום בצל יין
לאאאאאאאאאא רק לא את נימני../images/Emo123.gif לא רוצה את נימני. אבל אני בשוק בהלם המומה זרקו את נימני וטל בנין מהקבוצהההההההההה של הצהובים. כי הם כבר חלודה. בבקשה הפועל אל תיקחו אותם בבקשה חמסה חמסה שום בצל יין
Z Zendor New member 13/8/03 #3 אבי נימני נשמה עוד 7 שנות לוזריות לאפסים הצהובים. השלב הבא יעוף חד העין אחרי שיסימו את העונה אחד מעל הקו האדום.
אבי נימני נשמה עוד 7 שנות לוזריות לאפסים הצהובים. השלב הבא יעוף חד העין אחרי שיסימו את העונה אחד מעל הקו האדום.
X XSuperKi11erX New member 14/8/03 #6 בעע איזה כותרת מטומטמת../images/Emo47.gif אפילו שידועשאני רוצה את נימני(תשאלו את נרי מה קורה באדום לעד ) כל עוד הוא לא חתם אני מאחל לו להישרף.
בעע איזה כותרת מטומטמת../images/Emo47.gif אפילו שידועשאני רוצה את נימני(תשאלו את נרי מה קורה באדום לעד ) כל עוד הוא לא חתם אני מאחל לו להישרף.
ה הראפר מהמושב New member 14/8/03 #7 אחי כל אחד והדעה שלו רק תעשה לי טובה ותוריד את החתימה של גרמנימני באדום חחח
נ ניר קול New member 14/8/03 #5 תגידו יש סיכוי שנימני יעבור להפועל? לא!!!!!!!!!1111 אני יתאבד אם זה יקרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני שונא את נימני!
תגידו יש סיכוי שנימני יעבור להפועל? לא!!!!!!!!!1111 אני יתאבד אם זה יקרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני שונא את נימני!