ההתעלות התמידית

ההתעלות התמידית

העולם מתעלה תמיד, העליות והירידות הן תדירויות, במצב האדם היחיד ובמצב העולם בכללו, ומכל מקום התנועה בכללה היא תנועת עליה וסיום. וחילופי המצב אפילו בעת ירידה גדולה אין להם כי אם ערך של מילוי הירח ומיעוטו, או זוטו של ים ונסיגתו, או הנשימה הפנימית המשיבה את הרוח אל תוכיותו של החי, והחיצונית הדוחפת אותו מתוכו, או הערות והשינה שאף על פי שהם נראים כהפכים מכל מקום שניהם יחד הם מחוללי החיים השלמים אורות הקודש / הרב קוק הבאתי ציטוט זה על מנת להזכיר לכולנו בימים קשים אלו להיות אופטימים ולזכור גם ברגעים הקשים שזאת רק ירידה לצורך עליה ויש לראות את המצב בפרפורציות הנכונות. עברנו את פרעה, את השואה, עברנו גלות 2000 שנה ואנחנו עדיין על המפה היו חזקים , התפללו לישועה. יהיה יותר טוב. אוריאל מעוז מאסטר רייקי

Tal_Ya_Tal

New member
היי אריאל, B-) תודה

תודה אריאל B-) אהבתי מאד את הציטוט של הרב קוק. נראה שהרב קוק (שדרך אגב, היה גם צמחוני), ראה עין בעין את אמרתו של הבודהה שהכל משתנה ושהדבר הקבוע היחיד הוא- ה ש י נ ו י ;-) לגבי החלק השני של הודעתך, אינני רואה ב`מצבנו כיום ` ירידה לצורך עליה, אלא רק הזדמנות לשינוי התפישה. אם נאמר: ``יהיה טוב`` ``עברנו את פרעה- נעבור גם את זה`` -סימן שלא למדנו. אם נתפלל חזק לישועה ונרגיש שאנו `חזקים על המפה` ננציח את התחושה של `כל העולם נגדנו` ואלוהים יהיה בעזרנו. נמשיך את תחושת ההתבדלות שלנו, אשר היא זו שבעוכרנו! אך אם באמת נפנים את אשר אמר הרב קוק, נראה שהוא מדבר על המשחק של הכוחות המנוגדים. של הגלגל. פעם אני למטה ופעם אתה. זהו משחק היצירה האוניברסלי. זהו השלד של הבריאה, של שלושת הממדים, שבה מתגלם העולם הקוטבי. הזמן והמרחב הם האריזה של ה``מציאות הנפרדת``. אשר מנקודת ההשקפה הנפרדת, היא ה``מציאות`` שלנו. אולם מנקודת השקפה נרחבת יותר, איננה אלא משחק של אור, בשכל של התודעה המוחלטת. ברגע שמחשבת הפירוד תוחלף במחשבה של סליחה אמיתית, יראה העולם באור אחר לגמרי. התחוורות, התפכחות לתפישה שונה של המציאות. תפישה המושתתת על אהבה. העצמות המודעת עושה ``תיקון`` בתפישה שלה. ה``תיקון`` הזה, נקרא התחוורות או ``כפרה``. L&L TALYA

אלדר

New member
טליה תיקון קטן אחד.....

