הה! עוד פרק!

OFIRB9

New member
הה! עוד פרק! ../images/Emo3.gif

בקרוב אני אכניס ציורים יותר מתאימים של הקלפים ויהיה פה חגיגה...בכל מקרה קלף יוצר קשר "נו אין לי את כל הלילה את יודעת!!" צעק טויה מחוץ לחדר האמבטיה "נראה לך שהיא טבעה שם?" לחשה מייאן לקרו, ואז השתתקה כי טויה הציץ לתוך החדר והסתכל עליה, היא נזכרה שהוא כבר הביט בה ככה פעם, היא פלטה יללדה והסתתרה מתחת למיטה "לי...איפה אתה?" סאקורה ישבה באמבטיה והביטה לשמיים דרך החלון "אני מבטיח לך אני אחזור בלי שתשימי לב שהלכתי בכלל!" לי אמר לסאקורה בשדה התעופה, ארבעה שבועות קודם לכן "אתה תכתוב לי מתישהו?" היא שאלה "בכל יום" הוא חייך והתחיל ללכת לכיוון השער שיוביל אותו למטוס "לי קון" היא לחשה רצה אליו וחיבקה אותו "אני אחזור מהר" הוא הבטיח ונכנס למעלית, שניה לפני שהדלת נסגרה הוא נופף לה וחייך את החיוך המתוק שהיא כל כך אהבה "אוף" היא נאנחה והפריחה כמה בועות לאוויר "הוא לא כתב לי בכלל!" היא שקעה לתוך המים לאט, פתאום היא הרגישה מוזר, והוציאה את הראש שלה מהמים, דרך החלון הגדול בגג היא ראתה דמות מרחפת כלשהי עוברת במהירות מלמעלה "אאאאא!" היא צעקה וטויה שעמד בחוץ נבהל ונפל, היא יצאה תוך שניה לבושה בקלוק אמבטיה ובמהירות החליקה לתוך החדר ונפלה על הפנים "מה את עושה?" שאלה מייאן "ועוד תוהים למה אני שונאת אמבטיה..." "ראיתי משהו בשמים! אולי זה היה קלף דלתא או דיליט!" אמרה סאקורה "באמת?!" קפצו קרו ומייאן יחד "כן! צריך למהר לבדוק את זה!" "אה...סאקו..." אמרה מייאן, וקרו הסיט את הוילון, בחוץ נשבה רוח פרצים ממש חזקה "אה..." 0.0 סאקורה מלמלה "בחייך הכוונה הייתה שנישאר בבית!!!" אמרה מייאן בקושי מחזיקה את עצמה מהרוח "אסור להשאיר קלף מסתובב חופשי!" אמרה סאקורה "ממש אחראית" אמרו קרו ומייאן ביחד, טמויו צחקקה כשצילמה הכל סאקורה לבשה שמלה גדולה עם הרבה נקודות צבעוניות בכל מקום, עוד אחת מהתלבושות שתפרה לה טמויו "תגידי היא התחפשה לאוהל קרקס?" שאלה מייאן "לא, היא סוכריה קטנה ומתוקה!" אמרה טמויו בחיוך ענק "אהההה!!" צווחה סאקורה כשכמעט עפה מראש העמוד עליו עמדה, כשסוס מעופף ענק חצה את השמים "אאאא!" מייאן וקרו צווחו "וואו, זה סוס ענק" אמרה טמויו "סאקורה תפסי אותו!" אמר קרו "קצת קשה לי כרגע!" היא צעקה כי הייתה תלויה על העמוד והרוח העיפה אותה קדימה "אוי..." אמרה טמויו הסוס הענק המשיך לעוף סביב ואז טס לכיוון שונה והתחיל להתרחק "לכל הרוחות!" אמרה מייאן "פספסנו את קלף היוניקורן! הוא קלף דלתא!!!" "חברה....הצילו?" אמרה סאקורה שהייתה תלויה בגלימה שלה על העמוד "למה אתם חושבים שהיוניקורן ברח אתמול בלילה?" שאלה טמויו יום למחרת "למי איכפת..." אמרה סאקורה שהייתה ממש עייפה "הוא בטח כבר הבין שסאקורה תופסת את קלפי הדלתא!" אמרה מייאן ^^ "באמת?" שאלו טמויו וסאקורה יחד "אין לי שמץ של מושג!" היא ענתה מרוצה מעצמה "על תשכחו שרק HE SHE וIT מקבל S בסוף המילה..." לכל אורך שיעור האנגלית סאקורה הביטה מהחלון מקווה לראות את קלף היוניקורן מגיח, או לפחות את לי מגיע מהשער "סאקו לא כיף לי לראות אותך ככה" לחשה מייאן "אני בסדר" היא אמרה "אז סאקורה נלך לחפש את יוניקורן היום??" קפץ קרו לכל הכיוונים "מיד שטמויו תגיע, הבטחתי לה שאני אלבש את התלבושת החדשה שהיא הכינה לי" אמרה סאקורה מסדרת את הקוקיות שלה, קרו פנה להביט במייאן, הוא ראה שהיא עומדת מול הדלת ומסתכלת על התמונה של שאורן בחיוך קטן, "את בוהה מייאן?" הוא פנה אליה "לא" היא חייכה אליו "אני רק כבר מתה לפגוש אותו" היא חזרה להביט בתמונה והסתכלה לו על העיניים "יש בילד הזה משהו מוכר" היא אמרה בחיוך "היי!" סאקורה נכנסה לחדר בצהלה עם שקית מקושטת בסרט "איזו תלבושת!" אמרה מייאן שהביטה בחליפה הקטנה שטמויו הביאה איתה "בגלל שסאקורה תאלף סוסים מעופפים היום הבאתי לה משהו בסגנון הזה" טמויו חייכה, התלבושת הייתה דומה למדים של רוכבים רק עם גלימה וסרטים יפים מקדימה "איזה מהמם..." היא אמרה במבט מאוהב כשהסתכלה על סאקורה "סאקורה את מוכנה?" שאלה מייאן כשהסירה את המבט מלי "בטח!" סאקורה אמרה מחייכת, כעבור חמש דקות הם כבר היו בפארק "איך נדע איך למצוא אותו?" שאלה טמויו, "טוב צריך למצוא מה הוא מחפש!" אמרה מייאן

