ההתעוררות

timgho

New member
ההתעוררות

מוקדש, כמובן לאחת והיחידה, החיילת מהמרכז... כשהתעוררתי למחרת עטפה אותי תחושה מופלאה. "חיכיתי לראו מתי תתעורר" שמעתי לפתע את קולה מגיח מכיוון רגלי. כשהבטתי למטה ראיתי את עיניה מחייכות אליי, והרגשתי את פטמתה עוברת לאורכו של הזיין שלי. כשהערפל פינה את עצמו סוף סוף מהראש שלי הבנתי שהאבר שלי זקוף ומגורה בצורה מדהימה. היא המשיכה להניע את שדיה היפייפים על איברי, מדליקה אותי עוד עוד, עוטפת את איברי בבשרה, מטריפה אותי ברכותה, כשלפתע לחשה אליי "שלא תעיז לגמור בלי אישור שלי". "כן" גנחתי בקול, כאשר היא המשיכה להניע את עצמה על איברי. לפתע עצרה, ומשכה עצמה לרגלי המיטה, נעמדת על ברכיה. "בוא הנה". מיהרתי לעמוד מולה, מגלה את פניה עומדות בקו אחד עם איברי הזקור. "מדהים..." חייכה. "זה נראהיותר טוב מקרוב" אמרה, ושלחה את ידה אל איברי, מניעה אותה לכל אורכו, סוחטת ממני אנחות ענוג הולכות וגוברות. היא הרימה את אחוריה מעקביה כך ששוב שדיה היו בטווח מגע עם אברי, מאפשרת לי מבט על על הצמד האלוהי. הרגשתי את עצמי מתקרב, שהיא הצמידה את שדיה לאברי שוב, לוחצת אותם עם שתי ידיה ומחככת אותם בבשרי הלוהט. אנחה נוספת פרצה מגרוני. היא נסוגה ושלחה שוב את ידה, עוברת במהירות על איברי הרוטט, שולחת את ידה השנייה של שיפולי גופה. "תרשי לי לגמור" לחשתי, ידה מביאה אותי אל סף התפוצצות. "כן..." נאנחה "תגמור עליי" והיטתה את ראשה לאחור, מאפשרת לי גישה אל חזה הדהים, ידה מגבירה את מהירותה על איברי. "כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן" צרחתי, מרגיש סלוני זרע נפלטים מאיברי, מרגיש את ידה רועדת סביבי כשהיא מביאה עצמה למצב דומה עם ידה השנייה. "כןןןןןןןןןןןןןןןןןן" המשכתי לזעוק כשנטפי תשוקתי כיסו את חזה. משסיימתי נשכבה על גבה על המיטה כרומזת לי. שלחתי את ידי אל חזה, חש אותו מתרומם עם נשימותיה, מורח על חזה המושלם את זרעי, יורד אל בטנה, עוטף אותה בחומרי תשוקתי כאילו היו קרם גוף משובח, מלטף אט אט את כל גופה ספוג הזרע עד שמשכה אותי אליה לחיבוק אוהב...

taltal0n

New member
פיצוץץץ, איפה מוצאים אחת כזו , איפה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בקרייה ? איזה כיף לך !

למעלה