שמו הוא אוריאל ולא כמו שכתבת ``אריאל`` בסדר? זו טעות השם שלו וכפי שאת יודעת שם זה דבר חשוב מאוד לאותו אדם וגם חשוב לא פחות לאופי של אותו אדם (נורמולוגיה= תורת המספרים) אז שוב טעות קטנה אחת לא יותר אהה וחוץ מזה אני לא מקבל עלי את דעתך בקשר לעליות ומורדות ובמיוחד את זה שאמרת בהתחלה: `` ``יהיה טוב`` ``עברנו את פרעה- נעבור גם את זה`` -סימן שלא למדנו. אם נתפלל חזק לישועה ונרגיש שאנו `חזקים על המפה` ננציח את התחושה של `כל העולם נגדנו` ואלוהים יהיה בעזרנו. נמשיך את תחושת ההתבדלות שלנו, אשר היא זו שבעוכרנו!`` את זה אני לא מקבל כי לפי דעתי זה לא נכון מיסודו למדו בשואה די מעט!! (או אולי הרבה אבל טליה מה היה בשואה?? להגיד לך את מה שכבר ידוע לך הכת הגרמניה שאת שמה אני לא רוצה להזכיר הפיצה שמועות על היהודים בהתחלה ואחרי שחבר הכת עלה לשילטון היה המלחמה נגד פולין ושם הם פתהום אומרים שהם נלחמים נגד כל אלה שלא תאורים הגזע שלהם וזה אומר יהודים רק בגלל שהיהודים הם הרבה יותר חכמים מהגרמנים וזה מתבטע באושר של היהודים במדינות לא יהודיות וכל תושבי פולין והאיזור שהיו יהודים היו עשירים!! וזה עוד בלי לעבוד בכלל (ככה אנחנו תמיד לא עובדים ורק מפקדים ובגלל זה יש סינים ותילנדים ועוד בארץ שרק עובדים קשה על חשבוננו) וזה הכעיס את הגרמנים שבמדינה שלהם הם עניים יותר מהיהודים ובגלל זה פרצה המלחמה בכלל!! וכל השאר שטויות זו איתה מלחמת ``תיאור הגזע`` המתועבת ביותר!! ומה לעשות מה כבר אנחנו יכולים ללמוד? לא להיות עשירים?? למה לא להיות כאלה? זה יותר שווה להיות עשיר מאשר עני!!! מה עוד אפשר ללמוד מהמלחמה הזו? רק דבר אחד שהוא חשוב! לא לעשות לעולם אותו הדבר כמו הגרמנים!! (זות אומרת לא לעשות מלחמה רק בגלל שהם עניים יותר מהטובים מהם אם יש כזה דבר בכלל יותר טובים! לא שאני חושב ככה) אז בקיצור טליה תחשבי שוב!! איך אפשר ללמוד מהשואה משהו?? ואותו הדבר אם פרעה רק קצת אחרת אבל אותו העיקרון רק שאצלם זה היה בקשר לעבדים ולא לכסף ומעמד!!!!!!! שלך טליה tksr אור ואהבה.....

Tal_Ya_Tal

New member
אתה שוב צודק TKSR B-) לגבי השם

אתה שוב צודק TKSR B-) לגבי השם יחי ההבדל הקטן בין אריאל (אל תעשו קונוטציות חברה`) לבין אוריאל. (המלאך) אוריאל אחראי על הקרן השישית, על הצבע הסגול (שאני קשורה אליו ממצריים) ועל הצ`אקרה של הסולאר. ההסבר היחיד שיש לי, הוא שעניתי מאוחר בלילה והייתי כבר מאד עייפה. ואולי אני סתם הופכת להיות קצת דיסלקטית?! (כמו החברה` שלי). לא נותר לי אלא להתנצל בפני אוריאל, בתקווה שיבין. לגבי חילוקי הדיעות שלנו, זכותך TKSR לחשוב אחרת. התפישה שלי ע ד י י ן אינה מקובלת. שים לב, הדגש הוא על עדיין!!! זה עניין של התבוננות על מה שאנו קוראים `מציאות` מנקודת ראות יותר נרחבת. אין לי חילוקי דיעות אתך בקשר לעובדות ההיסטוריות. ממרומי כתה י` או יא` בודאי זוכרים את העובדות טוב יותר, מאשר בגילי ;-) א ב ל , אני מתיחסת לתפישה שרואה `אותנו` כעם, כקבוצה אתנית נפרדת, מה שמחזק את תחושת הנבדלות שלנו, או במילים בוטות ``אגו``. לעומת תפישה, הרואה את כל האנושות כמקשה אחת!!! כישות אחת !!! כבן אחד של אלוהים!!! זוהי התפישה של הקורס בניסים, ו...שלי זוהי תפישה שנולדת מתוך רמת הבנה אחרת. B-) התפישה הזאת אומרת שכל מה שאנו חושבים `שאחינו` עשה לנו, לא התרחש באמת. מפני שכל המציאות שאנו חווים (גם באופן קולקטיבי - כי כולנו אחד), היא א ש ל י ה ! ! ! וכל מה שאנו סבורים שהתרחש, התרחש בתוך חלום הפחד של הנפרדות שאנו חולמים. כי ב א מ ת האמיתית, אנחנו עדיין כולנו מאוחדים כבנו היחיד והאהוב של אלוהים. אנחנו וגם כל אלה שאינך רוצה להזכיר את שמם ! וההבנה הזאת, תגרום לנו לסלוח לעצמנו, על שלא סלחנו להם עד היום הזה. כי כל עוד אנו זוכרים ולא סולחים, איננו סולחים לעצמנו!!! (מפני שכולנו אחד). אנו מענישים את עצמנו שוב ושוב ומנציחים את עצמנו כמשחקים את התפקיד של הקורבן הנצחי ! L&L TALYA

אלדר

New member
אז טליה אני שוב יגיד.......