OFIRB9

New member
אני מבקשת סליחה...

מתישהו כתבתי סאקורה במקום טמויו אז בטח התבלבלתם...סורי חלק ב' "אולי הוא מחפש חציר לאכול..." אמר קרו "קרו אתה זה שתמיד מחפש אוכל" אמרה טמויו "אה נכון..." "אולי עם נוציא קלף דיליט הוא יבוא לרדוף אחריו? הרי אמרת שקלפי דלתא וקלפי דיליט שונאים זה את זה!" אמרה סאקורה "רעיון טוב, אבל קלף הדיליט עלול לצאת משליטה" אמרה מייאן "אולי תשתמשי בקלף קלאו רגיל" "דש!" קלף המירוץ התחיל לרוץ בעיר במהירות בין כל הבתים ואפילו על כמה גגות "אחרי שיוניקורן יבחין בדש הוא בטח ירדוף אחריו, ודש יוביל אותו יש הנה! יוניקורן לא מספיק מהיר כדי לתפוס אותו!" אמר קרו "בנתיים, אולי כדאי שנמצא מקום קצת יותר חם מזה" אמרה מייאן שנראתה כאילו תקפא מקור בכל רגע "אה?" דש הבחין במשהו בזמן שרץ, יוניקורן טס במקביל אליו ומהר מאוד, דש התחיל לרוץ במהירות לכיוון הפארק, ויוניקורן עכב אחריו "מה הרעש הזה?" שאלה סאקורה "הוא בא!" אמרה מייאן וקפצה על אחד העצים כעבור כמה שניות דש פרץ מהשיחים מתנשף, נראה שהוא היה צריך להתאמץ כדי שיוניקורן לא ישיג אותו, הוא קפץ הישר לזרועותיה של סאקורה והביט לשמיים שם הופיע יוניקורן מיד ושאג "הוא ממש מפחיד!" אמרה טמויו שהביטה בעיניים שלו שזהרו באדום "קלף דלתא!" צעקה סאקורה, יוניקורן הביט בה, והתחיל להתקרב אליה במהירות "פאוור! פייט!" סאוקרה שלפה את שני הקלפי קרב החזקים שלה והם מיד תקפו את יוניקורן והעיפו אותו הישר לעבר העץ עליו עמדה מייאן, אבל היא קפצה ברגע האחרון, בזמן שיוניקורן מעך אותו לגמרי "עבודה יפה!" אמרה מייאן אבל רגע לאחר מכן, פייט עפה אחורה והתחבאה מאחורי סאקורה "פייט הובסה??" שאל קרו "כנראה יוניקורן לא מוותר!" יוניקורן יצא בטיסה גבוהה ופאוור עקבה אחריו מלמטה מנסה לתקוף אותו, הוא הביט לכיוון סאקורה וטס לכיוונה במהירות "אאאא!" סאקורה צעקה "תנדר סאן!" צעקה מייאן וחשמלה את יוניקורן בהבזק ענק, והוא סטה הצידה והתרסק מעיף עצים עם הכנפיים הענקיות שלו "את בסדר סאקו??" מייאן פנתה לסאקורה, שלושת הקלפים גם הם מיד בדקו את מצבה של השליטה שלהם "אני בסדר, בואו נלך לתפוס אותו!" היא אמרה ורצה לכיוונו, אבל הוא נעמד וטס לכיוון השמים "תן לפאוור את הכוח לעוף!" אמרה סאקורה והכתה את קלף הפליי, פאוור טסה לאויר והתקדמה לכיוון יוניקורן שניסה להתחמק מההתקפות "הוא ממש עקשן..." אמרה מייאן "לא מוכן להלכם חזרה? טוב! ווינג סאן!" ארבע כנפיים צמחו על גבה של מייאן והיא טסה למעלה "עכשיו תחטוף על שניסית לפגוע בחברה שלי!" היא קראה "סולר סאן!" היא קראה