ההתרגשות באוויר...

Reshefgarcia

New member
ההתרגשות באוויר...

עוד שבוע מהיום יצא המשחק NFL HEAD COACH למי שלא יודע,או לא שמע על המשחק... זוהי סימולציית ניהול קבוצת |NFL...שלא שונה בהרבה ממשחקי הניהול הנפוצים לכדורגל... חוץ מכמה דברים 1) EA SPORTS... 2)עומק משחק מדהים 3)אופציות שלפחות לפי הפירוט המקדים גובלות באין-סוף... אני,באופן אישי,כנראה הולך לאבד את רוב הזמן הפנוי שלי בחודש יולי על המשחק הזה...מישהו איתי???

roei90210

New member
Hell Yeah

בתור אחד שמשחק מאדן בשביל הקטע הניהולי ומדמה את כל העונה.. אני מחכה בקוצר רוח למשחק הזה כבר כמה חודשים טובים

ih10

New member
כן, המשחקים עצמם נהיים משעממים מהר

מאוד, והניהול הופך להיות החלק המעניין יולי זה חודש טוב לאבד על משחק כזה (תוך כדי צפייה בקוצר רוח לתחילת הpreseason)

מתכוון לזה ?

http://www.easports.com/nflheadcoach/index.jsp ? כי אם אכן מדובר במה שהמשחק צ'מפיונשיפ מנג'ר עשה לכדורגל, אז בהחלט אפשר להמתין עם סטופר . מאז, אני לא נוגע בפיפא או פיפא וורד סוקר או משחקים שכאלו.. אלא מתעניין רק בקטע של ניהול . אגב זה מה שהפך אותי למכור לפנטזי פוטבול בשנה שעברה- שילוב של הנאה ותחרותיות . עונג עילאי .

Reshefgarcia

New member
כן...

זה המשחק...יש ב WWW.GAMESPOT.COM גם כמה טריילרים עם תמונות מהמשחק שממחישים את העומק של המשחק הזה... זה נראה פשוט מדהים...

Reshefgarcia

New member
ניתן להוריד DEMO

של המשחק ב GAMESPOT... יתכן ותצטרכו לעבור הרשמה קלה,וההורדה היא די איטית (למי שלא משלם על חברות) אבל אם תשימו עכשיו להוריד,זה כבר יהיה מוכן בבוקר...

ih10

New member
בדיוק היתה עכשיו הפרסומת בABC

רואים את ג'ף פישר עם סתם אחד על ידו והם מדברים על פליי שג'ף חושב שלא ילך, FAKE PUNT, אחרי שג'ף נכנע הוא אומר לו 'לא היית צריך לוותר על אדי ג'ורג', עכשיו לך תביא לי מים'

למעלה