לך שאני לא אמרתי שאני עצמי לא סלחתי לכולם כי אני כן סלחתי ועדיין סולח (יש רק דבר מעצבן אחד בגרמניה לא מזכירים בכלל את השואה לבני הנוער שלהם ככה שדי מאוד קשה יהיה להעבור על הפער בין העמים) טליה בקטע שלך על האלוהים והעם אני לא מבין אותך ממש (כי אולי זה בגלל שאני לא מאמין באלוהים בכלל אז אני לא יכול להגיד שנוצרנו מימנו ואנחנו חלק מימנו , כן אני בטוח זה בגלל זה) טוב אז טליה מי זה אלוהים בכלל?? מי הוא? הוא לא היה לפני האדם!! הוא נוצר בדיוק כמו לוציפר (הוא תודעה) משהו יום אחד התחיל ליצור לו דמות בראש שבא הוא יכול להאמין והדמות הזו נקראה אלוהים! הוא תודעה ברשות עצמה והוא חזק די מאוד אם כל המאמינים בו אני לא מאמין בתודעה הזו בכלל מה לעשות זו תודעה שמישהו אחר יצר לו והיא לא מתאימה לי טליה אז אני עושה אחת בשבילי רק שכנראה שאין לה הרבה כח אז היא לא תעזור לי כל כך אבל לפחות היא יכולה להקשיב ועוד דבר טליה אני חושב שהתודעה ``אלוהים`` היא בכלל נקבה!! מי שיצר אותה עשה אותה נקבה! (כמו ונוס ואלי לא) בעצם כל האלים של פעם היו תודעה מרושלת של מישהו שפתח את הכבלים שלה ושיחרר אותה ואז הם יכלו לשלוט באנשים כשהם משוחררים אבל זה סתם דימיון שלי ואני מאמין שזה נכון!! וטליה מה היעוד של עם ישראל? אין לו יעוד ברור חוץ מיעוד אחד!!!!! לפחות אחד שאין בעיה לראות כרגע עם ישראל נוצר רק בשביל לקרב את כל שאר העמים אחד לשני ותסתכלי על זה מבחינתי מי יש בערצנו עכשיו? כל העמים!! אני ראיתי סקר ובו היה שאין כמעט בכלל ישראלים כבר תאורים וזה טוב עם ישראל הוא עם כל כך מעורבב שאין אחד במדינת ישראל שזוכר את שפת העם שלנו !!! כולם כבר מדברים סלנג ושפות אחרות רק לא עברית! ישראל נועדה לאחד את כל העמים לאחד! והיא די מצליחה בזה כרגע אהה וטליה אי אפשר להגיד ``אנחנו`` וכל זה בקשר לעמים! אני עצמי ובשרי יחדתי אותי ואני לא שייך לשום עם!! אני חסר עם משבט חסרי העם! וזה מסיבה אחת בלבד מצב הארץ! אני לא מקבל את עצמי לעם שבו רוצחים את האחים שלנו (ולמה אחים כי הנצרות והאיסלם יצאו שניהם מהיהדות!! ישו היה יהודי והאיסלם אותו הדבר מוחמד היה גם כן יהודי כי אם לא כך מאיזה עם היה מוחמד?? בכל מקרה יש עוד דבר משום מה ירושלים קדושה לכל שלושת העמים! ולכל העמים יש את ``אלוהים`` שלך או ``היא`` לדברי ליהודים יש את אלוהים לנצרות יש את ה``רוח הקדושה`` (ככה קוראים לה?) ולאיסלם יש ``אללה`` שלושתם הם האלים של העם אבל מה ההבדל בינהם? אין הם אותו אחד רק שמות שונים ומה ההבדל בין העמים? האמונה שלהם והחוקים שלהם והעקרונות אני חושב שהיה חייב לקרות הפילוג הזה בדת שלנו כי זה הביא אותנו להיום! (תודה לאל) וזה נתן לנו אפשרות להגשים את ביעוד שלנו לאחד את כל העמים בעולם לאחד ולהפסיק את המלחמות עולם המטופשות האלה שהם רק בגלל כבוד כסף נקמה ותעבת בצע!! אין לי הרבה מה להגיד טליה ואני רואה שממש יצאתי מהתשובה המקורית אבל לא חשוב אין לי מושג מה רציתי לענות לך ואין לי כח לקרוא מההתחלה הכל אז אני יסיים כאן ואולי אני יוסיף אחר כך אבל לא בטוח בה ביי טליה עד הפעם הבאה ואור ואהבה לך ולכולם שלך tksr

למעלה