ירתה עליו קרניים מוזרות מהשרביט שלה, יוניקורן הפצוע נכנע סוף סוף והתחיל ליפול ארצה, אבל באמצע הדרך הוא שוב פקח את עיניו, וטס לכיוון סאקורה "אאאאא!" סאקורה צרחה, אבל היה מאוחר מדי, יוניקורן תפס אותה והתחיל לטוס איתה ברשלנות של כנפיים פצועות לכיוון הנהר "תעזוב אותי!" היא צעקה והיכתה אותו עם המטה שלה, הוא פלט שאגה של כאב והתרסק על יד הגשר, סאקורה שכבה על האדמה כולה מלוכלכת "מה קרה?" היא שאלה והתיישבה, היא ראתה את יוניקורן הפצוע שוכב לידה, חצי מתחת לגשר השבור, שהתפורר עליו, הוא הביט בה בעיניים כחולות בוהקות ותמימות, היא נזכרה באותו מבט בדיוק, אותו מבט שהיה ללי כשהיא מצאה אותו פעם, באותו רגע היא שמעה לראשונה אותו אומר לה מה רגשותיו כלפיה, אותו מבט היה בעיניים של היוניקורן, עיניים שלא יכולות להזיק, עיינים שרוצות לומר משהו "סאקורה!" צעקה מייאן שקפצה ממעל הגשר למקום בו יוניקורן שכב וכיוונה אליו את המטה "לא חכי!" סאקורה אמרה ורצה לכיוון יוניקורן הפצוע היא התקרבה אליו וראתה שהוא עוד מביט בה באותו מבט, אבל שהתקרבה הוא שינה את מבטו למבט מחייך, בדיוק כמו שיש ללי כשהוא מאושר "אתה לא כזה נורא, אתה טוב" היא לחשה וליטפה אותו, הוא קם וכיוון אליה את ראשו כדי שתלטף אותו עוד, כשהיא נגעה בו הוא זהר והפך לכדור אור גדול "חזור לצורת השקט שלך" אמרה מייאן והפכה את הכדור לקלף גדול שבוא יוניקורן נראה יפייפה ונקי "הוא לא רצה לפגוע בי, רק לומר לי משהו" אמרה סאקורה "אבל מה? הוא לא אמר לך כלום!" אמרה טמויו "רגע! סאקורה תראי!" מייאן הושיטה לסאקורה את הקלף של יוניקורן "אני לא....מאמינה!" היא צווחה והביטה בחתימה, היה כתוב שם I AM OK SHURAN "לי..." סאקורה מלמלה והביטה בקלף עם דמעות של שמחה בעיניים

Yosh Yosh

New member
אההה!!

רגע רגע, לי זה היוניקורן? ;-; מי הרשע שהפך אותו לקלף? ;;

OFIRB9

New member
לא טמבל

לא קלטת? לי איפה שהוא לא היה תפס את יוניקורן וביקש ממנו להגיע לסאקורה בשבילו, הוא ניסה להגיע לסאקורה אבל היא הייתה בטוחה שהוא רוצה לפגוע בה, בסוף היא קלטה, ואז כשהיא הבינה הקלף סיים את המשימה שלו אז הוא חזר לצורת כדור בכוונה, לי פשוט הוא זה שתפס את הקלף אז הוא כתב את השם שלו, אבל הוא כתב גם אני בסדר ליד זה, מבין הוא ניסה לשלוח לסאקורה קלף באמצעות הקלף עצמו...מוזר אבל זה מה יש וטרייר, שאורן זה מי שאתה קורא לו סאיורן טמבל....

lazy Gi®l

New member
יפה !

ח"ח .. והוא אמר מי זה שוראן בגלל שכתבת ככה
I AM OK SHURAN .. זה אמור להיות (אני חושבת
) - I AM OK SHAURAN

למעלה