ההתרגשות

לבקשתך.

אך לפני זה.. דעי לך ש.. הפתיחות שלך.. אחלה.. מרשים .. ומעלה חיוך על פני. בין אם תחליטי ללכת או לא.. זה שאת פתוחה.. יביא אותך בסופו של דבר למקום של צמיחה בלי ספק. מזכיר לי סיפור זן.. על פרופסור אחד חוקר זן, שבא להתארח אצל איזה מורה זן. בעוד המורה מכין תה, הפרופסור מדבר ומדבר על ידיעויתו בנושא הזן ומספר וממלא את חלל החדר. באותו זמן המורה מתחיל למזוג תה אל תוך כוסו של הפרופסור ואט אט הכוס מתמלאת ומתמלאת ואט אט עולה על גדותיה אך המורה לא עוצר וממשיך למלא ואז הפרופסור זועק לו- עצור! זה מלא אתה לא רואה? יותר לא יכנס! "נכון" עונה לו המורה. כמו ששום דבר לא יכול להיכנס אליך, כל עוד אתה עסוק בלדבר ובלהיות חכם. פתיחות, כמו שאת רואה.. את שונה מרוב האנשים (התגובות), ואני מניח, שזה גם ככה בחיים שלך. לשאלתך, לא מדובר בסדנא רוחנית כלשהי. כי אם בסדנת תקשורת חוויתית, שדרכה ניתנת לך האפשרות להתבונן בדרך שאת פועלת בחיים שלך ואיך משיגה את התוצאות. ומשם .. לנהל את החיים ..אולי, בצורה אחרת, וכך להשיג תוצאות אחרות, להעלות את איכות החיים שלך, ולהביא את החיים שלך למקום שאת רוצה להיות בו. חוויה מרתקת ומדהימה בעוצמתה, יום אחד, שני, שלישי, ורביעי... תהליך שכזה, נבנה אט אט .. הכל נראה מעורפל, אסימונים נופלים בזה אחר זה לגבי תובנות משמעותיות לחלוטין בחיים האישיים שלך, עד שכל התמונה, ביום האחרון, עד ש.. פתאום הכל ברור. ובכלל עוד לא דיברתי על ההיי והעוצמה שאת יוצאת משם לחיים. ובקשר לכמה תגובות, לא מדובר בתהליך אינסטנט, שכל מי שמסיים את הסדנא מתקתק את החיים האלו בלי בעיות. אבל הוא מקבל כלים, ועכשיו.. מתחיל האימון, עכשיו אחרי שראינו, ואחרי שנפלו האסימונים.. להתחיל להתאמן, בתוך החיים.. ולראות את התוצאות, כי הרי אנחנו לא רגילים לדרכים החדשות האלו. אבל.. הן חדשות, אפשרויות חדשות/נוספות. לא במקום .. תמיד יש את הישן, אבל עכשיו לפחות יש אפשרות בחירה. כי אם קודם הייתי דופק מערכות יחסים ולא יודע איך אני עושה את זה בדיוק, הן פשטו היו "נדפקות כזה", אז עכשיו אני יכול להמשיך לדפוק אותם :) אבל אני יכול גם לפעול אחרת, כי ראיתי משהו.. לעצמי. או שאם קודם הייתי חסר בטחון כי חשבתי שפשוט "ככה אני" וזהו, אז אולי יש דרך אחרת.. או שאם הייתי בתקיעות בנושא העבודה, מערכת יחסים, זוגיות, שחיקה של שיגרה, .. אז אולי יש עוד אפשרויות. אם אני מוצא את עצמי נפגע, נעלב, מתעצבן, לעיתים קרובות.. ולא מצליח לשלוט בזה כי זה פשוט "קורה לי", אז אולי יש דרך אחרת, שאוכל לשלוט.. במה שקורה.. איתי! בתגובה שלי, במה שמתחולל אצלי בפנים. ומה בעניין אהבה עצמית? מקווה שזה נתן לך מושג קלוש שבקלושים, כי אלה סך הכל מספר דברים שהעליתי מתוך דברים שאני הפקתי לעצמי.. ויש אינספור.. ולסיום.. דעי לך.. שמתוך הפתיחות שפעלתי בה, ניסיתי .. באמת הרבה דברים, והרבה היו שטויות, והרבה היו סתם כזה, והרבה היו פסיכולוגים למשל, והרבה סדנאות מסוג אחר, וספרים.. אבל דבר כזה.. עוד לא ראיתי. קרה לך פעם שהייתי מאושרת לחלוטין, ופשוט .. כל דבר שהסתכלת עליו נראה יפהיפה? פתאום כל העולם נראה לך מדהים? וחשבת לעצמך.. החיים טובים. ואז יום אחרי זה, או כמה ימים אחרי זה, פתאום ההסתכלות הזאת נעלמה, והרחוב נראה כרגיל? איך היו נראים חייך לו יכולת בדרך כלשהי להשאיר את ההסתכלות הזאת שאת רוצה להחזיק בה? ומה היה שווה לך כדי לקבל לעצמך דבר כזה? לעוד שאלות או פרטים תוכלי לפנות אלי לתיבה האישית. המון אהבה, אורי. נ.ב הפתיחות שלך היא שהניעה אותי לכתוב לך את כל זה, ואם העשרתי אותך ולו בקצת, אז הרי צמחת. זה מה שעושה פתיחות.

אולי תפסיק לנצל אנשים

במצוקה, ולנצל את פורום תפוז לעשות פרסומת!!!!! על פרסומות משלמים-וצריך אישור תפוז לפרסם. הבנו כבר שיש לך כנראה אינטרסים כלכליים בעניין, ועליק ברוח הטוב אתה ממליץ על הסדנא---אבל דחילקום תרגע ----כי אנשים יכנסו לדיכאון בגללך-ואתה לא תהיה שם לטפל בהם.

זהות

New member
רחל , אולי

תתני קצת קרדיט לאנשים אחרים ותסמכי עליהם שלא כל דבר שהם קוראים כאן הם מיד מקבלים כאמת גורפת ומוחלטת . יפה שאת דואגת לאנשים במצוקה אך לא חושבת שמישהו ייכנס לדכאון בעקבות "הסדנה" . מקווה שתקבלי את תגובתי כמו שהתכוונתי ...

זהות

New member
אין לי שם - איני בטוחה אם

שלחת מסר זה "לבקשתך" עבורי , אך במידה וכן אז תודה . אני באמת מאמינה שפתיחות מפתחת ,מעשירה ,פותחת אפשרויות ונותנת חומרים רבים למחשבה . ניסיתי לענות לך במסר אישי על התנסות שהיתה לי בסדנה (אפשר גם לכתוב בהא ,זו לא טעות)אך המסר לא נשלח לך הוא היה די ארוך ולא בא לי לנסות לשלוח שוב , אולי בהזדמנות אחרת . בכל אופן , לא כ"כ אהבתי את ההתנצחויות שהתפתחו כאן . באמת חושבת שאם מישהו מספר על התנסות שהיתה טובה עבורו , חש שהוא צומח - הרי זה נפלא ואין צורך להוכיח אותו על כך גם אם למישהו אחר שהשתתף באותה סדנה לא קרה דבר דומה . משתתפת בשמחתך על התובנות שהיו לך , את התחושה הזו אני מכירה והיא אכן מאוד טובה .

~דויד~

New member
איש יקר ../images/Emo24.gif

העיקר הוא שתהנה, תצמח ותאהב
דויד

למעלה